скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A evo ga i ovaj sto cas ima cas nema zenu, skoro pa kao "gospodja penthaus", do juce nista, sirotinja bez da pisne, a sad kao ima sve?

Zvaka za naivne, nemojte da ste smesni.

Знаш, кад се напише "жена", то може да се мисли и у шаљивом смислу.

Без матичара и венчаног папира.

Кад ја мојој жени кажем да је Британска империја била величанствена, она се згране.

Колега, плашим се најгорег.

Она је читачица Гардијана.

Али њиховим Миленијалцима су испрани мозгови да мора тако.

Тек је скоро почела да се пита да ли је то све баш тако како каже Аријана Хафингтон.

To je okej. I ja sam redovni čitalac Gardijana.

Jer iako je Gardijan glasilo levice, to je ipak glasilo levice više srednje klase, i zbog toga nije senzacionalističko stecište krezubih glupaka. Ideološki unsrećenih, to da, ali imaju odlične članke o kulturi, o filmovima, knjigama, hrani, putovanjima, pristojne naučne dodatke, interesantne analize, itd.

Mnogo bi veći razlog za brigu bio da čita neke novine namenjene proletarijatu - Mirror, Sun, ili recimo bilo koje novine koje danas izlaze u Srbiji.

A što se britanske imperije tiče... kakav uspeh je to bio, rođaci. Vredelo je boriti se za to.

Знаш, кад се напише "жена", то може да се мисли и у шаљивом смислу.

Без матичара и венчаног папира.

Zena je zena, a to sto ti pokusavas da se predstavis kao ozenjen ili sa drugom (boljom) polovinom, druga je stvar.

Tako isto neki kad ovde pisu, imenovani, kazu "mi smo isli" a ustvari je sam isao ili ko zna s kim, ali hoce da se predstavi kao zauzet, kaobajagi.

- - - - - - - - - -

Niki vam ne veruje.

P.S. Zamisli da ja napisem muz, a ono mi drugar ili u najboljem slucaju momak? Na sta bi to licilo i zasto bih to radila?

Nema tu sale.

Цупика, једна пошалица само за тебе -

heWjDtN.jpg

Vezbica malopre,5x99 stepenika da se sagori mali shlauf. :lol:

Pogledajte prilog 430093

Ћуковац!

Степенице које гледају на Земунску болницу. :lol:
Праволинијски је болница која је почела с амбулантним радом 1724. године. :cool:
Прво је била подељена на болницу посебно за Србе, Јевреје и остале, а посебно за Немце и остале.
Али је крајем 18. века налогом из Магистрата спојена.
До 90-их година су католочке сестре радиле добровољно у болници, као медицинско особље.

Ћуковац!

Праволинијски је болница која је почела с амбулантним радом 1724. године. :cool:
Прво је била подељена на болницу посебно за Србе, Јевреје и остале, а посебно за Немце и остале.
До 90-их година су католочке сестре радиле добровољно у болници, као медицинско особље.

Ez az, kedves Sophie. :dzentlmen:
Ту сам, два минута од места. :lol:

Ћуковац!

радиле све што раде и остале сестрице? :lol:

радиле све што раде и остале сестрице? :lol:

Како која. :lol:

Једна се удала. Нека несрећница из Далмације. Родитељи је као дете стрпали у манастир, били сиротиња и тако им се више исплатило.
Прича моја доста старија колегиница како је била скроз световна, како је примећивала добре ципеле, лепу гардеробу...и логично, баталила манастир. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back