slagao me...

pa nazovi to i tako
pametan si jer znaš da moraš
jbt mislim da smo terminološki osakaćeni
da mnogo više imamo u sebi, mnogo više osećajnog i mislenog, što ne pronalazi pravi izraz u rečima
ima ih malo
ne prate razvoj čovekovog unutra

a zašto se osećaš glupavo
možda se doktor zezao, a u stvari sasvim te shvatio
glupavo zbog sebe,jer nije onako jako kako si naučila da deluješ
da se osećaš sigurno
nekada moramo priznati sebi baš to
da smo glupavi
i da se tome smejemo
ne da nas preplavi onaj negativni osećaj skučenosti

on se jeste salio... i kroz salu rekao "e, bas ti hvala sto mi pricas da je so slana sada, kad sam se upravo nagutao iste i treba mi vode". od toga se osecam glupavo. trebalo je coveku dati vode.

ma mlaćenje prazne slame

a šta je puna slama oće neko napokon da me prosvetli po tom pojoprivrednom pitanju
ja se tako umorim od ovakvih priča
ali, moram nekada da se vidi da sam i ja čovek
a ne kreatura
:lol:

film uradjen kasnije
sam pisac Mihael Ende je sa negodovanjem ispratio film.
Beskrajna priča je knjiga za svu decu, bez obzira na godine
nije pas
nego beli zmaj sreće Fuhur
sa rubin crvenim očima
knjiga koju ne treba ispuštati iz ruku
jedna od onih za ceo život
mogu nekada ako poželite da vam pričam beskrajne priče
uživam u tome
idem sada da pijem kafu
jeste Limal je pevao glavnu temu
neverending stori
i u spotu je scena iz filma gde Atrej jaše Fuhura

Ako planski laze sto ne verujem, nema sta da se prica.

Ako mu se laz omakla jer je hteo da ispadne ili bolji u tvojim ocima ili da skrene sa teme jer mu je nesto tu smetalo (pa sada samo se tvrdoglavo brani) - vazno je samo da li je covek sa kojim si maska coveka (ili tvoja iluzija lika) ili je to stavrno on, glavom i bradom.

To te valjda, sa prvaom, i najvise muci, koliko si prevarena... To ti je i odgovor, kada lagano iznaliziras prvo sebe i svoju viziju njega, pa onda i njega, sama ces zakljuciti.

Taaakooo, sada vracam kristalnu kuglu u ormar i odoh na pivo. Hladno. Ono nikada ne laze. Ne moze da kaze da je hladno, vlazno i pozeljno ako nije, samo liznem i odmah znam.

pa nazovi to i tako
pametan si jer znaš da moraš
jbt mislim da smo terminološki osakaćeni
da mnogo više imamo u sebi, mnogo više osećajnog i mislenog, što ne pronalazi pravi izraz u rečima
ima ih malo
ne prate razvoj čovekovog unutra

slazem se...ja sam bas osakacen po tom pitanju...ali nekad bas prochepim..ali ne zapishem pa izlapi

igor. spontano sam napravila foru. pitala ga o jednoj njegovoj bivsoj devojci. o njoj mi je nesto pricao pre 2 meseca. ja, naravno, slusala i zapamtila. sada, spontano, napravim se luda, pitam ponovo, kao nemam pojma. dobijem SASVIM DRUGACIJI odgovor :shock:.
cela prica nije toliko bitna. nije bitna ni ta devojka ni sve to. bitno je to da ja sada vrtim filmove i pitam se sta me je sve slagao..
naravno, rekla sam mu da znam da je slagao. rekla sam mu sta mi je rekao prosli put. medjutim, on je prvo pokusao nevesto da se izvuce, posle neka glupa negiranja, pa kao, ma to je nesporazum, ne razumes..bla bla.. ja mu lepo ispricam celu situaciju, kada smo pricali, gde smo pricali, sta je imao na sebi, koliko je sati bilo itd. ne, kaze on.
e sada, nije da sam nesto kao tu razocarana ili sta vec..ali...
aj recite nesto pametno...:-?

Sad ce TM da se raduje :lol:

E, neko kaze da precutkivanje nije laganje.
Jeste. I to je laganje. I to debelo.
A taj je zasro, jebajiga.
The istina iz samver bijond.

Ostavi ga. Ne verujesh mu nishta, tako mi sve to izgleda...trazzish u njegovim rechima lazz ne zato shto te brine ta devojka bivsha vech zato shto ne verujesh da te iskreno voli.
I nechesh mu nikad verovati...shto vam bude bilo bolje ti chesh vishe trazziti dokaze da to nije tako...preturati dzepove,brljati po mobilnom,postavljati zasede,proveravati bivshe....i sve zato shto ne verujesh sama sebi da si dobro izabrala, da si dobro videla i procenila i da si vredna ljubavi.
Tako to meni izgleda, mozzda nisam u pravu...
I shto ti budesh vishe navaljivala on che se sve vishe braniti od tebe...lazzima dok josh bude pokushavao da te zashtiti od tebe same a onda priznanjem i onog shto se nije desilo da bi olakshao i sebi i tebi...
Uglavnom mi dovedemo bliske ljude u situaciju da nas lazzu...seti se roditelja i situacija kada smo lagali-samo kada nismo verovali da ce imati razumevanja,zar ne?
Ako te je strah da che on napraviti budalu od tebe, to je onda bash strashno,shta ti to mislish o njemu? Sve najgore? A ovamo ga kao volish? E, pa on trpi chak i da mu gurnesh jezik u rupicu,malo li je! :):)

auuu bre pipi:shock:

nagrdi devojku najstrasnije
nije bre sve tako crno
nekom ko ne laze, i najmanja laz pogotovo besmislena izaziva gadjenje
a muskarci lazu..generalno lazu, i mnogo lazu.lakse im je tako.mnogo ih nerviramo svojim tripovima.i tamo gde vide trip i u nagovestaju, cak i ako nema nekog ozbiljnog problema, slazu.videla sto puta.dozivela.a ne mora biti nista lose.nista ruzno.nista prljavo.mozda samo mala besmislena laz da ga postedi daljeg ispitivanja.ili sto bi jedan forumas rekao-nema dublje pozadine, pobogu:)
a ona se sludela sad.i ovako komplikovana.jer koja zena nije?zato volim vatrene znake-te su zene najmanje komplikovane.ko njih nema mnogo-sta ako?tacno bih mogla po komentarima na ovoj temi da pogodim koja je sta:D
ma svi se ponekad uhvatimo za neku glupost i pravimo od muve magarca.kao sto nekad namerno necemo da vidim da neko zaista pravi magarca od nas, jer ne zelimo da vidim.pa ga sve pravdamo.
eh bre..

ništa se ovi moji muškarci ne bi složili sa tobom sada
oko te komplikovanosti najmanje
za vatrene znake
naravno da nije komplikovano kad ih spržimo
nije keve mi Jubinke
sasvim jednostavno
lokalni požar

Back