- Poruka
- 81.479
Ima još nešto, srbi će pre da kupe tri polovna auta po 5 metara nego jedan nov gradski b segment.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U suštini sve zavisi od grada do grada. Na turističkim mestima je pakao naći parkin, nekad se ljudi vrte i po sat vremena tražeći parking. Doduše u Trsteniku uvek ima parking mesta i to u samom centru tako da zavisi. Solucija je garaža sa vise spratova (i bolji gradski prevoz)Pogledajte prilog 1733716
Pogledajte prilog 1733718
Понавља се а можда немају где да се паркирају или се нешто хитно догодило те морају тако јер нема паркинга.
Превише аутомобила или премало паркинга,како вам то делује и да ли у пракси постоји решење за ово?
Taj segment je odličan za ljude koji nemaju malu djecu. I one koji se vozikaju po gradu i do vikendice. Za duža putovanja nije. Za ljude sa malom djecom nije. Plus što ni on više nije jeftin.Ima još nešto, srbi će pre da kupe tri polovna auta po 5 metara nego jedan nov gradski b segment.
To što ti voliš taj segment je u redu. I poštujem. Ali ovako nešto napisati...Što nije za ljude sa malom decom?!?? Mi stavimo krovni kofer i ima više mesta od karavana.
e, pa nema para i za metro i za ekspo, a i bolje da se naprednjaci ne petljaju sa metroom, da vam visi iznad glava kao nadstresnicaPreviše automobila.
Da imamo metro mnogi se ne bi maltretirali da traže parking pola sata i da placaju troškove za auto.
a zasto se nisu pravile garaze na sprat kao u masarikovoj i na obilicevom vencu?
znaci dolazim u centar sa nbgd, znam da ako ne mogu da se uglavim negde na ulici, moram u garazu da skripim gumama dok motam penjuci se na sprat... i to je bilo pre 25godina, koliko ste garaza kao ove dve napravili u medjuvremenu?
gde god je velika gustina naseljenosti, uze gradsko jezgro te garaze na sprat moraju da postoje
meni ameru je u secanju ostala:
Адреса: Масарикова бр. 4. Број паркинг-места за аутомобиле: 457
takvih su naprdnjaci trebali bar jos 10-20 da naprave, i onda bi sve bilo potaman
nisu investitori krivi, oni samo gledaju sto vise da zarade, takav im je posao!Jao šta sve mora ali nije...Baš kriminalce briga za posledice.
Investitorima je bitno samo da prodaju stanove. Daju mito i rade šta hoće.
Briga njih za urbanizam i sve ostalo. Napravili su favele
Pa dali bi nekomome da radi , Francuzima, Kinezima Špancima............e, pa nema para i za metro i za ekspo, a i bolje da se naprednjaci ne petljaju sa metroom, da vam visi iznad glava kao nadstresnica
tu je mali obrt kapitala, ne isplati se nikome, placas garazu, parking mesto na sat, a napravljana kao zgrada u grubim radovima, trebale su garaze da idu vezano uz stanogradnju, sirenje grada urbanizam, to rekoh ko je krivPa dali bi nekomome da radi , Francuzima, Kinezima Špancima............
Pa i da kupujem stan od 75 kvm za 300.000e na kredit sutra malo bi im dao još 30k za paking mesto.tu je mali obrt kapitala, placas garazu, parking mesto na sat, a napravljana kao zgrada u grubim radovima, trebale su garaze da idu vezano uz stanogradnju, to rekoh ko je kriv
onda grad treba da ide u sirinu, a ne u visinu, ja sam prevashodno mislio na usko gradsko jezgro da se resi, a stanujte na periferiji, kao mi ameriPa i da kupujem stan od 75 kvm za 300.000e na kredit sutra malo bi im dao još 30k za paking mesto.
Ne periferiji je dosta povoljnije bez kanalizacije i prodavnica.... a do škole 3 danja jahanja.onda grad treba da ide u sirinu, a ne u visinu, ja sam prevashodno mislio na usko gradsko jezgro da se resi, a stanujte na periferiji, kao mi ameri
Američki gradovi su primer kako ne treba da se organizuje grad i rešava saobraćaj.onda grad treba da ide u sirinu, a ne u visinu, ja sam prevashodno mislio na usko gradsko jezgro da se resi, a stanujte na periferiji, kao mi ameri
Na vlast mislim, oni su ti kriminalci.nisu investitori krivi, oni samo gledaju sto vise da zarade, takav im je posao!
ko je bese gradski sekretar za urbanizam i razvoj da trazimo ostavku?
ko ovde sedi, ili je sedeo posl. 10 godina, on je kriv
Секретаријат за урбанизам и грађевинске послове
Beograd – raj za divlju gradnju i sumnjiva ozakonjenja
Повољније је ако имаш свог коњића?Ne periferiji je dosta povoljnije bez kanalizacije i prodavnica.... a do škole 3 danja jahanja.
На Коњарнику су зидали без дозволе и направили су читаво насеље. Зато је проблем са паркирањем.