igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.552
10-15g
.. moze jedino ako vozis jako malo..za 10g sam ja prešao 350-400k km a za 15 ga nema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puno si ti tu toga rekao. Sad, kad bi ti to nekako i obrazložio.Zašto? Ja u proseku prelazim godišnje 10-15 tkm. Živim u centru, sve obavljam peške. Auto koristim za veće nabavke, doktora, posete, odlazak na more, u vikendicu. Imamo dva automobila čak se ovaj moj vozi manje. Ako ti je malo kupi dva nova auta i miran si 10-15 godina. Bukvalno ništa sem redovnih servisa.
Najjeftiniji Hyundai i20 kod nas je 14300€, a najskuplji 20600€, s benzinskim motorom.Lupaš gluposti nov i20 je 10-12.000 evra jer nemaš pare za bolje očigledno, ko ima 25000 neka kupi. Ja sam taj auto vozio 3-4 meseca godišnje u inostranstvu ostatak vremena je bio u garaži zato ima malu kilometražu. Od korone 2019e opet manje prelazim. Nije mi jasno da ne kapirate kako ljudi imaju po nekoliko automobila. Siromasi.
Eto napreduješ polako od 25.000 evra si stigo do 14.300. Ja sam ga kupio za 7500 evra novog bez poreza.Najjeftiniji Hyundai i20 kod nas je 14300€, a najskuplji 20600€, s benzinskim motorom.
Pogledajte prilog 1153140
Rata na 84 mjeseci za najjeftiniji model je 200€.
Pogledajte prilog 1153141
Misliš da je taj Hyundai potpuno nov ili neki iz salona ili jako malo vožen?Eto napreduješ polako od 25.000 evra si stigo do 14.300. Ja sam ga kupio za 7500 evra novog bez poreza.
U srbiji nov 13.390 evra
Pogledajte prilog 1153148
Ma Mario samo priča, a ne daje nikad nikakve konkretne odgovore. Evo nije još odgovorio na pitanje kako da prosječni stanovnik Srbije ili Hrvatske kupi eto i taj najjeftiniji Hyundai i20 sa cijenom od oko 14000€ i ratom kredita od oko 200€. Čekam nekakvo razumno objašnjenje. Medijalna plaća u Srbiji je oko 455€, a u Hrvatskoj 815€.Mario, nećemo se tako igrati.
Mislim da rekoše da je ovde prosečna plata oko 600, a obično se daje i neki deo odmah, recimo 30%, pa onda na 60 meseci ostatak izađe ... ne znam, računajte. Nije 200 sigurno.
Čak i sa prosečnom platom retko ko se odlučuje za kupovinu novog automobila.
Većina ljudi koje poznajem a voze nešto novo na kredit imaju firmu ili domaćinstvo.
Drugar trenutno razmišlja o kreditu do 15000e za polovan auto ali ima solidno domaćinstvo, 5000 pilića u turi, hektar jagode, hektar borovnice, svoj kafić, tri kirije od lokala itd.
Neće čovek da daje keš koji može da uloži u još zemlje, đubriva, prehranu i slično. Nisam u poziciji da sagledam da li je to dobro ili ne.Ee jee e to mi najgore toliko kombinacija i placa nekom kamatu na kradit
Mercedes jelda?Čak i sa prosečnom platom retko ko se odlučuje za kupovinu novog automobila.
Većina ljudi koje poznajem a voze nešto novo na kredit imaju firmu ili domaćinstvo.
Drugar trenutno razmišlja o kreditu do 15000e za polovan auto ali ima solidno domaćinstvo, 5000 pilića u turi, hektar jagode, hektar borovnice, svoj kafić, tri kirije od lokala itd.
Pa mora neki stek da je napravio sto da pokloni nekom bilo koje pareNeće čovek da daje keš.