скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U velikoj sam dilemi. Jedan stručnjak mi je prvo preporičio siguran biznis sa malim ulaganjem, samo par zečeva koji bi se za godinu dana toliko namnožili da bih se brzo obogatio (ako zanemarimo sve posledice inbridinga). Zatim me je savetovao da kupim samo 20 krava, što je nekih 40.000 - 60.000 €, ali se od mleka živi bolje neg' onaj Bili Kapijaš.
Ne znam, zbunjen sam. Oba biznisa garantuju veliku zaradu, ovaj drugi malo veće ulaganje. Šta vi mislite, dal' je bolje maziti zečicino krzno ili vatati karavu zasisu? Drugari, pomozite.

Umesto krava, gaji bikove, napravi Farmu bikova; nema da se cimas oko muzenja krava, a cena koju seljaci naplacuju od klanica za bikove je nerealno visoka za srpske uslove, majke im ga nabijem seljacke.

Ovako je režim kod nas asfaltirao deo puta koji se snima kamerama državne televizije, kao deo predsedničke kampanje. Kad se ugase kamere i raziđu gnjide koje se nazivaju GMO sendvičari, i ovaj "asfalt" se sklanja sa "puta". Asfaltni tepih...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1147799101948480&id=112821225446278&hc_location=ufi

Kada se ukazivanje na krivično delo doživljava kao krivično delo to je prvi znak da živimo u patokratiji (vladavini psihopata). Fuj. :bljak:

Морам Рифке да похвалим твој НБГ.

Причао сам данас са неким, каже имала је нека посла на тој забаченој страни града па је свратила на новобеоградску пијацу. И, каже, на неком као тргићу у средини стоји један младић и свира виолину. Свира, каже, нешто од Бартока. Преко разгласа. "Била сам," каже, "затечена, на оном УЖАСНОМ Новом Београду одједном тако леп детаљ." Људи стоје и слушају.

А ти их отписујеш, кажеш тамо само пензионисани водници ЈНА и ине мрачне личке њушке. Видиш да не треба тако.

Ako uzmeš u obzir da su se civilizovani domoroci iselili iz najstrožijeg centra pod naletom... raznih, i da je većina sad u Novom Beogradu, kao i da se ona ekipa iz posleratnih godina dobro iskristalisala, tj. oni prvi uglavnom više nisu živi, dok su njihova deca danas uglavnom beograđani, i to da je sve što valja od infrastrukture sa ove strane reke, nije teško zaključiti da je ovo sad maksimum koji pruža Srbija. Naravno i ovde se vidi razlika između delova opštine, blokova. Zanimljivo je da u nekim slučajevima jedna ulica razdvaja pitomo od divljeg mesta. To se lako uoči po urednosti zgrada, automobilima, ženama i njihovoj garedroabi, broju blejača s apivskim dvolitarkama na terenčetu ispred zgrade i sl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back