Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG_20220619_131853.jpg

Za 100e nesto slabo od 25l. Ja dao 350 pre mesec i po za kompresor od 100l sa dve glave. Gura sav pneumatski alat, mada sa slajfericom radi skoro konstantno. Ona je najveci potrosac. Pistolj za farbanje gura lagano, sa mini se retko kad ukljuci. Udarnim odvijacima treba pritisak, a ne protok, tako da nema problem ni sa njima.
Proslo .. Sad svi uzimaju Milwaukee mnogo jak alat imaju ... mala od 12v ima 340Nm a manja od 18v 750Nm .. Mala sa vecom barerijom resava skoro sve sarafe a nema creva galame ..
Screenshot_20220621-230139_Chrome.jpg

Screenshot_20220621-230208_Chrome.jpg

A ovaj im ubi ..
Screenshot_20220621-230554_Chrome.jpg

Sredio sam auto ,jos samo reglaza da se uradi ,komsija mi odradio mehanicar ,nista bez njega kod levaka vise ne idem uopste.
Dobos nije ni morao da se menja ,samo je bilo malo vise finijeg stelovanja zbog rucne ,sve kocnice su u fulu.
U sustini sam zadovoljan .

Ja volim to sve posteno i da se zna sta se radi .
A ne da ostavim auto da mi stoji kod nekoga mesec dana ,a on da radi drugome ,van pameti...komsa mi to odradi za taj dan i dovidjenja ..

Auto moto savez Srbije nikad vise tehnicki pregled ,nikome ne preporucujem ....auto mi je u dobrom stanju ,nego me zezali me zbog desne zadnje kocnice ,nesto je moralo da se nasteluje i da se izbaci kociono ulje slabiji je pritisak bio ....pustali su one sa busnim auspusima i sumnjivim trapovima to je proverena informacija !!

Auto moto savez Srbije nikad vise tehnicki pregled ,nikome ne preporucujem ....auto mi je u dobrom stanju ,nego me zezali me zbog desne zadnje kocnice ,nesto je moralo da se nasteluje i da se izbaci kociono ulje slabiji je pritisak bio ....pustali su one sa busnim auspusima i sumnjivim trapovima to je proverena informacija !!
Napravi auto kako treba i nema problema .. Zadnje kočnice se steluju to je normalno a i kociono ulje se.menja ne sto ces ti sebe ubiti već zato što ćeš se zakucati u nekog ..

Zadnje kočnice su itekako opasne kada nemaju istu silu kočenja! Auto se na vlažnom putu u sekundi zanese i prevrne! Ko ne zna o čemu pričam neka potraži na yt lade kako ginu! Mi smo imali ladu samaru kojojje jedan klip slabije a drugi jače kočio. Zaneseš se u sekundi! Sve promenili i posle je radila ko nova dok je nismo bacili u đubre.

A to je takva sića lova, dva kočiona, paknovi i dve sajle ručne. Usput promeniš kočiono ulje jer je hidroskopsko i ima rok 5 godina otprilike malo više.

Zadnje kočnice su itekako opasne kada nemaju istu silu kočenja! Auto se na vlažnom putu u sekundi zanese i prevrne! Ko ne zna o čemu pričam neka potraži na yt lade kako ginu! Mi smo imali ladu samaru kojojje jedan klip slabije a drugi jače kočio. Zaneseš se u sekundi! Sve promenili i posle je radila ko nova dok je nismo bacili u đubre.

A to je takva sića lova, dva kočiona, paknovi i dve sajle ručne. Usput promeniš kočiono ulje jer je hidroskopsko i ima rok 5 godina otprilike malo više.
zasto da menjam paknove kada su mi u odlicnom stanju ,takodje i dobos?
Nikad nista nije zanosilo ,cak i kada sam kocio veoma snazno ,nego traze pare to je problem.

Back