скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nane, budi nežan prema tome, ipak je Crna Zemlja Zla ubijena u Siriji i Iraku. Nije Džegu sad lako.

Увек сам био добар са нашом јагуарком.
Брале, дао сам гол петом и дрндали су голмана да кад је видео да улази у гол да је направио фацу као да су оџепарили на зелењаку. :lol:

Рифет видео СССР и...

jim-carrey-liar-liar-oh-come-on-angry-its-enough.gif

Pih... zeznula me Barselona na jednom tiketu za 380 dinara, pukli od Lako Runje
i sad kako da se nerviram zbog 380 dinara?
Da je 3800 pa da poludim al nije
Samo 380

ali je zato naišao tiket za 470
dupla šansa - IZ RAJA IZAŠLA :D
eh da je 4700 al nije :D

daklem danas bečka šnicla džabalesku i paklo cigara :D

p.s. jeste došao Fenerbahče, jeste došao Galatasaraj al Bešiktaš mi bio sumnjiv, bolje da sam turio GG al rekoh možda sigraju 0:0 bolje 1X
p.p.s. IZNENADJENJE DANA YOUNG BOYS iz Švice 0:0

Poslednja izmena:
malo sam šetao po forumu i naišao na jako zanimljivu temu o avijaciji, neka Nina postavljala...

tamo ima svašta da se pročita ali me strašno zainteresovao komentar jednog forumaša:

Kad pogledamo malo bolje, avioni uglavnom služe za eliminaciju žive sile, nebitno dal su to Švabe ili bubašvabe
Poljoprivredni avioni su samo blaža genocidna forma zloupotrebe tehnologije.
Sa kojim pravom ljudi ubijaju krompirovu zlaticu?
Prvo nju i jesu napravili ljudi u onim tamo laboratorijama, a onda isto ljudi traže da se uništi?
Ok, kažu neki štetočina... ali čija štetočina?
Štetočina za profit?
Šta ćemo sa sušom, olujama i neželjenim padavinama?
Zašto onda smetaju tako te neke forme insekata?
Da li je Bog njih napravio zajebavanja radi ili da bi hemijska industrija mogla da mlati milione?
Sa kojim pravom iko može da zabrani nekoj bubi gde će da živi?
Kažete - moje imanje, plaćam porez a bube ne plaćaju ništa?
E tu i jeste kvaka - porez je izmišljotina administracije za robove.
Kako to sve prirodne vrste, bez ljudi, mogu da funkcionišu bez poreza i korupcije i poskupljenja?
E zato ja ne volim te avione.

poljoprivredna-flota-izdisaj-40-aviona-avijacija-pajper-dromader-1328585176-45517.jpg

i tako ti ja idem gradom, neki Bosanac se prodrao u telefon> KAKO SE NA ENGLSKOM KAŽE AJERODROM? ono sa "J"
Ja kažem: AJERPORT

- - - - - - - - - -

Medutim izgleda ta neka Nina utripovala da je generalica narodne armije pa obrisala ovako jedan filozofski komentar
Braća Olvir i Vilbur Rajt se u grobu prevrću...

pričaj mi o avijoni...

Poslednja izmena:
Od 50-ih i jeste prošlo par generacija. Prilično se isčistilo i uredilo. Moram priznati da je ovaj poslednji nalet na Beograd bio daleko pogubniji, bar po pitanju kulture uključujći i govor.

Koliko je generacija prošlo od vas iz pedeset i neke? :D
ala se ti razumeš u bijološku reprodukciju... ko u gramofonsku...

- - - - - - - - - -

što se akcentovanja tiče opoganili su i Beograd i Zagreb al drkaju ćitu o ljubljenoj Bosni u koju ne bi da žive ko da je ciganski rasadnik...

- - - - - - - - - -

bosanci kadrsovska služba za zapošljavanje po Beogradu
Jaro jari jezikom po ...

malo sam šetao po forumu i naišao na jako zanimljivu temu o avijaciji, neka Nina postavljala...

tamo ima svašta da se pročita ali me strašno zainteresovao komentar jednog forumaša:

i tako ti ja idem gradom, neki Bosanac se prodrao u telefon> KAKO SE NA ENGLSKOM KAŽE AJERODROM? ono sa "J"
Ja kažem: AJERPORT

- - - - - - - - - -

Medutim izgleda ta neka Nina utripovala da je generalica narodne armije pa obrisala ovako jedan filozofski komentar
Braća Olvir i Vilbur Rajt se u grobu prevrću...

pričaj mi o avijoni...

Aj dođi u civilizaciju, ja ću ti pričam sve o avionima. Ako te naročito zanima ovaj sa slike, An-2, o njemu ću posebno.

- - - - - - - - - -

Koliko je generacija prošlo od vas iz pedeset i neke? :D
ala se ti razumeš u bijološku reprodukciju... ko u gramofonsku...

- - - - - - - - - -

što se akcentovanja tiče opoganili su i Beograd i Zagreb al drkaju ćitu o ljubljenoj Bosni u koju ne bi da žive ko da je ciganski rasadnik...

- - - - - - - - - -

bosanci kadrsovska služba za zapošljavanje po Beogradu
Jaro jari jezikom po ...

Mi ugradu se sporije reprodukujemo odvas okograda. Vi to krenete već u petnestoj, malo kaskate za onom manjinom, ali se brži odnas izgrada. Nema vremena za zezanje, treba neko seći drva i ić golubova hvatat' zajelo. A onda neko iz familije dobije poso u opštini i vi ste ispunili vašu srhu postojanja u okograda. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back