Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
sta zna gedza o sveCkoj politici
Santic je dao dobru smernicu - tegli i vuci i u jarmu skapaj...
Па не знате ништа о светској политици, боље је ћутати него бламирати се.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta zna gedza o sveCkoj politici
Santic je dao dobru smernicu - tegli i vuci i u jarmu skapaj...
ајде БАТЭ јебатЭ... 

Само по памети, авај.
Боље и ти спавај, напаћени Ајроне. Сутра је нов дан, Фортуна чека на вратима кладионице.
Još je posle toga beli čovek ubio 30'000'000 rusa.
Zato treba da se učlaniš u partiju novih crnih pantera.
pa bolje da si uložio onu kravu u kladžu nego u britiš kolege lou lewel...
seoski kompleksi su odličan izvor prihoda

Фрапантно колико је.....U velikoj sam dilemi. Jedan stručnjak mi je prvo preporičio siguran biznis sa malim ulaganjem, samo par zečeva koji bi se za godinu dana toliko namnožili da bih se brzo obogatio (ako zanemarimo sve posledice inbridinga). Zatim me je savetovao da kupim samo 20 krava, što je nekih 40.000 - 60.000 €, ali se od mleka živi bolje neg' onaj Bili Kapijaš.
Ne znam, zbunjen sam. Oba biznisa garantuju veliku zaradu, ovaj drugi malo veće ulaganje. Šta vi mislite, dal' je bolje maziti zečicino krzno ili vatati karavu zasisu? Drugari, pomozite.

U velikoj sam dilemi. Jedan stručnjak mi je prvo preporičio siguran biznis sa malim ulaganjem, samo par zečeva koji bi se za godinu dana toliko namnožili da bih se brzo obogatio (ako zanemarimo sve posledice inbridinga). Zatim me je savetovao da kupim samo 20 krava, što je nekih 40.000 - 60.000 €, ali se od mleka živi bolje neg' onaj Bili Kapijaš.
Ne znam, zbunjen sam. Oba biznisa garantuju veliku zaradu, ovaj drugi malo veće ulaganje. Šta vi mislite, dal' je bolje maziti zečicino krzno ili vatati karavu zasisu? Drugari, pomozite.
Đes ba Protoke? Kad će pečat?
..
Zasto zecevi?
Bez posebnog rizika i uz male investicije mozes brze postati milioner prodajom goluba. Samo jednog goluba.
Dresiras goluba tako dobro da se on posle svake prodaje zna kuci dolerpsati. I tako nekoliko tisuca puta.