скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam skoro prolazio tuda. Trebalo bi da radi.
Da ne zvučim sad bezveze ali u najpoznatija mesta tipa Šaran, vagon, šlep,itd dolaze isključivo beograđani. Lokalci idu na mesta koja nisu izreklamirana, moglo bi se reći i da su neugledna ali je jeftinije i opuštenije. Nema vaj faj ali ima šahovska tabla i nemački lovni terijer. :lol:

drustvo sas zemskinjama , smo otisli u neki riblji restoran , koji takoreci i visi nad DUNAVOM , muzika i klopa..

peske se islo i bogumi , i po mraku a unutra....divota, kako je unutrasnjost namestena i bila je prijatna muzika ali nisam zapamtio kako se zove .

- - - - - - - - - -

Јеси ти при чистој свести?

Мислим да не.

sto pitas , os da te ucim , edukujem , sto bi to bilo svest.

jel si ti svestan, da si sve dobio preko nje,

izlaz iz bede...

Marsi je super lik, samo je predugo u tom snegu i ledu, pa malo baguje. :mrgreen:

a jok , volim da onima koji pokusavaju da opravdavaju sadasnje stanje , kao super , super za pojedinca ali za vecinu je -ropstvo.

s druge strane , samo dajem jedan mali prikaz , kako sam se "patio" u onom mracnome vremenu i da opet citiram Miljenka Smoje

" Da j*ebem mater onima koji su nam upalili SVICU"

I deco , slusajte vase roditelje, i njih postujte b, jer da nisu imali dobar zivot , ne bi bilo ni vas.

e , koje si skole ti zavrsava , kak bre te nisu i naucili,
I CIVILNA LICA SU MOGLA , KORISTITI VOJNE OBJEKTE.
KUPARE , BASKE VODE, i mnoga druga mesta.

i dak skuzi i pogledaj za kamp PERNA i koje su cene bile.

i boravio sa porodicom od pocetka juna pa sve do 25 AUGUSTA.

ONO STO SE ZVALO LICNI DOHODAK JE I BIO DOVOLJAN ZA SVE TROSKOVE I PLACANJE plata lepse polovine i nije bilo potrebno da se trosi.

osim po povratku kroz Travnik, gde se teletina i to sveza da svezije ne moze bit , istranzirano i spremljeno i pravac za BGD.

i nijesam ti Ja kriv , sto si bio mamina i tatina maza i sto nijesi , znao , gde se i kako se moze letovati a da se i ne potrosi puno.

Cek , jel si mozda koristio da letujes preko Studentske organizacije , ihhh, koliko je bilo , akcija .

jel si mozda isao na ekskurzije...MARSOVAC , je bio organizator...istih.

SSSR, POLJSKA CESKOSLOVACKA BUDIMPESTA....SOLUN...

e pa jes bre bio u djungli novobeogradskoga , kada ama bas nista nis ni znao.

ili te mati drzala ispod suknji , gde njen mezimac da se pati , po nekim satorima i da ga komarci , pauci , zmije i ostala zgadija , pojede.

Marsi, moram da te razoračam, niko nije mogao toliko dugo da bude na moru. Prvo, letnji raspust traje manje od tri meseca, tako da to u stratu otpada. Drugo, niko nije imao tolike plate da je mogo da plati tri (ili 2,5) meseca letovanje, sve da je bio u nekom šugavom kampu gde svi pišaju u sistom toaletu i piju vodu izu jedne slavine.
Što se mene tiče, na moru sam bio uglavnom oko 2-2,5 meseca svake godine, nekad sam i zimi išao na more. I nisam plaćao, jer sam imao deo familije tamo.
Ni ti "biznis" izleti po nekim SSSR osvojenim teritorijama me nisu privlačili.

- - - - - - - - - -

a jok , volim da onima koji pokusavaju da opravdavaju sadasnje stanje , kao super , super za pojedinca ali za vecinu je -ropstvo.

s druge strane , samo dajem jedan mali prikaz , kako sam se "patio" u onom mracnome vremenu i da opet citiram Miljenka Smoje

" Da j*ebem mater onima koji su nam upalili SVICU"

I deco , slusajte vase roditelje, i njih postujte b, jer da nisu imali dobar zivot , ne bi bilo ni vas.

Smoje je onaj smešni lik koji je napisao "Velo misto" sa hrpom laži o partizanima u Splitu i drugim primorskim gradovima i veliko otporu mrskom neprijatelju? :hahaha:

Marsi, moram da te razoračam, niko nije mogao toliko dugo da bude na moru. Prvo, letnji raspust traje manje od tri meseca, tako da to u stratu otpada. Drugo, niko nije imao tolike plate da je mogo da plati tri (ili 2,5) meseca letovanje, sve da je bio u nekom šugavom kampu gde svi pišaju u sistom toaletu i piju vodu izu jedne slavine.
Što se mene tiče, na moru sam bio uglavnom oko 2-2,5 meseca svake godine, nekad sam i zimi išao na more. I nisam plaćao, jer sam imao deo familije tamo.

c,c,c... :mrgreen:

Није бре, то је ужасан човек. Један од најгорих чак и на овом стоваришту дегенерика овде.

a jel , znaci da , sve sto napisem o tebi

odzvanja ti u glavi i nikako te ne napusta.

vis , kako marsovac te ...

a sto se tice degenerika , u genetskom smislu , najvise generika je medj pirgavcima.

ako jednom budes i mogao da i imas dete , obrati paznju na historiju , narocito po zenskoj liniji...

i kako se osecas , kao degenerik ..ovde.

- - - - - - - - - -

Nije, samo ima drugačije ideje. Voli jednakost ali još više voli kad ide na Kubu ili tako neko tropsko more, ili više voli Volva od Vartburga i tako... sve je to zbog snega i leda.

a i zbog zemskih , na to si bre zaboravio.

- - - - - - - - - -

mislim da on i misli na te radne akcije kad kaze "letovanja" jer se na njima ostajalo po par meseci..:D smrdljive barake u kojima se svako jebbe sa svakim, wc-i cucavci, neispravni tusevi i ostale blagodeti...

i koje je tvoje iskuswtvo , ono pozitivno iz takvih jebarnika.

- - - - - - - - - -

Smoje je onaj smešni lik koji je napisao "Velo misto" sa hrpom laži o partizanima u Splitu i drugim primorskim gradovima i veliko otporu mrskom neprijatelju? :hahaha:

e jes bre smesan , da ne mozes bit smesniji.

cuj , niko nije mogao imati godisnji odmor 3 meseca , kao ni zimski odmor od 21 dan.

i kazes mu , koja je to profesija , gde se i koristi , i on i dalje,

nikooooo.

kazes mu lijepo , PRE BRAKA- MRAKA , HARA SAM PO JADRANU.

da se podigne kamp , napravi organizacija , ture za po 21 dan , organizovati drustveni i socijalni zivot...izvidjac -TIJESNO.

Ferijalno drustvo....organizator ,UPOZNAJ DOMOVINU DA BI JE VOLEO,

pa susreti , mislim , onijeha koji su tu i nes bili , sirom i diljom one zemlje.

mi smo vodili ljubaF a ne RAT...

i bre , priznaj , nis nisi zna , kako KORISTITI BLAGODETI , ONE ZEMLJE.

A kad pises i pricas o GOSPODINU SMOJE.

STANI MIRNO I NAK PARIZANSKI PIONIRCICU , POZDRAV.

- - - - - - - - - -

CUJ , ONO SE KAZE I ZA HURVU MARICU , JEL SI SE HEBAVALA SA ONIM

MA JOK , jA HTELA A ON NECE.

AL SAM MOGLA.

- - - - - - - - - -

Е немој да ми противуречиш.

Не ваља то.

O OS DA POPUSIS JEDNU...KUBANSKU cigaru.

- - - - - - - - - -

Brate, posle nam Marsijeva i Protokova "braća" rvati zapalili kuću. Iebalo ih bratsvo i jedinstvo baš.

e Jasa hrvaticama nijesam imao problem , ne znam zasto , i zbog cega , ali sam ....uziva

neg , sto ste bre , sve , dali svojim tajkunima.

e jes bre smesan , da ne mozes bit smesniji.

cuj , niko nije mogao imati godisnji odmor 3 meseca , kao ni zimski odmor od 21 dan.

i kazes mu , koja je to profesija , gde se i koristi , i on i dalje,

nikooooo.

kazes mu lijepo , PRE BRAKA- MRAKA , HARA SAM PO JADRANU.

da se podigne kamp , napravi organizacija , ture za po 21 dan , organizovati drustveni i socijalni zivot...izvidjac -TIJESNO.

Ferijalno drustvo....organizator ,UPOZNAJ DOMOVINU DA BI JE VOLEO,

pa susreti , mislim , onijeha koji su tu i nes bili , sirom i diljom one zemlje.

mi smo vodili ljubaF a ne RAT...

i bre , priznaj , nis nisi zna , kako KORISTITI BLAGODETI , ONE ZEMLJE.

A kad pises i pricas o GOSPODINU SMOJE.

STANI MIRNO I NAK PARIZANSKI PIONIRCICU , POZDRAV.

Regularno nije niko mogao. Naravno
Hvala ti na tom socijalnom životu u kampovima sa šatorima i poljskim toaletom.
Vi ste vodili ljubav, ali ste zemlju razbili ratom, baš te generacije iz šatora i prikolica.
Smoje je lažovniča, isto kao onaj Bulajić, koji piše nabuloze o nekom pokretu otpora u Splitu. Idiotizam.

a jel , znaci da , sve sto napisem o tebi

odzvanja ti u glavi i nikako te ne napusta.

vis , kako marsovac te ...

a sto se tice degenerika , u genetskom smislu , najvise generika je medj pirgavcima.

ako jednom budes i mogao da i imas dete , obrati paznju na historiju , narocito po zenskoj liniji...

i kako se osecas , kao degenerik ..ovde.

- - - - - - - - - -

a i zbog zemskih , na to si bre zaboravio.

- - - - - - - - - -

i koje je tvoje iskuswtvo , ono pozitivno iz takvih jebarnika.

Ух, то нешто из твоје личне болне историје?

Заиста не бих да слушам о роговима које ти је набијала нека личка наказа.

Ух, то нешто из твоје личне болне историје?

Заиста не бих да слушам о роговима које ти је набијала нека личка наказа.

a jeg osecas , onako duboko , jel drzis zatvorene oci i

meditiras.

neg , jel ti imas kalcijuma..

idi i proveri , dal ga imas dovoljno

sto pitas , os da te ucim , edukujem , sto bi to bilo svest.

jel si ti svestan, da si sve dobio preko nje,

izlaz iz bede...

Ако ти је лакше кад тако замишљаш, слободно :D

- - - - - - - - - -

qgNuBNz.jpg

Шејтанов ратник.

Да нам певаш неку радовску песмицу. :D

Regularno nije niko mogao. Naravno
Hvala ti na tom socijalnom životu u kampovima sa šatorima i poljskim toaletom.
Vi ste vodili ljubav, ali ste zemlju razbili ratom, baš te generacije iz šatora i prikolica.
Smoje je lažovniča, isto kao onaj Bulajić, koji piše nabuloze o nekom pokretu otpora u Splitu. Idiotizam.

i regularno je mogao

jel ti TAKO , GOVORIO DA SE NE MOZE...a ti , onda , hajde sljapci po NB djungli.

kamp u TIJESNOME , je bio jedan od najboljih nasih kampova.

zgrada sa kuhinjom i trperazijom a na spratu su sobe bile za zensku populaciju, WC IE SU BILI TU A I NAPOLJE SU BILI ULAZI , ZENSKI , MUSKI.

koji su se i odrzavali.

program je bio i o ucenju kao i na jraju polaganje za...

nedeljno se i odredjivalo , tko ce i sta ce raditi , pomoc u kuhinji .

IZLASCI U GRAD , ZA STARIJE DO 11 SATI , MLADJI DO DESET , marsovac sa...ostajao ....

i jes nije to bilo za manine maze , ih, koliko je njih plakalo i nis nisu znali...mislim na pocetku , no sa druzenjem , njihov socijalni zivot se poboljsavao , naucili vestine...naucili da se odreknu sebicluka , naucili da postuju druge , naucili da...

u jednoj reci ,ucili smo ih zivotu.

ocito je meni da ste VI ti koji su tak bez imalo spoznaje o0 nstvarnosti , pogutali lazi o bogatstvu pojedinaca i napravili sranje u mojoj zemlji.

A LEPO SAM SVIMA NA ONOM PROSTORU GOVORIO , NEMOJMO DOZVOLITI DA NAS POLITICARI ZAVADE.
da su svi oni govna , govorio nemojte bre i vi da jedete , a oniiiii

jes TI CES DA NAM ZABRANIS.

starije zenske , su i htele u satore , muski , su i bili u satorima i to , divnim ,

znaci , da je istina i da si sada dosao do spoznaje i sta i kako i na koji nacin ...si poboljsao svoj zivot.

lakse mi je , da , poneki , kod mene dovode do reakcije da moram otici na jedno mesto , gde i car ide..

i da pustim vodu.

kuzis

- - - - - - - - - -

Марси, што пљујеш по свом народу и својој држави?

koji je to moj narod i koja je to moja drzava.

koliko mi je poznato Ti sa zadovoljstvom pises kako ti je bilo i stalno sebi , dajes POTVRDU DA TI JE DOBRO , GDE I JESI.

znaci , da je istina i da si sada dosao do spoznaje i sta i kako i na koji nacin ...si poboljsao svoj zivot.

lakse mi je , da , poneki , kod mene dovode do reakcije da moram otici na jedno mesto , gde i car ide..

i da pustim vodu.

kuzis

- - - - - - - - - -

koji je to moj narod i koja je to moja drzava.

koliko mi je poznato Ti sa zadovoljstvom pises kako ti je bilo i stalno sebi , dajes POTVRDU DA TI JE DOBRO , GDE I JESI.

Манијаче, моја лепша половина нема везе са државом у којој живим :D

Ако си се ти удао, не мора да значи да смо сви.

Зашто пишеш са ниподаштавњем о свом народу?

Манијаче, моја лепша половина нема везе са државом у којој живим :D

Ако си се ти удао, не мора да значи да смо сви.

Зашто пишеш са ниподаштавњем о свом народу?

dobro , dobro , barem , oni koji se i secaju tvojih pisanja , pre odlaska u zemlju svabiju , mogli bi ti tak lepo i rekel.

udo si se i cut tu i pokrij se glavom i da , kod , onijeha svapskoga , mnogo , vole da i istrazuju , i po velicini i po duzini...meridijana.

stoga , gledaj svoje dvoriste, pre neg , i gledis druge.

Mi marsovci , uvijek cemo bit za marsovkinje a bogumi i za venerijanke.

Zar piše o Jugoslovenima?

- - - - - - - - - -

i regularno je mogao

jel ti TAKO , GOVORIO DA SE NE MOZE...a ti , onda , hajde sljapci po NB djungli.

kamp u TIJESNOME , je bio jedan od najboljih nasih kampova.

zgrada sa kuhinjom i trperazijom a na spratu su sobe bile za zensku populaciju, WC IE SU BILI TU A I NAPOLJE SU BILI ULAZI , ZENSKI , MUSKI.

koji su se i odrzavali.

program je bio i o ucenju kao i na jraju polaganje za...

nedeljno se i odredjivalo , tko ce i sta ce raditi , pomoc u kuhinji .

IZLASCI U GRAD , ZA STARIJE DO 11 SATI , MLADJI DO DESET , marsovac sa...ostajao ....

i jes nije to bilo za manine maze , ih, koliko je njih plakalo i nis nisu znali...mislim na pocetku , no sa druzenjem , njihov socijalni zivot se poboljsavao , naucili vestine...naucili da se odreknu sebicluka , naucili da postuju druge , naucili da...

u jednoj reci ,ucili smo ih zivotu.

ocito je meni da ste VI ti koji su tak bez imalo spoznaje o0 nstvarnosti , pogutali lazi o bogatstvu pojedinaca i napravili sranje u mojoj zemlji.

A LEPO SAM SVIMA NA ONOM PROSTORU GOVORIO , NEMOJMO DOZVOLITI DA NAS POLITICARI ZAVADE.
da su svi oni govna , govorio nemojte bre i vi da jedete , a oniiiii

jes TI CES DA NAM ZABRANIS.

starije zenske , su i htele u satore , muski , su i bili u satorima i to , divnim ,

Srećna je zemlja u kojoj radite 8 meseci godišnje... ustvri ta zemlja vam je umrla. Baš me čudi zašto, kad je bila "Mala Amerika"? Dobro, sa bonovima, ali je bar imala 4. najjaču armiju. :hahaha:

dobro , dobro , barem , oni koji se i secaju tvojih pisanja , pre odlaska u zemlju svabiju , mogli bi ti tak lepo i rekel.

udo si se i cut tu i pokrij se glavom i da , kod , onijeha svapskoga , mnogo , vole da i istrazuju , i po velicini i po duzini...meridijana.

stoga , gledaj svoje dvoriste, pre neg , i gledis druge.

Mi marsovci , uvijek cemo bit za marsovkinje a bogumi i za venerijanke.

Шта овај пост уопште значи?

Зашто ниподаштаваш своју државу и свој народ?

Evo vako ;)

Pogledajte na juotube o Andrej F.

ima , vise od sata o njegovoj knjizi kao i o avcicu i ostalima.

pa cete i videti , tko je i organizovao njegov dolazak

2qtxsed.jpg

i da. to bi i ono bilo uzvratno...:)

- - - - - - - - - -

Шта овај пост уопште значи?

Зашто ниподаштаваш своју државу и свој народ?

a DJE ti to pripadas.

i jel ikome i pripadas ili si svojima svabice.

Zar piše o Jugoslovenima?

- - - - - - - - - -

Srećna je zemlja u kojoj radite 8 meseci godišnje... ustvri ta zemlja vam je umrla. Baš me čudi zašto, kad je bila "Mala Amerika"? Dobro, sa bonovima, ali je bar imala 4. najjaču armiju. :hahaha:

Pa klinac si bio , pa i nisi ni igde putovao i nisi ni osetio , kako smo mi sa CRVENIM Pasosem , uzivali i na zapadu a i na Istoku.

i daj , molim te vrati svoju diplomu , cim , jos nisi uspeo da skuzis koja je to profesija , kojoj je dato , placeni godisnji odmori i ...

a jel . zato si ti plaka , sto ti Caca , nije mogao dal neparnim , dal [parnim danom da nte vozi do decijega vrtica, a nisu hteli da te nose u rukama.

uhhh, e Tvoj Caca , je ....hteo da od tebe napravi Musko a ti se drza zenskih maminih skuta.

I sad smo Ti mi krivi.

Cccc

- - - - - - - - - -

e ej cevcice , nosfi

pogledajte malko , tj raspitajte se o Prof. ANDRIJI F.

18ok6u.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back