Marko_smt
Aktivan član
- Poruka
- 1.083
Mani se tih gradskih predrasuda.Mercedes jelda?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mani se tih gradskih predrasuda.Mercedes jelda?![]()
Moraš ga pitati lično.Pa mora neki stek da je napravio sto da pokloni nekom bilo koje pare
Kad si već zapeo, Volvo je u pitanjuOnda je audi 100% teće nema ?
Nema šanse to se u srbiji ne kupuje nikada a naročito danas kada je volvo kineski.Kad si već zapeo, Volvo je u pitanju![]()
Pa pazi jedino da nemaju kes jer danas stek samo gubi i vrednost,ok prave se pare usput isplati to kredit ali ako imaju na gomili onda nema potrebe dati nekom dinar,ode na more za tu kamatu ili uzme nesto skupljeMoraš ga pitati lično.
Ljudi za koje radim ne kupuju ništa za keš, čak i traktor od 8000e su uzeli na kredit uz subvenciju.
Igraju se cifrom od 1000e kao ja sa 100 dinara.
Očigledno nešto funkcioniše.
Kad si već zapeo, Volvo je u pitanju![]()
Kaže da će on isplatiti učešće a na kevinu penziju koja se i onako ne troši ide rata.Pa pazi jedino da nemaju kes jer danas stek samo gubi i vrednost,ok prave se pare usput isplati to kredit ali ako imaju na gomili onda nema potrebe dati nekom dinar,ode na more za tu kamatu ili uzme nesto skuplje

Tesko. U Srbiji je ta nesrazmera izmedju monopolistickih drzavnih firmi, zdravstvo je sigurno ispod proseka i privatnika. No tu su svakakva zanimanja zanatska koja dobro zaradjuju pa dizu prosek...Mislim da rekoše da je ovde prosečna plata oko 600,

Daj neke slike, šta s'e stis'oSto se kola tice, uzeli smo novu Astru K, 2020. Platili pola odmah i uzeli kredit na 3 godine. Auto bas vuce, trazi gas
Racunam da cemo je voziti 5 godina, pa onda prodati pa opet uzeti novu![]()

Kad stignem da je slikam. Zena vise voli ovu prethodnu, sto nije imala kompjuterDaj neke slike, šta s'e stis'o![]()

Nije što je vozim (stariji model) ali nekako mi je Astra uvek bila privlačnija od ostalih u tom segmentu.Kad stignem da je slikam. Zena vise voli ovu prethodnu, sto nije imala kompjuter
No jedan majstor mi je rekao da je ova nova bezbednija, a i navikla se na kompjuter, valjda.
Ne mozes da upalis i ugasis rucno svetla![]()

Medijalna i prosječna plaća nisu isto. Ali opet i da bi dobio kredit od banke moraš imati 3-4 puta veću plaću od rate kredita. A otkud i uštedjeti za tih 30%? Govorim o običnom, normalnom, čovjeku.Mislim da rekoše da je ovde prosečna plata oko 600, a obično se daje i neki deo odmah, recimo 30%, pa onda na 60 meseci ostatak izađe ... ne znam, računajte. Nije 200 sigurno.
Pre se sve kvalitetnije pravilo ,da traje.Ma navlače ih sa subvencijama hehe pa kupuju krševe od traktora koji se odma raspadnu
Pa da, o tome i ja pričam. Moraju biti dvoje zaposleni i to vjerojatno oboje moraju imati medijalnu plaću, jer teško bi sa jednom medijalnom i jednom minimalnom plaćom mogli dići kredit.Medijalna plata je 450 znaci da tacno 50% zvanicno zaposlenih ima ispod ove cifre, a polovina preko, a prosecna je 600 evra.
Ako je automobil 14 000 i das 4200 sto je nekih 30% dobijas da je neto kredit 9 800 otprilike su ukupni troskovi oko 11% na kredit od 5 godina sto znaci da je ukupan kredit 10 900 na 60 rata to je oko 180 evra na sta moras dodati i kasko osiguranje koje nije obavezno ali ako si uzeo nov automobil jako je glupo ne uzeti kasko sto je negde ukupno oko 210 - 220 evra mesecno.
Mi vozimo Astru od 2009, na preporuku majstora. Ova iz 2009 nas je sluzila 11 godina bez kvara. Zena ne moze da je prezali stoNije što je vozim (stariji model) ali nekako mi je Astra uvek bila privlačnija od ostalih u tom segmentu.
Možda zbog ženskog imena![]()

Sećam se još pre 20 godina u hr su prodavali nove automobile na kredit sa 0 (nula) % kamate.Medijalna i prosječna plaća nisu isto. Ali opet i da bi dobio kredit od banke moraš imati 3-4 puta veću plaću od rate kredita. A otkud i uštedjeti za tih 30%? Govorim o običnom, normalnom, čovjeku.
Kod nas u Hrvatskoj više nema auto kredita. Samo obični, gotovinski kredit. Bar u bankama, a mislim da nema ni u auto kućama.
Nema šanse, pred 20 godina. Jesu pred koronu, na 4-5 godišnjih rata, sa 0% kamata. Ali sigurno nisu pred 20 godina.Sećam se još pre 20 godina u hr su prodavali nove automobile na kredit sa 0 (nula) % kamate.
Pa da, o tome i ja pričam. Moraju biti dvoje zaposleni i to vjerojatno oboje moraju imati medijalnu plaću, jer teško bi sa jednom medijalnom i jednom minimalnom plaćom mogli dići kredit.
Kod nas u Hrvatskoj malo lakše, ali ipak nije to baš tako lako ni kod nas.