Ćuti,a kad bih kupio original od ovlašćenog servisa ko zna kolko bi to koštalo.Znam da na primer za pasat ovde u Norveškoj košta zamena ksenon sijalice oko 400€ po faru.Dobra stvar sa Range Roverom je što se ceo far može skinuti za 20 sekunda tako da i totalan laik može promeniti sijalicu za pet minuta.
Jesu to ksenon sijalice koje si kupio za 40€?Malo mi to jeftino.

da ksenonske 
kupio sam od neke firme iz bg dobio sam i racun evo koliko kod nas kostaju sijalice
Ksenon sijalice D2C 8 eur komad garancija na ispravnost,                                              
Ksenon sijalice D2S ILI D2R 10 eur komad garancija na ispravnost,                                              
Ksenon sijalice D2S ILI D2R 15 eur komad 6 meseci garancija,                                              
Ksenon sijalice D2S ili D2R 20 eur komad 12 meseci garancija,                                              
Ksenon sijalice D2S ILI D2R Philips 25 eur i 40 eur komad 12 meseci garancija.                                 Ksenon sijalice D1S Osram ili Filips 30 eur i 50 eur komad 12 meseci garancija.                                     Ksenon sijalice D1S M-Teck 25 eur komad 6 meseci garancija,                                              
Ksenon sijalice D3S Philips 30 eur komad 12 meseci garancija.                                              
Ksenon sijalice AC H7, H1 9 eur komad 17 eur par garancija 6 meseci,                                              
Ksenon sijalice AC H7, H1 10 eur komad 20 eur par garancija 12 meseci,                                              
Ksenon sijalice DC H7, H1 6 eur komad 10 eur par garancije na ispravnost,                                         Ksenon sijalice DC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 6 eur garancije na ispravnost,                                 Ksenon sijalice AC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 9 eur komad 6 meseci garancija,                               Ksenon sijalice DC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 10 eur komad 12 meseci garancija.                           Ksenon sijalice DC H4 9 eur komad garancije na ispravnost,                                              
Ksenon sijalice AC H4 13 eur komad 6 meseci garancije,                                              
Ksenon sijalice AC H4 15 eur komad 12 meseci garancija,          
Ksenon sijalice AC H4 SIN LIGHT 20 eur komad 12 meseci garancija.       
http://www.kupujemprodajem.com/D2S-ili-D2R-ksenon-sijalica-25834736-oglas.htm?filter_id=27770038
- - - - - - - - - -

Ćuti,a kad bih kupio original od ovlašćenog servisa ko zna kolko bi to koštalo.Znam da na primer za pasat ovde u Norveškoj košta zamena ksenon sijalice oko 400€ po faru.Dobra stvar sa Range Roverom je što se ceo far može skinuti za 20 sekunda tako da i totalan laik može promeniti sijalicu za pet minuta.
Jesu to ksenon sijalice koje si kupio za 40€?Malo mi to jeftino.

da ksenonske 
kupio sam od neke firme iz bg dobio sam i racun evo koliko kod nas kostaju sijalice
Ksenon sijalice D2C 8 eur komad garancija na ispravnost,                                              
Ksenon sijalice D2S ILI D2R 10 eur komad garancija na ispravnost,                                              
Ksenon sijalice D2S ILI D2R 15 eur komad 6 meseci garancija,                                              
Ksenon sijalice D2S ili D2R 20 eur komad 12 meseci garancija,                                              
Ksenon sijalice D2S ILI D2R Philips 25 eur i 40 eur komad 12 meseci garancija.                                 Ksenon sijalice D1S Osram ili Filips 30 eur i 50 eur komad 12 meseci garancija.                                     Ksenon sijalice D1S M-Teck 25 eur komad 6 meseci garancija,                                              
Ksenon sijalice D3S Philips 30 eur komad 12 meseci garancija.                                              
Ksenon sijalice AC H7, H1 9 eur komad 17 eur par garancija 6 meseci,                                              
Ksenon sijalice AC H7, H1 10 eur komad 20 eur par garancija 12 meseci,                                              
Ksenon sijalice DC H7, H1 6 eur komad 10 eur par garancije na ispravnost,                                         Ksenon sijalice DC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 6 eur garancije na ispravnost,                                 Ksenon sijalice AC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 9 eur komad 6 meseci garancija,                               Ksenon sijalice DC H3, H8, H9, H11, HB3, HB4. . . 10 eur komad 12 meseci garancija.                           Ksenon sijalice DC H4 9 eur komad garancije na ispravnost,                                              
Ksenon sijalice AC H4 13 eur komad 6 meseci garancije,                                              
Ksenon sijalice AC H4 15 eur komad 12 meseci garancija,          
Ksenon sijalice AC H4 SIN LIGHT 20 eur komad 12 meseci garancija.       
http://www.kupujemprodajem.com/D2S-ili-D2R-ksenon-sijalica-25834736-oglas.htm?filter_id=27770038