igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 30.001
Kakav aftermarket zakacio sam ti od HyundaijaTo je aftermarket bućkuriši, fabrika je nešto potpuno drugo kao što rekoh 200-250kkm 12 ili 15 godina![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav aftermarket zakacio sam ti od HyundaijaTo je aftermarket bućkuriši, fabrika je nešto potpuno drugo kao što rekoh 200-250kkm 12 ili 15 godina![]()
Kakvih dinara godišteDinara?
Ne znam ja sam za ovaj dao 1600-1700 dinara i nema sta da se mesa dodatno sa destilovanom jer je sve spremljeno.
Mislim da sam uzeo nekih 6 litara.
I sta onda da ga menjam na svake 2 godine, neka hvala.Kakvih dinara godište
Ma kakvi ko zna šta ti gledaš hyundai iz 1981.Kakav aftermarket zakacio sam ti od Hyundaija
Ne curi nista kod mene, normalno sve funkcionise.Kod starijih automobila se ne isplati sipati preskup antifriz jer stalno negde curi a i pumpa ima rok trajanja pa iscuri jbg. Kod fabričke ugradnje već ima smisla što fabrika stavlja long plej antifriz.
Ma da kad neko drugi nesto menja onda se menja sve a kad ti treba da das 10€ onda moze to josMa kakvi ko zna šta ti gledaš hyundai iz 1981.
Levo je NC750X, a desno beba: CB 125 F (uzeo ženi da se uči).Koji modeli?

Dodjem kad zatreba.Bolje da si ostao u srbiji![]()
Da, ovde ima dosta bajkera na protestima.
Bio sam sa ovom starom AT 15-tog martaDa, ovde ima dosta bajkera na protestima.
Staviš silikon otporan na visoke temp to danas svi tako rade zato nema gumica i dihtunga.Jos malo pa zamena ulja, kupio sam Shell polusinteticko, ostao mi filter ulja i zamenicu i termostat, radi sve ok ali gumica dihtunga je propala, to je trebalo jos prosle godine da se uradi kad ovi glupi prodavci mi uvale termostat bez odgovarujuce gumice.
nije u tome fora, hocu da zamenim taj termostat jer verovatno nikad nije ni menjan a on kosta 10 evra samo.Staviš silikon otporan na visoke temp to danas svi tako rade zato nema gumica i dihtunga.
Dizelka?Nazad na Mecku C220 iz 2016 ..Danas je kupio na aukciji , nije još došla ali po slikama je ok sa dosta opreme ..
Pogledajte prilog 1751786Pogledajte prilog 1751787Pogledajte prilog 1751788