Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ga sa aukcije za paprika ? .. videćemo sutra kakav,je kad odem po njega ..
Screenshot_20220516-140526_Outlook.jpg

Screenshot_20220516-140540_Outlook.jpg

Screenshot_20220516-140554_Outlook.jpg

Ima ali moraš da gledaš, kod nas se masovno nude fabrički reparirani setovi kao novi što nisu ni izbliza. Ja kada sam na jednom autu skinuo lamela ko nova a vrisnuo centralni prsten. Dakle obloga nova ali je srce staro isamo je pitanje kada će da se raspadne. Posle sammuku mučio da nađem nov set ili je sve bilo remontovano ili nešto remontovano a nešto novo. Sachs je bio u pitanju.

Sve zavisi gde si kupio.
Ako nisi kupio u ovlascvenom servisu onda ces videti kroz nekoliko meseci da ti otvrdne pedala kvacila.
Zivi bili pa videli a pogotovo ako si gledao da kupis najjeftinije sto si mogao da nadjes u Srbiji.
A to Rep Set ne zvuci kao reparirani set? Ubacili samo nov Bilstein druk lager?
10 000 dinara sam platio ,nema kod mene jeftino kada su delovi u pitanju .
Rep set nikakve veze nema sa reparacijom .

https://delovionline.rs/clanak/luk-set-kvačila-i-plivajući-zamajac/8

Setite se onih setova za reparaciju pumpe goriva, karburatora itd. To mi je bilo najslađe. Set košta 400 dinara, skineš rasturiš, očistiš, zameniš membrane i dizne i sve ko novo. Popraviš vitalan deo sa nekom sićom. Imam negde set za remont karburatora od stojadina sa sve novim plovkom u vakumu :)

Bajdvej ovlašćeni servisi sve remontuju meni je za korada u autokomercu bila jedna cena ako je lamela original a druga ako nije. Na pitanje zašto odgovor je bio da se originalni delovi šalju u nemačku na remont. Cena bila neka idiotska sumanuta. Recimo sa original delom 500 evra a ako nije 1000 evra. Normalno završio samsa sachs i moj majstor 200e

Opet vi,.. Rep set je set za reparaciju nema veze sa repariranjem seta kvacila .. Usvari tako je na Zapadu u Srbiji je sve moguće..
https://aftermarket.schaeffler.com/en/luk-repset
Tačno tako.
Pre dve god naručimo za w205 set korpa lamela druk lager, a vlasnik auta insistira da bude LUK, i dobavljač delova naruči taj set, jer ga nigde u SRB nije bilo na stanju(baš su retki w205 sa manuelnim) i stigne baš kao na ovoj gore slici- RepSet LUK, a unutra žig Sachs na sred obloge lemele.

Moj jedan rodjak kupio alfu 156 1.8 TS ,auto je imao stvarnu kilometrazu ,od naseg coveka uzeo iz naseg mesta i vozio tako godinama i uopste nije uradio veliki servis i naravno pukne mu kais ,....opet ponavljam godinama vozio i garant nije ni proveravao kais ....juce mi prica drug da mu akumulator otisao ,ja mu kazem jesi gledao kais ....takodje nije uradio veliki servis i godinama vozi .

Back