mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.441
Te folije lepe samo cigojneri bacio si pare 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

klima se razvali od posla i još crna stakla.

Pa na tim tada se moglo birati tj mislim da je i tad standard bio aircon ..Cabrio bez aircon može proći ali opet teško se rešiti posleEvo ja sam uzeo mini kuper r52 sve u fulu manuelna klima imam osećaj da se mesecima razmišljao dal da uzme i klimu![]()
...pa radni auto i treba da ima klimu, ne razumem i to vise nego svi.Nzn o kojim autima pričaš sem radnih klima je danas standard . nebitno folija ili ne ja sam dao 130€ a to je smešna cena ovde Toliko traže po jednom staklu .. Kad se bude prodavao to je plus tako da sve ok
Ne na Severu koji će im za 10-15dana ..imaju Mercedes Sprinteri i noviji Iveco ali Ducato Boxer ne ..Valjda kod njih nije standard...pa radni auto i treba da ima klimu, ne razumem i to vise nego svi.
Onda zasto ubacuju i klime u Mercedesu, BMW-u i ostalim proizvodjacima za severno trziste kad tamo i nema Sunca niti vrucine, totalno nelogicno.Ne na Severu koji će im za 10-15dana ..imaju Mercedes Sprinteri i noviji Iveco ali Ducato Boxer ne ..Valjda kod njih nije standard

Idu valjda i južnije na letovanje.Onda zasto ubacuju i klime u Mercedesu, BMW-u i ostalim proizvodjacima za severno trziste kad tamo i nema Sunca niti vrucine, totalno nelogicno.
Autom je praktičnije i bolje .Autom danas ide jedino teška sirotinja na letovanje.
Zašto? Mnogo je zgodnije kad imaš kola pa ideš gde hoćeš.Autom danas ide jedino teška sirotinja na letovanje.
Auto je zakon, ne zavisis od nikoga.Zašto? Mnogo je zgodnije kad imaš kola pa ideš gde hoćeš.