Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije to tako ..Veliki deo njih održava ..Problem nije Švajcarac već onaj koji uvozi tj bira te najjeftinije često sa kvarom .. Teška neko iz Srbije može doći do dobrog auta jedino bez nekog ovde pa idu kod tih Arapa i sl koji rade katastrofa ..Rekao sam vam za moj primer sa mojim školskim koji me zvao da mu nađem Mecku B i ja mi našao 220k crna svi servisi top auto ali on kupi u Nemačkoj za 500-600€ jeftinije i još mi se hvali ..Mečka koji je kupio je prešla 600k km a boja nemački Taxi ..Već je spucao u nju 1000€ raznoraznih popravki .. Danas govori kako me je trebao poslusati ..Jbg kad su ljudi nategnuti sa parama pa ganjaju što jeftinije a to što će posle riknuti ko zna koliko to niko ne računa

To je stvar svesti u poslednje vreme sarađujem sa švajcarcima neće dinar da ulože bukvalno sve funkcioniše dok se ne raspadne. Onda kukaju kako im je sve preskupo da poprave (u srbiji) kako neće niko da radi. Pošto sam u kontaktu i sa tim majstorima - žale se da ništa neće da plate i ako se dogovore ne ispoštuju dogovor. Majstor popravi oni se prave blesavi da plate i tako zavrću redom. Posle zaborave pa opet zovu. A puna im usta poštenjaaa :lol:

Ono što je fascinantno je da to nešto potpuno razjebano pokušavaju da prodaju kao novo. Daleko im lepa kuća.

Autom danas ide jedino teška sirotinja na letovanje.
Autom je praktičnije i bolje .
17530977344068986705274776078322.jpg

Ma mario tako pise jer ga sramota da ide sa koreancem na more.
Ja ne mogu da zamislim da odem na more i da usled nedostatka prevoznog sredstva da budem zarobljen u tom jednom mestu.
Za 12 dana koliko ja obicno provedem na moru budem bar na 9 plaza pa samo nek on leti avionom i bude bogat a mi cemo da budemo bogatiji sa iskustvima u voznji i obilascima raznih znamenitosti i gradova kao i plaza.

Back