slagao me...

ja bre još uvek verujem u petra pana
hajde neka mi neko dokaže da ne postoji
i skoro svako veče ostavjam otvoren prozor ako slučajno svrati
možda se desi da dodje baš onih večeri kada je zatvoren?
e smrznuću se, ali ima da ga otvorim širom ako treba

Izvini strujo shto sam te citirala...nisam znala da tu ne treba da kopam. Nechu vishe,nisam zlotvor....
Sve je to tako nekako...kljuch koji otkljuchava on i zakljuchava, to nikad ne treba da zaboravimo...
Znash ti vech na shta ja mislim. :)

ja bre još uvek verujem u petra pana
hajde neka mi neko dokaže da ne postoji
i skoro svako veče ostavjam otvoren prozor ako slučajno svrati
možda se desi da dodje baš onih večeri kada je zatvoren?
e smrznuću se, ali ima da ga otvorim širom ako treba

Paz da ti ne uleti Petar PaNJ
kroz taj pendžer...
:)

ako nekog volis, i ako osetis u njemu nesigurnost zbog losih prethodnih iskustava, neces mu pomoci novim lazima.naprotiv.to je potcenjivanje, i linija manjeg otpora.
mozda si u pravu, mozda ona nije spremna za vezu, mozda treba da se zaleci, mozda ovo mozda ono..ali, ako je on zeli i ako hoce da joj pomogne, neka to radi istinom.jedino istina trajno leci. ljudi koji su iskreni su istinsko blago.

ako nekog volis, i ako osetis u njemu nesigurnost zbog losih prethodnih iskustava, neces mu pomoci novim lazima.naprotiv.to je potcenjivanje, i linija manjeg otpora.
mozda si u pravu, mozda ona nije spremna za vezu, mozda treba da se zaleci, mozda ovo mozda ono..ali, ako je on zeli i ako hoce da joj pomogne, neka to radi istinom.jedino istina trajno leci. ljudi koji su iskreni su istinsko blago.

To...

petar pan jebivetar znan..

1-1-1.jpg

što mračni?
mislim ogradjujem se vrlo sam svetla und jasna
za ostale ne znam
ma nisi imala u šta ni da kopaš pipi
kapiram, al nema veze sad sa bilo čim
jedna eto prhka misao
svaki kjuč za jednu bravu
nema struja frku sa tim
u redu je zex

To podrazumeva da je ona druga strana vrlo jaka i sigurna...vechinom nije tako...svi mi nosimo nashe "pakete" od ranije i strahove... i ne zzelimo da izgubimo jedno drugo kad se nadjemo i onda pravimo gomilu gluposti.
Lazzima nije naravno pokushao da pomogne njoj, vech sebi...i njoj....
Nije uvek lako biti iznad situacije i po propisu, pogotovo kada su emocije u pitanju.
Zato kazzem, e, ovde ima emocija, ima i straha i svega i svachega....treba prvo pogledati sebe, pa prevazichi svoj teret. E, tu je vech dobitak sam po sebi. A onda idemo dalje.
Damo shansu i sebi i drugima. Kad se previshe branimo nayebemo.

Back