slagao me...

tako je!

zabeibabe.jpg

e,mozda je mlogo intimono,ali me zanima koliko ste u vezi..dugo ili?koliko ga poznajes tacnoje,mozes li da budes sigurna da se decko nije samo zbunio,pomesao ili slicno..meni nekako lici na to...osim ako nije neka bitna stvar u vezi sa tom bivsom devopjkom pa je imao razloga da slaze...

e,mozda je mlogo intimono,ali me zanima koliko ste u vezi..dugo ili?koliko ga poznajes tacnoje,mozes li da budes sigurna da se decko nije samo zbunio,pomesao ili slicno..meni nekako lici na to...osim ako nije neka bitna stvar u vezi sa tom bivsom devopjkom pa je imao razloga da slaze...

ma nekoliko meseci. pocetak je isao polako, razvlacilo se..
ma generalno, igor je mnogo dobar decko.
ma nije imao razloga da slaze, bas nijedan jedini. zato sam zbunjena.

pipi me nagrdi:shock:
dobro, pored sve te duboke psihoanalize moje licnosti, gde je otisla u mracne devijacije i psihoze ( i time preterala, nisam ja toliko "duboka" :D), dotakla se, mozda, jako bitne stvari..koja mi uopste nije pala na pamet..
moj bivsi i sve to....
nacin na koji je otisao..
koliko posle toga zaista mogu nekome da verujem..
koliko smem nekome da verujem..
koliko se usudjujem..
koliko sve to prenosim na igora...:roll:

pa mozda se zbunio,ali zaista,mozda mu je ta stvar sa tom bivsom toliko nebitna da je jednostavno zaboravio!sagledaj sa te strane..koliko se puta tebi desilo da nesto pobrkas,zamenis,izmenis,pomesas sasvim slucajno,i to se desava sa stvarima koje su ti nebitne...meni redovno...:)

Jao jao jao.
Imao sam prilicno dramaticnu saobracajnu nesrecu dok su na zadnjem sedistu bili moja zena i sin koji je tad imao 4 meseca.
Srecom, ostali smo samo ugruvani.
Strasno traumatichno iskustvo.
Kamion me udario od pozadi dok sam stajao na crvenom svetlu.
Posebno je traumaticna bespomocnost kada te nesto udari s ledja i taj trenutak koji mi se danima posle toga vracao.
Udarac posle koga sam ostao osamucen bar 10 sekundi i mislio da mi je nesto palo na krov od auta.
Uzas kad sam shvatio sta se desilo.Strah da pogledam pozadi i vidim moje u krvi i slomljene...

Koliko ja posle toga mogu da verujem da me nece opet udariti kamion od pozadi
Koliko ja smem da verujem da mi se to nece ponovo desiti
Koliko se usudjujem...

Da sam tako razmisljao, nikad vise ne bih ni seo u auto ili bih vozio gledajuci u retrovizor.
Ne ide tako Novalista. U redu je imati strahove ali nema potrebe da ti komplikuju zivot i da zbog njih ispasta Igor koji nema veze sa tim

Svi mi lazzemo i ne pricham u tom kontekstu. Pricham u kontekstu ove priche.

Niko ti ne mozze dati garanciju da nechesh biti povredjen u vezi. A vechinu povreda nanosimo sami sebi, o tome se radi.
Evo vidi ovde: Ona se plashi da se prepusti jer je sve mnogo dobro. Ne veruje da je sve tako dobro kao shto izgleda.
Mora da ima neka fora. Aha. Kako si ti ono sa bivshom,prichaj mi?
(ON: O ne. Hoche da se svadja, pitala me za bivshu. Shta sad? Nechu da se svadjam,a sigurno che i plakati. Hm. Vech me gleda uplasheno...plakache. Slagachu neshto,biche bolje...)
Ona. Aha....sad chu sve dobro da zapamtim pa chu da proverim kasnije da li lazze...100% lazze...svi mushkarci lazzu...lagao je i XY, samo je bio manje vesht. Ovaj bash dobro lazze nikako da ga uhvatim u lazzi....
Mene treba lagati,sigurno nije samnom zato shto me voli...mislim ko bi mene voleo,pa i drugi su se folirali... Sa njim sigurno neshto nije u redu...
I onda ide ultimativna zaseda:
Kako beshe ono o tvojoj bivshoj?
Lazzovchino,znala sam, Sigurno lazzesh za SVE....

I drage moje, kuda to vodi????

Кад ја не стижем, онда Пипи пише у моје име! :wink::D

Пре могу да разумем некога ко слаже безазлену ствар зато јер није сигуран у то како би његова девојка поднела истину, или зато јер није знао како да он сам поднесе последице казивања истине...
Не могу да разумем девојку која плански, намерно и смишљено ''проверава'' момка тако што га испитује о бившој девојци и при томе унапред ОЧЕКУЈЕ да чује лаж! Зашто је то питање поновила после пар месеци? Па, како сама каже, да би ''проверила'' да ли је први пут говорио истину! То значи да је она сумњала у њега још пре прве пробе!!! Да није, зашто уопште играти игрице проверавања?
(Једино ако је васпитавана у духу тако честе максиме ''сви мушарци су лажови, они би само да искористе девојку, никада им не треба веровати када кажу да те воле!'':-( )

Да ли неко, ко намерно провоцира друге незгодим питањима и поставља им замке, има већи морални кредибилитет од онога ко слаже?

Jao jao jao.
Imao sam prilicno dramaticnu saobracajnu nesrecu dok su na zadnjem sedistu bili moja zena i sin koji je tad imao 4 meseca.
Srecom, ostali smo samo ugruvani.
Strasno traumatichno iskustvo.
Kamion me udario od pozadi dok sam stajao na crvenom svetlu.
Posebno bespomocnost kada te nesto udari s ledja i taj trenutak koji mi se danima posle toga vracao.
Udarac posle koga sam ostao osamucen bar 10 sekundi i mislio da mi je nesto palo na krov od auta.Uzas kad sam shvatio sta se desilo.Strah da pogledam pozadi i vidim moje u krvi i slomljene...

Koliko ja posle toga mogu da verujem da me nece opet udariti kamion od pozadi
Koliko ja smem da verujem da mi se to nece ponovo desiti
Koliko se usudjujem...

Da sam tako razmisljao, nikad vise ne bih ni seo u auto ili bih vozio gledajuci u retrovizor.
Ne ide tako Novalista. U redu je imati strahove ali nema potrebe da ti komplikuju zivot i da zbog njih ispasta Igor koji nema veze sa tim

potpuno te razumem :D. ja se tako osecam posle seksa sa igorom :D

ps. izvini, znam da je neumesno, ali stvarno bar 30 sekundi ne znam nista :D

Back