Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Otkad sam je rekao da taj beli primerak na sajmu kosta 35k eura a ti se nisi nasao da opravdas tu cenu a sad se cudis.
Kosta kao i nemacki auto i to u nekoj jacoj opremi.
Videces da ce se cene izjednaciti samo da pocnu da prave kola kao nemci jer tako ce postoci kvalitet koji zahtevaju ozbiljni vozaci.
Nekad su koreanci i japanci bili dosta povoljniji a sad polaku idu sve skuplji i skuplji kako dobijaju bolji dizajn i materijale enterijera.
Motori kao motori su oduvek bili dobri ali morace da prosire gamu jer mala im je ponuda a to ce opet usloviti poskupljenje.

Pa to je bio jedan primerak moguce da su zbog toga nabili cenu

U nemackoj je cena optime od 22 do 27.000 evra

Sto je ok cena

U Srbiji se KIA Optima jos ne prodaje , tj na www.kia.rs nema cenovnika ni modela.
Inace nude oni od motora bas dosta sa ovom Optimom ali iz nekog razloga u Evropi prodaju samo sa 1.7 CRDI sto je svakako los potez.

Poslednja izmena:
Novitet u mene.

209r79c.jpg

Levi je stari, desni je novi, a srednji je komsijin.

Razočarao si me kao čovek i kao komunista. Gde je M5, kakvi 535? V8 za iste pare i 150ks više, održavanje faktički sve isto.

Ovo je auto moje drugarice u Vegasu. Dvoumili se između GT-R i M3. Pravo da ti kažem, ja bih pre GT-R, i oni doduše, al trebao im je porodični auto (iako već imaju nov ML i šta ti ja znam šta još).

- - - - - - - - - -

BMW je inače ispod folije alpino plav.

- - - - - - - - - -

Utisti o E39? Razlika između E36 i E39?
Automatik? 2002-3. godište?

Odlican je! Ubrzava ko lud, lepo salta. . . Sve u svemu dobar je. Zapravo onakav je kakav sam E39 oduvek i merkao. M5 je fin, i pasce jednog dana zasigurno, ali 530i je onaj auto za svaki dan sto sam oduvek hteo. U pitanju je 2002 godine, sportski paket, 3l, ZF manuelni menjac. . . Predhodni vlasnik je ugradio neku navigaciju, i to mi za sad ne smeta ali videcu da je jednog dana zamenim originalnom, a do tad nek ona radi. . .

@ megafavor

M5 ce pasti nekom drugom prilikom, sad se islo na nesto sto nije M. Sad se trazio auto sa manuelnim menjacem i to je bio glavni razlog da se on uzme, posle toga je isao i razlog moje generalne zelje za E39 530i (ovo mi je 7-mi E39 koji merkam i 4-ti 530i), pa sve ostalo. . .
A sto se tice razlike izmedju E36 i E39. Moracu E39 jos malo da izvozam pre nego sto kazem konacan sud, ali za sada mi je dosta pitomiji i nelici bas puno na svog daljeg rodjaka.

Sto devojka nije uzela beli ako je htela beli?! Iz mog iskustva sa M3, zadnja vrata su tu samo dekoracije radi :lol:

Kakav je taj sport paket,sta podrazumeva?Steta sto nije M paket,dosta agresivnije izgleda auto onda...vise mi se dopada 540i,je l' ih ima sa manuelnim menjacem tamo?Daj jos slika 39-ke :D
Po meni ne moze da se poredi E36 i E39 sto se tice komfora,udobnosti i izolacije...39-ka je necujna,malo bolja zavrsna obrada,to mi se konkretno dopalo kod nje.E36 je vise driver's car,auto za divljanje.

Zbog cene kad je nov u Norveškoj skoro da i nema drugih osim ovih 2.7 i kasnije 3.0 dizela.Cena se mnogo uvećava tako da ih niko ne kupuje.A i osiguranje može da bude problem.Slike enterijera stižu sutra,ove tri sam samo na brzaka slikao kad sam stigao kući,uzeo sam ga 550km od mene pa sam putovao 7 sati.Sutra ću detaljno da ga operem pa ću postaviti slike i enterijera.
Planiram iduće godine da ga čipujem na 230ks pa će biti malo živahniji.

Ne znam kako je oko osiguranja kod tebe, al šteta što nije V8. Kažu ide ko lud
Za jastuke i kompresor je super, nema kome nije zamenjen,a košta podosta.
Slike unutrašnjosti?

Komsiji/rodjaku mog suraka pre 15 dana pukli jastuci na Toyoti Landcruiseru V8 isao na more , kazu puklo ko da je aktivirao bombu. I na slep, i pravac Beograd...

Mehanika zakon.

Luksuzan udoban i mocan automobil ima kolega Master Chef. Jedino sto sam citao da mu je pouzdanost dosta velika boljka.

Vazdušni jastuci su super dok rade,ali kad nešto krene po zlu onda je izuzetno skupo.Imam vazdušno ogibljenje na mojoj E klasi,bio sam na putu kad mi oba pozadi pukla,popravka 5 hiljada eura,sreća auto pod garancijom hehe.

Mislio sam ja da kupim GLa ili MLa međutim nisam nikako mogao da nađem jednog što meni odgovara pa sam se odlučio za LR.A trebao mi je veći auto od E klase.Inače ovaj RR sport ništa nije gori od ova dva gore pomenuta tako da nisam zabrinut.

Poslednja izmena:

Back