Има ли превише аутомобила или премало паркинга?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Превише аутомобила

• Премало паркинга

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pogledajte prilog 1733716
Pogledajte prilog 1733718

Понавља се а можда немају где да се паркирају или се нешто хитно догодило те морају тако јер нема паркинга.
Превише аутомобила или премало паркинга,како вам то делује и да ли у пракси постоји решење за ово?
U suštini sve zavisi od grada do grada. Na turističkim mestima je pakao naći parkin, nekad se ljudi vrte i po sat vremena tražeći parking. Doduše u Trsteniku uvek ima parking mesta i to u samom centru tako da zavisi. Solucija je garaža sa vise spratova (i bolji gradski prevoz)

serbialive_belgrade.jpg

Poslednja izmena:
Ima još nešto, srbi će pre da kupe tri polovna auta po 5 metara nego jedan nov gradski b segment.
Taj segment je odličan za ljude koji nemaju malu djecu. I one koji se vozikaju po gradu i do vikendice. Za duža putovanja nije. Za ljude sa malom djecom nije. Plus što ni on više nije jeftin.

Премало паркинга.

Подигну зграду од 6 на месту породичне куће и не направе паркинг.

Читава насеља настају без довољно паркинг простора.

Довољно је да сваки други стан има по један ауто и настаје огроман проблем.

a zasto se nisu pravile garaze na sprat kao u masarikovoj i na obilicevom vencu?
znaci dolazim u centar sa nbgd, znam da ako ne mogu da se uglavim negde na ulici, moram u garazu da skripim gumama dok motam penjuci se na sprat... i to je bilo pre 25godina, koliko ste garaza kao ove dve napravili u medjuvremenu?

gde god je velika gustina naseljenosti, uze gradsko jezgro te garaze na sprat moraju da postoje
meni ameru je u secanju ostala:
Адреса: Масарикова бр. 4. Број паркинг-места за аутомобиле: 457
ako imam srece da stanem na samoj ulici, good for me, a ako ne skripi gumama penjuci se u garazu
takvih su naprdnjaci trebali bar jos 10-20 da naprave, i onda bi sve bilo potaman

a zasto se nisu pravile garaze na sprat kao u masarikovoj i na obilicevom vencu?
znaci dolazim u centar sa nbgd, znam da ako ne mogu da se uglavim negde na ulici, moram u garazu da skripim gumama dok motam penjuci se na sprat... i to je bilo pre 25godina, koliko ste garaza kao ove dve napravili u medjuvremenu?

gde god je velika gustina naseljenosti, uze gradsko jezgro te garaze na sprat moraju da postoje
meni ameru je u secanju ostala:
Адреса: Масарикова бр. 4. Број паркинг-места за аутомобиле: 457

takvih su naprdnjaci trebali bar jos 10-20 da naprave, i onda bi sve bilo potaman

Jao šta sve mora ali nije...Baš kriminalce briga za posledice.

Investitorima je bitno samo da prodaju stanove. Daju mito i rade šta hoće.
Briga njih za urbanizam i sve ostalo. Napravili su favele

Jao šta sve mora ali nije...Baš kriminalce briga za posledice.

Investitorima je bitno samo da prodaju stanove. Daju mito i rade šta hoće.
Briga njih za urbanizam i sve ostalo. Napravili su favele
nisu investitori krivi, oni samo gledaju sto vise da zarade, takav im je posao!
ko je bese gradski sekretar za urbanizam i razvoj da trazimo ostavku?
ko ovde sedi, ili je sedeo posl. 10 godina, on je kriv

Секретаријат за урбанизам и грађевинске послове

Beograd – raj za divlju gradnju i sumnjiva ozakonjenja

Poslednja izmena:
Pa dali bi nekomome da radi , Francuzima, Kinezima Špancima............
tu je mali obrt kapitala, ne isplati se nikome, placas garazu, parking mesto na sat, a napravljana kao zgrada u grubim radovima, trebale su garaze da idu vezano uz stanogradnju, sirenje grada urbanizam, to rekoh ko je kriv

za metro ako se nema para u redu, ali da se dodaju garaze na spratove to bi morale pare da se nadju

nisu investitori krivi, oni samo gledaju sto vise da zarade, takav im je posao!
ko je bese gradski sekretar za urbanizam i razvoj da trazimo ostavku?
ko ovde sedi, ili je sedeo posl. 10 godina, on je kriv

Секретаријат за урбанизам и грађевинске послове

Beograd – raj za divlju gradnju i sumnjiva ozakonjenja

Na vlast mislim, oni su ti kriminalci.
Investitori samo koriste nepostojanje normalnih urbanističkih uslova i nesmetanu korupciju.
Sigurno neće živeti u nekoj od tih favela koje su napravili.

Back