- Poruka
- 239.725
Za mnoge stvari ti trebaju i kanal, dizalica, a igrankama sa elektronikom da i ne pričam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proslo .. Sad svi uzimaju Milwaukee mnogo jak alat imaju ... mala od 12v ima 340Nm a manja od 18v 750Nm .. Mala sa vecom barerijom resava skoro sve sarafe a nema creva galame ..Za 100e nesto slabo od 25l. Ja dao 350 pre mesec i po za kompresor od 100l sa dve glave. Gura sav pneumatski alat, mada sa slajfericom radi skoro konstantno. Ona je najveci potrosac. Pistolj za farbanje gura lagano, sa mini se retko kad ukljuci. Udarnim odvijacima treba pritisak, a ne protok, tako da nema problem ni sa njima.
Napravi auto kako treba i nema problema .. Zadnje kočnice se steluju to je normalno a i kociono ulje se.menja ne sto ces ti sebe ubiti već zato što ćeš se zakucati u nekog ..Auto moto savez Srbije nikad vise tehnicki pregled ,nikome ne preporucujem ....auto mi je u dobrom stanju ,nego me zezali me zbog desne zadnje kocnice ,nesto je moralo da se nasteluje i da se izbaci kociono ulje slabiji je pritisak bio ....pustali su one sa busnim auspusima i sumnjivim trapovima to je proverena informacija !!
Ma nemoj ,a ovi sto prolaze sa neispravnim kolima to je u redu ?!Napravi auto kako treba i nema problema .. Zadnje kočnice se steluju to je normalno a i kociono ulje se.menja ne sto ces ti sebe ubiti već zato što ćeš se zakucati u nekog ..
Pa to nije na tebi da ocenis imaju valjci za to ..Nzn kako je dole ali kod mene su valjci i CO2 mašina povezani sa centralnom kad ako izmeri pogrešno automatski pad ne pita se taj sti drži tehniki nistaMa nemoj ,a ovi sto prolaze sa neispravnim kolima to je u redu ?!
Koga da ubijem kada su meni kocnice dobre ?
Serem im se na valjke .Pa to nije na tebi da ocenis imaju valjci za to ..Nzn kako je dole ali kod mene su valjci i CO2 mašina povezani sa centralnom kad ako izmeri pogrešno automatski pad ne pita se taj sti drži tehniki nista
Lako je nastelovat zadnje kocnice ako su dobre i ako ti je cilindar dobar ...Malo očistiš ,ravni sarafciger i malo truda..Serem im se na valjke .
Nastelovano to sad ...ulje izbaceno kao da je nesto zapusilo pa je bio slabiji pritisak na jednu stranu ....to je pravilo problem ...Lako je nastelovat zadnje kocnice ako su dobre i ako ti je cilindar dobar ...ali očistiš ravni sarafciger i
Voda kondenzacija pravi problem ja to menjam jednom u 2g pola litra izvučem i nema problema.. Nije to skupo..Nastelovano to sad ...ulje izbaceno kao da je nesto zapusilo pa je bio slabiji pritisak na jednu stranu ....to je pravilo problem ...
Auto mi je stojao jedno vreme pa nije bio vozen ....drzao sam ga i napolju malo ,mada ga sada garaziram ....znam da nije skupo ,ali dok covek provali u cemu je problem ...Voda kondenzacija pravi problem ja to menjam jednom u 2g pola litra izvučem nema problema.. Nije to skupo
zasto da menjam paknove kada su mi u odlicnom stanju ,takodje i dobos?Zadnje kočnice su itekako opasne kada nemaju istu silu kočenja! Auto se na vlažnom putu u sekundi zanese i prevrne! Ko ne zna o čemu pričam neka potraži na yt lade kako ginu! Mi smo imali ladu samaru kojojje jedan klip slabije a drugi jače kočio. Zaneseš se u sekundi! Sve promenili i posle je radila ko nova dok je nismo bacili u đubre.
A to je takva sića lova, dva kočiona, paknovi i dve sajle ručne. Usput promeniš kočiono ulje jer je hidroskopsko i ima rok 5 godina otprilike malo više.
Nema gorih od ovih ....Bajdvej u eu mere viskozitet kočionog na tehničkom. Ne znam dal to kod nas rade jer dam auto da se registruje i odem na ručak.