скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e mrzitelji 8 MARTA , dana ZENA.

eto , ovde, sinoc nas je bilo tu , oko 1000 i puna discoteka , a ni mesta za sedenje, dodatni stolovi , muzika , nako , ona dobra JUGOSLOVENSKA , iz svih delova zemlje a da zaboravih da je i takav sastav i nas bilo.

a pesme od BD i JUGOSLAVIJA , PA I ... ma jok , vas to ne brine , nema vise kod vas JUGOSLOVENA ili ih ima u malom broju ali zato , OVDJE ::ok:

klopa , sto reci , nije bilo kraba a ni skoljki ,....:whistling:

hmmm, dal da stavim sliku, sta znaci buket cveca ili ne.:think:venerijanka - montegrinka dobila:per:

moze da i dovede do nezeljenih reakcija ...pa i nekoga da tresna fras u skupstini...:mrgreen:

i da cim , slike budu gotove od ove novo dosle fotografkinje , jopet cu da i postavim,

samo da vidite , koliko i kako se mi patimo a narocito MARSOVAC.:)

e mrzitelji 8 MARTA , dana ZENA.

eto , ovde, sinoc nas je bilo tu , oko 1000 i puna discoteka , a ni mesta za sedenje, dodatni stolovi , muzika , nako , ona dobra JUGOSLOVENSKA , iz svih delova zemlje a da zaboravih da je i takav sastav i nas bilo.

a pesme od BD i JUGOSLAVIJA , PA I ... ma jok , vas to ne brine , nema vise kod vas JUGOSLOVENA ili ih ima u malom broju ali zato , OVDJE ::ok:

klopa , sto reci , nije bilo kraba a ni skoljki ,....:whistling:

hmmm, dal da stavim sliku, sta znaci buket cveca ili ne.:think:venerijanka - montegrinka dobila:per:

moze da i dovede do nezeljenih reakcija ...pa i nekoga da tresna fras u skupstini...:mrgreen:

i da cim , slike budu gotove od ove novo dosle fotografkinje , jopet cu da i postavim,

samo da vidite , koliko i kako se mi patimo a narocito MARSOVAC.:)

Marsi, druže. Daj neki raw materijal.

pa moram da se mislim, dal da stavljam slike, narocito od venerijanke sa dobijenim..

mislim , ej , kako bi recimo cevka reagovala , jel bi bilo ono , jooooaj, pa onda cuveni i naj , u svim oblicima reagovao na to komunisticko , ej , za ZENE.

eto , jedva da se oporavimod ica i pica a bogumi ,bili su iz DANCE SCHOOL, pa je bilo ARGENTINSKI TANGO , LATINO , GRUPA , A TEK STO JE KUBANSKI PLES I ONE...

a da tek si moga da vidis , nju ,kako sa , svojom ...ma uh , ne moze zagorit , nikako ne moze ,

od takvoga mesanja, serpa ne moze zagorit.

pa moram da se mislim, dal da stavljam slike, narocito od venerijanke sa dobijenim..

mislim , ej , kako bi recimo cevka reagovala , jel bi bilo ono , jooooaj, pa onda cuveni i naj , u svim oblicima reagovao na to komunisticko , ej , za ZENE.

eto , jedva da se oporavimod ica i pica a bogumi ,bili su iz DANCE SCHOOL, pa je bilo ARGENTINSKI TANGO , LATINO , GRUPA , A TEK STO JE KUBANSKI PLES I ONE...

a da tek si moga da vidis , nju ,kako sa , svojom ...ma uh , ne moze zagorit , nikako ne moze ,

od takvoga mesanja, serpa ne moze zagorit.

To, lave!
:lol:

tango-argentinian.jpg

pa moram i mislit o ovim mladjim individuama , vis kakvo vam je zdrastvo..

ups , pa tu i neki i mogu bitat , os ovDJE os ONDJE a bogumi i mnogo lakse doc do lijeka.

nu , sta da radim , ono marsovac stavio i pocne , ono , ma jok , to NIJE MOGUCE...i to marsovac , joooj koja je to *********

ili ono , e ma jok , to mu je..neka zemska dala , pakovala i jos te i birala kako da se ukrasi.

nego , ZABORAVIH DA KAZEM , da je to tradicionalno nase druzenje i ono , vidis se sa....

Oh, Izgleda da je SUrka provalila način kako da mi se osveti (samo ona zna zašto?), izgleda da ispunjava moje uslove i hoće da se uda protiv mene, pa da me bije? Izgleda da je jednom bila u pozorištu. :sad2:

Све си погодио, нарочито ово болдовано. :lol:

У то име, посвећујем ти једну романтичну шансону с почетка 20. века, препевану на све језике:

У то име, посвећујем ти једну романтичну шансону с почетка 20. века, препевану на све језике:

ubit ces ga sa tim.:)

ima da padne sa stolice i da se zanasvesti :hahaha:

pa zar naj kapitaljisti , komunisticku pesmu.

auuuu, sada vis neces bit njegova uzvisena MUZA.

pevat ce ...mozda cvetki :think:

Marsi šmeker, mota tetke iseljenice po diskoteci. :per:

- - - - - - - - - -

Volim i ja tebe! :cmok:

Nemoj samo gde ste oboje goli, daj samo njenu. :mrgreen:

kuku , lele , sta ovaj novi beograd izrodi....

cuj trazi nage zemske.

more zar ti nije dosta , tamo vasih , na TV ili na Panoima.

s druge strane , kao osvedocenom ljubitelja cveca , da vidis sta je dobila aliii.

ne mo da to vidi tvoja draga , jer ce bit , ono , JEL SI VIDEO

TVOJ DRUGAR , DAJE TAKO LIJEPO CVECE A TI , TI NE PRIZNAJES NAS DAN.

i onda , nema nis da dobijes...

ne moj ikome da pokazujes...vazi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back