Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kukuuu a vidi ovo? 6,4 sekunde do 100 :mrgreen:
A 16-valve G60 engine was used in the ultra-rare Golf Limited, of which only 71 were produced by VW Motorsport, all with four-wheel drive[2][3] Power was raised to 154 kW (209 PS; 207 bhp), and the car could now accelerate to 100 km/h (62.1 mph) in 6.4 seconds, reaching a top speed of 247 km/h (153.5 mph), which was Volkswagen's highest-performance production car ever, until the Golf R32 in 2004.[citation needed]

- - - - - - - - - -

Sve u svemu ta honda da poradi na zaštiti limarije i razvoju motora, kasne 30 godina za švabama :mrgreen:

Kukuuu a vidi ovo? 6,4 sekunde do 100 :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Sve u svemu ta honda da poradi na zaštiti limarije i razvoju motora, kasne 30 godina za švabama :mrgreen:

lepo sam dokazao da to sto pricas nije istina

DRUGO - Poredis babe i zabe tj hatchback kupe sa limuzinom 400 kila tezom ...

Bolje bi ti bilo da se dostojanstveno povuces iz dalje diskusije jer ocito da argumenti nisu na tvojoj strani :D

al te dečije priče: moj ide za 0.2s brže do 100 km/h. Moj mož razvije 220 km/h! Moj izgraviran 240!
koliko puta ga godišnje doterate od 0-100?

meni je bitno da auto bude udoban, komforan. Da bude siguran ako dodje do sudara. Da bude pouzdan.
to da l ide do stotke za sekundu sporije od drugog, apsolutno mi nije nikakva stavka.

sadašnji gorado kaska za hondom, jer je matoro i izrabljeno.
honda je 5 segmenta iznad korada.
je l bi ti sada uzeo akorda ili korada?

Poslednja izmena:
Autodata nazalost ima i gresaka i to laickih tako da sam je zapostavio i okrenuo se dosta tacnijem sajtu.
http://servis.a2-soft.com/specifikacije.php
Inace nije za poredjenje ali je neka jedan Golf II 1,8 16V isao 7,9s i to je izmereno vise puta na stazama mada fabricki podaci kazu vise.Tako je i Kadet GSI 16V isao po podacima isao 8,0s a na stazi vise puta mereno 7,5s. To su takodje motori bez turbine i za ono vreme su bili bas brzi.
Ja sam licno jednog GSI 16V savio kao bananu i zavrsio na krovu a auto je bio prelep.:(
Honda ide odlicno sa tim motorom ali ipak je to 2,4 motor i nema sale s njim.Ja sam sa mojom Astrom Bertone otresao takvu Hondu ali ne bas lako i trebali smo da dodjemo do brzine od 200 km/h gde ja i dalje nastavljam lako da idem a Honda gubi dah. Ali budimo ralni imao sam vise ks i laksi sam za 200 kg mada sam ja bio sa instrumentima u gepeku i saputnikom a Honda je bila samo sa vozacem.
Cekam sajam pa da uporedim sve moguce dimenzije i to cu sve da slikam pa da konacno razresimo misteriju koji auto ima mesta a koji ne.
U svakom slucaju Corado je nekad bio auto i to ozbiljniji nego sto je danas Honda i mogao bih cak da ga stavim u kategoriju blizu GTR-a ,ne bas ali blizu jer kad se pojavio 1988 godine bio je zlo na putu i malo kola je moglo da mu parira.

Audi 200 2.2 20v turbo quattro, preko 1500kg, 220ks, 0-100 6,6 sec, max 242 kmh, mislim da su ovo bile impresivne performanse u to vreme, za tu velicinu auta i tu kubikazu. Inace, Alfa 33 stradale, iz 1967. godine, imala je 2000ccm i v8 motor, 230ks, i isla od 0-100 5,5 sekundi. BIla je skuplja od Lambrdzinija, a ona je prvo dosla italijanska vlada + ugovor o celiku sa rusima, + jug italije i njihov mentalitet, pa je model Alfa Sud, i ako dobro projetovan, bio katastrofalan. Kazu da je iz fabrike izlazio zardjao. Posle toga dolazi Fiat, i .....

Ae bre tihi idi i pedaliraj dalje, nemoj da te lupi neka pocinkovana karoserija vw automobila :lol:

Napomenuo sam auto jer su mi se učinile te karakteristike honde jako mizerne, ništa lično.

pa ispod 8 sekundi za bilo koji auto je pristojno ubrzanje tj prilicno dobre performanse i po danasnjim merilima

Automobili koji idu ispod 7 sekundi vec po pravilu imaju motore preko 240 KS

Za ispod 6 sekundi vec treba 300 KS

Npr Audi A7 sa motorom od 245 KS ide za 6.5 sekundi od 0-100

A Audi A6 sa 3.0 tdi biturbo motorom od 320 KS ide od 0-100 za tacno 5 sekundi . Sve ispod 5.5 sekundi je ultra brzo i spada u segment veoma brzih sportskih automobila.

Tako da mi deluje smesno kad neko ko vozi Hyundai i20 koji ubrzava za 13 sekundi od 0-100 sa 1045 kg tezine kaze da je ubrzanje od 7.9 sekundi za auto sa 190 KS i 1400 kila tezine - slabo

Nije nista narocito ali nije ni lose obzirom da je motor cist atmosferac tj da nema turbinu.

Ziv nisam da mi neko pokaze neki auto sa 190 KS motorom slicne tezine koji ubrzava bolje a da nema automatski menjac sa duplim kvacilom.

Npr Opel Insignia sa motorom od 190 KS ubrzava od 0-100 za sekundu sporije tj 8.8-9.0 sekundi u zavisnosti dal je limuzina ili karava

http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=19594

Ganc novi Passat sa 190 KS motorom ubrzava od 0-100 i to sa DSG menjacem i turbinom za 7.7 sec. Bez DSG menjaca sporiji je za sekundu skoro

http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=20391

Nova Mazda 6 sa motorom od 192 KS i skoro 100 kila laksa ubrzava od 0-100 za 7.8 sekundi

http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=18092

Znaci ganc nova auta sa motorom iste konjaze i priblizne kilaze ubrzavaju za prakticno isto kao moj 7 godina star auto.

Poslednja izmena:
Ja kad sam vozio m-a ti si **** u pelene i jeo pačja govna a ne ovde što prodaješ muda za bubrege kako bi da tjuniraš već odavno umornu tjuniranu hondu. Za 300 evra će mile da ti doda još 30 konja i onda ćeš 2 sekunde da budeš brži od groba koji sam napomenuo iz 90tih godina :mrgreen:

Ae napaljenko lezi spavaj.

Ja kad sam vozio m-a ti si **** u pelene i jeo pačja govna a ne ovde što prodaješ muda za bubrege kako bi da tjuniraš već odavno umornu tjuniranu hondu. Za 300 evra će mile da ti doda još 30 konja i onda ćeš 2 sekunde da budeš brži od groba koji sam napomenuo iz 90tih godina :mrgreen:

Ae napaljenko lezi spavaj.

ja kad sam **** u pelene ti jos nisi bio ni rodjen . Nisi bio ni u planu

smesno je kad takve gluposti pricas nekom ko je stariji od tebe :)

pokusao si da dokazes nesto nisi uspeo i mislim da bi sad trebao da stanes.

Jeep Grand Cherokee 4.7L V8 sa plinom

11uylwk.jpg

33bgv8m.jpg

2nla06w.jpg

241pjk3.jpg

2nla06w.jpg

- - - - - - - - - -

281u26b.jpg

120m3p4.jpg

29zwksw.jpg

28auv6r.jpg

Posto sam prodao svoj motocikl bio sam u aktivnoj potrazi za maksi skuterom i evo posle skoro dve nedlje danas sam ga kupio.
Honda Silver Wing 600 2007 godiste sa 4880km a tako malo je presla jer je bila u vlasnistvu jednog poznatog sportiste koji nije imao vremena da je vozi pa mu je vise stajala nego sto se vozila.
Ja zadovoljan.:)
23mpr83.jpg

Back