https://www.google.com.au/url?sa=t&...f8fb1488.pdf&usg=AOvVaw1T85QIBWcMS562-0S7Xg6G
vidi ako ovde ima nesto za hladan start

vidi ako ovde ima nesto za hladan start
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema on neko klaparanje ,motor radi dobro ,samo malo bucniji dok se zagreje ,nema ni da stuca tokom voznje ,pa mineralno i planiram da sipam…ulje mu je dobro za sada ,bivsi vlasnik kaze da menjao pre oko 4000 km ,gledao sam ga i tacno je ono sto kazu da na gasu ulje duze traje .@Mario
Motor koji klapara ,kako ti to kazes,ne bi primili u zamenu staro za novo tako da prestani da lazes. Tamo uzimaju kola potpuno ispravna jer nece da ulazu u automobil iz zamene i nece da rizikuju da je pred generalkom pa da ih to zakaci.
Tvoja rec protiv mog videa je svakako smesna jer treba da okacis video pa da cujemo to klaparanje a ne ovako da piskaras kao sto i ja mogu da napisem da vozis kantu sa zardjalim diskovima koji trule usled nekvaliteta. Za to si dao argument i svi smo se uverili da je skart od diskova na tvom autu koji su fabricki jer ti kocis motorom i zato se neko spuscao u tebe od nazad a ti svaljujes krivicu na njega umesto da skontas da si sam kriv jer stop lampe ne rade kad kocis samo motorom.
@dark moon
Ne slusaj ga jer u tvoj motor ide 15-40W mineralno ulje jer tad se i nije pravila polusintetika ili sintetika a tadasnji motori su bili predvidjeni za mineralno ulje.
Ti mozes da ga sipas ali ako nema norme za tvoj auto onda mozes samo gore da napravis.
Palim ga svaki dan ,vozim normalno …malo trosi ,samo cekam da ga oteram kod mehanicara da jos neke sitnice odradim da to bude kako treba i posle te gume mi ostaju …Obično sa prvom promenom ulja znaš šta si kupio :-)
Nije ulje novo ,ima tu gustinu jos uvek ali nije to bas novo ,novo…da je raspad ne bi palio iz prve na hladnom ,nema da stuca ,nema da seca ,malo trosi ,vuce solidno …mada ga ne gazim normalno vozim …nista ne kaplje ..tipicno je za voznju na gas da ulje ne menja boju kao na benzin ili jos gore dizel …to sam video kako izgleda ….crniloNisi me razumeo znaju ljudi da ture novo mineralno gusto ulje koje drži bez problema prvih 5000km iako je motor raspad...

Na plinu motor moze da bude samo ocuvaniji .Kažem prvom zamenom ulja znaš šta si kupio. I to ne odmah nego posle 5000 km što je tolerantno za osrednje motore. Ipak je to vremešan auto i zavisi kako je održavan, kada je menjan ili rađen motor, nevin nije sigurno još na plinu![]()
To je jedan lik imao neki Bmw sa 170 konja mada i plin mu bio lose ugradjen ..Eksplozije su najčešće zbog problema sa strujom, svećice, kablovi, bobina ...
Za BMW sam vam odavno pisao da je plin loša priča, tu je problem u glavi motora. Generalno ljudi prave problem kad kod kola s elektronskim ubruzgavanjem ugrade vakuumski uređaj. To je jeftinije, samo ...To je jedan lik imao neki Bmw sa 170 konja mada i plin mu bio lose ugradjen ..
Bas tako .Bmw u šestaku pucaju glave a to su bili oni krš stari plinski uređaji i to je stalno pucalo. Znam jer sam drugara stalno vozio po otpadima i bmw servisima da popravlja![]()
Ne znam da li je imao elektronsko …auto je bio 87-88 godiste koliko se secam.Za BMW sam vam odavno pisao da je plin loša priča, tu je problem u glavi motora. Generalno ljudi prave problem kad kod kola s elektronskim ubruzgavanjem ugrade vakuumski uređaj. To je jeftinije, samo ...
Opaska o ubrizgavanju se odnosila na sve, ne samo na BMW.Ne znam da li je imao elektronsko …auto je bio 87-88 godiste koliko se secam.
Inace pojma ti nemas od cega otpada nebo.Inače od paročistača otpadaju neba u automobilima a ne od sunca! Para razvali lepak!