Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da nije ... zvizno negde? Kupio preko 200 ks i odjednom ga nema.
. . . se preselio na drugi kraj Amerike pa se zato nije javljao. Posle toga da je kupio auto dobio je posao u Kaliforniji pa mu je valjalo da se pakuje i krene na put. Inace kad su u pitanju auti od preko 200 konja, ima on iskustva sa tim. Pored tog E39, ima i E36 M3 (USA verzija, 240 konja) tako da bar to nije nepoznanica. Inace auto bi u toku nedelje trebalo da se opere pa ce onda biti i slikan :)

- - - - - - - - - -

"Novi" auto dosao u kucu :)

Nek je sa srecom i da te lepo sluzi! A sto se tice felni. . . Bolje stavi fabricke, stoje mu ko budali samar.

moja prva ljubav... nissan 180 sx 220kw na tockovima.

508680_60_full.jpg

508680_59_full.jpg

508680_25_full.jpg

508680_48_full.jpg

P1230028.jpg

4300k ti je temperatura svetolosti a ne jacina

npr ako je sijalica od 3-4500 k ona daje zutu boju, od 5000-6500 daje svetlo belu boju - preko 7000 to je vec ljubicasto-plavi spektar.

bas tako, i 4300k baca svetlost koja najbolje odgovara oku ili ti vidiljivosti, 5000k takodje, sve preko toga je sminka... skupe su do zla boga. meni je za audi jedna sijalica kostala 260$ u prodavnici a da ne pricam o ballastu bez kojeg ustvari svetlo ne bi ni radilo, kosta 1000$. ako vec hoces da menjas pogledaj na ebay ili na hidconcept.com, nikako nemoj da uzimas kineske zamene.

Poslednja izmena:
bas tako, i 4300k baca svetlost koja najbolje odgovara oku ili ti vidiljivosti, 5000k takodje, sve preko toga je sminka... skupe su do zla boga. meni je za audi jedna sijalica kostala 260$ u prodavnici a da ne pricam o ballastu bez kojeg ustvari svetlo ne bi ni radilo, kosta 1000$. ako vec hoces da menjas pogledaj na ebay ili na hidconcept.com, nikako nemoj da uzimas kineske zamene.

Imaju Philips za 170€ par,te ću uzeti.

u sto kod vas deru na sijalicama

Ja uzeo pre 6 meseci nove philips za 40 evra par za Accorda.

Ćuti,a kad bih kupio original od ovlašćenog servisa ko zna kolko bi to koštalo.Znam da na primer za pasat ovde u Norveškoj košta zamena ksenon sijalice oko 400€ po faru.Dobra stvar sa Range Roverom je što se ceo far može skinuti za 20 sekunda tako da i totalan laik može promeniti sijalicu za pet minuta.
Jesu to ksenon sijalice koje si kupio za 40€?Malo mi to jeftino.

Master,

i u serv. knjizi za moju kiju piše da mora da se otkači prednji branik, otkači fari zameni sijalica. Ja sakupio alat, reko aj da zamenim. Ali prvo sam probao bez ičega i zamenio sam bez alata.

Verujem i da za passata može tako bez servisa, samo da se neko pomuči.

Na renou megan sam menjao sijalicu, krvava mi ruka bila. Ne može da se pridje nikako!!!

Ćuti,a kad bih kupio original od ovlašćenog servisa ko zna kolko bi to koštalo.Znam da na primer za pasat ovde u Norveškoj košta zamena ksenon sijalice oko 400€ po faru.Dobra stvar sa Range Roverom je što se ceo far može skinuti za 20 sekunda tako da i totalan laik može promeniti sijalicu za pet minuta.

da ksenonske

kupio sam od neke firme iz bg dobio sam i racun evo koliko kod nas kostaju sijalice

Ksenon sijalice D2C 8 eur komad garancija na ispravnost,
Ksenon sijalice D2S ILI D2R 10 eur komad garancija na ispravnost,
Ksenon sijalice D2S ILI D2R 15 eur komad 6 meseci garancija,
Ksenon sijalice D2S ili D2R 20 eur komad 12 meseci garancija,
Ksenon sijalice D2S ILI D2R Philips 25 eur i 40 eur komad 12 meseci garancija. Ksenon sijalice D1S Osram ili Filips 30 eur i 50 eur komad 12 meseci garancija. Ksenon sijalice D1S M-Teck 25 eur komad 6 meseci garancija,
Ksenon sijalice D3S Philips 30 eur komad 12 meseci garancija.
Ksenon sijalice AC H7, H1 9 eur komad 17 eur par garancija 6 meseci,
Ksenon sijalice AC H7, H1 10 eur komad 20 eur par garancija 12 meseci,
Ksenon sijalice DC H7, H1 6 eur komad 10 eur par garancije na ispravnost, Ksenon sijalice DC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 6 eur garancije na ispravnost, Ksenon sijalice AC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 9 eur komad 6 meseci garancija, Ksenon sijalice DC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 10 eur komad 12 meseci garancija. Ksenon sijalice DC H4 9 eur komad garancije na ispravnost,
Ksenon sijalice AC H4 13 eur komad 6 meseci garancije,
Ksenon sijalice AC H4 15 eur komad 12 meseci garancija,
Ksenon sijalice AC H4 SIN LIGHT 20 eur komad 12 meseci garancija.

http://www.kupujemprodajem.com/D2S-ili-D2R-ksenon-sijalica-25834736-oglas.htm?filter_id=27770038

- - - - - - - - - -

da ksenonske

kupio sam od neke firme iz bg dobio sam i racun evo koliko kod nas kostaju sijalice

Ksenon sijalice D2C 8 eur komad garancija na ispravnost,
Ksenon sijalice D2S ILI D2R 10 eur komad garancija na ispravnost,
Ksenon sijalice D2S ILI D2R 15 eur komad 6 meseci garancija,
Ksenon sijalice D2S ili D2R 20 eur komad 12 meseci garancija,
Ksenon sijalice D2S ILI D2R Philips 25 eur i 40 eur komad 12 meseci garancija. Ksenon sijalice D1S Osram ili Filips 30 eur i 50 eur komad 12 meseci garancija. Ksenon sijalice D1S M-Teck 25 eur komad 6 meseci garancija,
Ksenon sijalice D3S Philips 30 eur komad 12 meseci garancija.
Ksenon sijalice AC H7, H1 9 eur komad 17 eur par garancija 6 meseci,
Ksenon sijalice AC H7, H1 10 eur komad 20 eur par garancija 12 meseci,
Ksenon sijalice DC H7, H1 6 eur komad 10 eur par garancije na ispravnost, Ksenon sijalice DC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 6 eur garancije na ispravnost, Ksenon sijalice AC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 9 eur komad 6 meseci garancija, Ksenon sijalice DC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 10 eur komad 12 meseci garancija. Ksenon sijalice DC H4 9 eur komad garancije na ispravnost,
Ksenon sijalice AC H4 13 eur komad 6 meseci garancije,
Ksenon sijalice AC H4 15 eur komad 12 meseci garancija,
Ksenon sijalice AC H4 SIN LIGHT 20 eur komad 12 meseci garancija.

http://www.kupujemprodajem.com/D2S-ili-D2R-ksenon-sijalica-25834736-oglas.htm?filter_id=27770038

Master,

i u serv. knjizi za moju kiju piše da mora da se otkači prednji branik, otkači fari zameni sijalica. Ja sakupio alat, reko aj da zamenim. Ali prvo sam probao bez ičega i zamenio sam bez alata.

Verujem i da za passata može tako bez servisa, samo da se neko pomuči.

Na renou megan sam menjao sijalicu, krvava mi ruka bila. Ne može da se pridje nikako!!!

Katastrofa,sreća na svim autima do sad što sam imao relativno lako je promeniti sijalice,doduše nijednom za 4 godine nisam menjao na mom W211

Back