скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FRC.jpg

anze.jpg

bem ti glupe Gale... ništa nisam na dobitku...
ne pokriva ostale tikete...

Još je posle toga beli čovek ubio 30'000'000 rusa.

Zato treba da se učlaniš u partiju novih crnih pantera.

ma dobro te je onaj RUS , talambarcio , rasturo te ko bugarsku skupstinu , Ti ga obozavala aonda jednoga dana, ostavi te i oso sa lijepom mladom curom i ..

i ajde sto te u vulvi j*ebava , no izgleda da ti je i sive celije ti rasturio i eto.

Mentalna bolest i opsesija ka Rusima.

jaginjice , drzi se ti svoje catrlje i nadji si nekoga iz izbeglona esalona...ionako su zeljni , kak tak , telo.

a ti bi i najzad i dobila toliko zeljan...

pa bolje da si uložio onu kravu u kladžu nego u britiš kolege lou lewel...
seoski kompleksi su odličan izvor prihoda

aj , jebaga, pa ne moze se sve i lizat i uvlacit se a da se i ne dobije...pirgavski

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Rasejani Prorok.

Ево ко се попишао у српску психу, ако је икад и било сумње :( Фрапантно колико је...

Најновији турски хит се зове "Раис", дакле шеф, вођа. Ради се о Ердогану. У њему су овакве сцене -

"Кооснивач владајуће турске странке одраста у сиротињској истанбулској четврти Касимпаша и постаје човек невероватног талента и светачког самоодрицања... публика између осталог гледа како у задњем минуту даје победнички гол у малом фудбалу маказицама и буди се у сред ноћи да спасе куцу која је пала у бунар...

У финалној сцени, један од Ердоганових телохранитеља удара неког дрског нападача по лицу. 'Ко си ти?' пита нападач. 'Народ!' одговара телохранитељ."

U velikoj sam dilemi. Jedan stručnjak mi je prvo preporičio siguran biznis sa malim ulaganjem, samo par zečeva koji bi se za godinu dana toliko namnožili da bih se brzo obogatio (ako zanemarimo sve posledice inbridinga). Zatim me je savetovao da kupim samo 20 krava, što je nekih 40.000 - 60.000 €, ali se od mleka živi bolje neg' onaj Bili Kapijaš.
Ne znam, zbunjen sam. Oba biznisa garantuju veliku zaradu, ovaj drugi malo veće ulaganje. Šta vi mislite, dal' je bolje maziti zečicino krzno ili vatati karavu zasisu? Drugari, pomozite.

U velikoj sam dilemi. Jedan stručnjak mi je prvo preporičio siguran biznis sa malim ulaganjem, samo par zečeva koji bi se za godinu dana toliko namnožili da bih se brzo obogatio (ako zanemarimo sve posledice inbridinga). Zatim me je savetovao da kupim samo 20 krava, što je nekih 40.000 - 60.000 €, ali se od mleka živi bolje neg' onaj Bili Kapijaš.
Ne znam, zbunjen sam. Oba biznisa garantuju veliku zaradu, ovaj drugi malo veće ulaganje. Šta vi mislite, dal' je bolje maziti zečicino krzno ili vatati karavu zasisu? Drugari, pomozite.
..

Zasto zecevi?
Bez posebnog rizika i uz male investicije mozes brze postati milioner prodajom goluba. Samo jednog goluba.
Dresiras goluba tako dobro da se on posle svake prodaje zna kuci dolerpsati. I tako nekoliko tisuca puta
.

FRC.jpg

Od DANAS igram ovu taktiku: nekoliko singlova za kešbek a ostalo ako dodje NIŠTA GUBITAK

Singl_Bate.jpg

A ONDA DOBITAK!
Naime, Muzzičar je mnogo komplikovao popunjavanje web tiketa sa duplim šansama što mi je mirisalo na jel...
tako da sam na poslu sastavio brzinski - dobitni

Balkan Bet 63-9421-31673441-32812824

HAJDUK - RIJEKA X2 (1:1) 1.27 :super:
GALATASARAJ - GENCELIBRILGL 1 (3:2) 1.65 :super:
FERENCVAROŠ - HALADAŠ 1X (3:1) 1.10 :super:
UNIVERSIDAD CATOLICA - LDU QUITO 1X (3:0) 1.35 :super:
AUSTRIJA BEČ - WOLFSBERGER 1X (3:0) 1.15 :super:
MAKABI HAIFA - HAPOEL RANANA 1 (2:0) 1.65 :super:
ASTRA DJURDJU - UNIVERSITATEA 1X (0:0) 1.25 :super:
GENGAN - BASTIA 1X (5:0) 1.18 :super:
REN - GIHON 1X (1:1) 1.20 :super:
GRANADA - GIMNASTIKO MADRID X2 (0:1) 1.10 :super:
INGOLŠTAD - KELN GG (2:2) 2.10 :D :super:

Uplata 100 din.
Naplata 2414 din. i 24 pare

Evo ovako...
Na Novom Beogradu kod hotela HAYAT REGENCU uzneš autobus 16, 95, 77...
Ideš do stajališta BRANKOV MOST
Tu sidješ
Vratiš se malo nazad do Brankovog Mosta
Ima plava ograda
Tu se popneš i skočiš - KO ZEKA

njih si našao da dereš, jel?

Đes ba Protoke? Kad će pečat?

De si Rifke STARI Beogradžanine, iebo te zeka...

..

Zasto zecevi?
Bez posebnog rizika i uz male investicije mozes brze postati milioner prodajom goluba. Samo jednog goluba.
Dresiras goluba tako dobro da se on posle svake prodaje zna kuci dolerpsati. I tako nekoliko tisuca puta
.

Ili da kupi jato slonova pa da blokira Brankov Most
i onda ko hoće da prodje mora da mu plati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back