boogie wogie
Ističe se
- Poruka
- 2.357
gaće da se izbace da vire, onako šmekerski..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hm
voliš ga bez obzira što laže ko kuče
i posle preispitivanja
a bespogovorno
pa jbg moraš nekad i da mu prisereš
onako ženski drndzavo
tek da zna da je sa ženom, a ne sa ortakom

Kako bre strujo kuče može da laže .... pa nema iskrenijih stvorenja od njih

Imam ortaka sa kojim stalno razmenjujem sitne lazi, on mene, ja njega, a obozavamo se!![]()

Aha.
Spontano si se napravila luda.
Ma nema veze, već sam ti odgovorila, samo sam Medi htela da kažem da je film kod nas preveden kao "Nekoliko dobrih ljudi".
e,mozda je mlogo intimono,ali me zanima koliko ste u vezi..dugo ili?koliko ga poznajes tacnoje,mozes li da budes sigurna da se decko nije samo zbunio,pomesao ili slicno..meni nekako lici na to...osim ako nije neka bitna stvar u vezi sa tom bivsom devopjkom pa je imao razloga da slaze...
e,mozda je mlogo intimono,ali me zanima koliko ste u vezi..dugo ili?koliko ga poznajes tacnoje,mozes li da budes sigurna da se decko nije samo zbunio,pomesao ili slicno..meni nekako lici na to...osim ako nije neka bitna stvar u vezi sa tom bivsom devopjkom pa je imao razloga da slaze...

ala si izkomplicirala.....alalvera....

Mushkarce muche iste stvari ali im ne dozvoljavamo da priznaju pa se sami snalaze kako znaju i umeju.
Svi mi lazzemo i ne pricham u tom kontekstu. Pricham u kontekstu ove priche.
Niko ti ne mozze dati garanciju da nechesh biti povredjen u vezi. A vechinu povreda nanosimo sami sebi, o tome se radi.
Evo vidi ovde: Ona se plashi da se prepusti jer je sve mnogo dobro. Ne veruje da je sve tako dobro kao shto izgleda.
Mora da ima neka fora. Aha. Kako si ti ono sa bivshom,prichaj mi?
(ON: O ne. Hoche da se svadja, pitala me za bivshu. Shta sad? Nechu da se svadjam,a sigurno che i plakati. Hm. Vech me gleda uplasheno...plakache. Slagachu neshto,biche bolje...)
Ona. Aha....sad chu sve dobro da zapamtim pa chu da proverim kasnije da li lazze...100% lazze...svi mushkarci lazzu...lagao je i XY, samo je bio manje vesht. Ovaj bash dobro lazze nikako da ga uhvatim u lazzi....
Mene treba lagati,sigurno nije samnom zato shto me voli...mislim ko bi mene voleo,pa i drugi su se folirali... Sa njim sigurno neshto nije u redu...
I onda ide ultimativna zaseda:
Kako beshe ono o tvojoj bivshoj?
Lazzovchino,znala sam, Sigurno lazzesh za SVE....
I drage moje, kuda to vodi????
Jao jao jao.
Imao sam prilicno dramaticnu saobracajnu nesrecu dok su na zadnjem sedistu bili moja zena i sin koji je tad imao 4 meseca.
Srecom, ostali smo samo ugruvani.
Strasno traumatichno iskustvo.
Kamion me udario od pozadi dok sam stajao na crvenom svetlu.
Posebno bespomocnost kada te nesto udari s ledja i taj trenutak koji mi se danima posle toga vracao.
Udarac posle koga sam ostao osamucen bar 10 sekundi i mislio da mi je nesto palo na krov od auta.Uzas kad sam shvatio sta se desilo.Strah da pogledam pozadi i vidim moje u krvi i slomljene...
Koliko ja posle toga mogu da verujem da me nece opet udariti kamion od pozadi
Koliko ja smem da verujem da mi se to nece ponovo desiti
Koliko se usudjujem...
Da sam tako razmisljao, nikad vise ne bih ni seo u auto ili bih vozio gledajuci u retrovizor.
Ne ide tako Novalista. U redu je imati strahove ali nema potrebe da ti komplikuju zivot i da zbog njih ispasta Igor koji nema veze sa tim