Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svanulo mi kada sam batalio poliranje i voskiranje svaki put upala mišića od čučanja i drndanja :D a rok trajanja 3-6 meseci. Uglavnom garaža je mama za sve probleme ja sam sad u pregovoru da marnem ogromnu garažu za 2 auta plus parking mesto ispred garaže u centru za neku sića lovu :cool:

E onda kreće jutjub čenel obuka za preprodavce :mrgreen:

Svanulo mi kada sam batalio poliranje i voskiranje svaki put upala mišića od čučanja i drndanja :D a rok trajanja 3-6 meseci. Uglavnom garaža je mama za sve probleme ja sam sad u pregovoru da marnem ogromnu garažu za 2 auta plus parking mesto ispred garaže u centru za neku sića lovu :cool:

Auto mora da ima zastitu …cim sam ga izvoskirao samo gledaju ,sat i po posao .
Imam ja garazu nego smara me da ga non stop izbacujem .

Ja perem auto jednom godišnje pred tehnički pregled inače sve ostalo završi kiša tu i tamo. Perem ga zimi odozdo od soli to pod obavezno ispuškiram.

IMG_20211117_193617.jpg

Ne bih da zvucim uvredljivo, ali ako imas upalu od voskiranja, ti si onda fizicka ruina.

Megane juce bio na servisu kod Gige u šupi. 232k, odradjen mali servis i ispsotavilo se da je jedan kraj spone imao mali luft, tako daje promenjen i odradjena reglaza trapa. Majstor ga je u sklopu provere i provozao, kaze da je odlican, ide odlicno, koci, masina za reglazu pokazuje da tockovi stoje odlicno. Uzeo sam mu 17" felne, kao na slici i gume (nove).

Zamislite, Giga u šupi ima Reno Clip dijagnostiku, masinu za reglazu i jos svasta nesto.
dezent-f.3.full.jpg

Ja sam jutros otisao po Punto kog sam juce ostavio da mu se zameni guma homokinetickog zgloba i da se zameni gumica na delu koji nosi bobine jer je krenulo da flisuje ulje. Eto za 4 godine prvo ulaganje i kostalo je sve 20€ sa rukama majstora.
I onda je bolje kupiti nov auto?
Pa kako kad sam platio Punto pre 4 godine 1300€ i ulozio u njega evo 20€ i dan danas cu dobiti vise para za njega.
Da sam uzeo nov pukao bi na njemu hiljade i hiljade eura iako mozda ne bih imao ulaganja.

Back