Marsi, moram da te razoračam, niko nije mogao toliko dugo da bude na moru. Prvo, letnji raspust traje manje od tri meseca, tako da to u stratu otpada. Drugo, niko nije imao tolike plate da je mogo da plati tri (ili 2,5) meseca letovanje, sve da je bio u nekom šugavom kampu gde svi pišaju u sistom toaletu i piju vodu izu jedne slavine.
Što se mene tiče, na moru sam bio uglavnom oko 2-2,5 meseca svake godine, nekad sam i zimi išao na more. I nisam plaćao, jer sam imao deo familije tamo.
Ni ti "biznis" izleti po nekim SSSR osvojenim teritorijama me nisu privlačili.
- - - - - - - - - -
Smoje je onaj smešni lik koji je napisao "Velo misto" sa hrpom laži o partizanima u Splitu i drugim primorskim gradovima i veliko otporu mrskom neprijatelju?
e jes bre smesan , da ne mozes bit smesniji.
cuj , niko nije mogao imati godisnji odmor 3 meseca , kao ni zimski odmor od 21 dan.
i kazes mu , koja je to profesija , gde se i koristi , i on i dalje,
nikooooo.
kazes mu lijepo , PRE BRAKA- MRAKA , HARA SAM PO JADRANU.
da se podigne kamp , napravi organizacija , ture za po 21 dan , organizovati drustveni i socijalni zivot...izvidjac -TIJESNO.
Ferijalno drustvo....organizator ,UPOZNAJ DOMOVINU DA BI JE VOLEO,
pa susreti , mislim , onijeha koji su tu i nes bili , sirom i diljom one zemlje.
mi smo vodili ljubaF a ne RAT...
i bre , priznaj , nis nisi zna , kako KORISTITI BLAGODETI , ONE ZEMLJE.
A kad pises i pricas o GOSPODINU SMOJE.
STANI MIRNO I NAK PARIZANSKI PIONIRCICU , POZDRAV.
- - - - - - - - - -
c,c,c...
CUJ , ONO SE KAZE I ZA HURVU MARICU , JEL SI SE HEBAVALA SA ONIM
MA JOK , jA HTELA A ON NECE.
AL SAM MOGLA.
- - - - - - - - - -
Е немој да ми противуречиш.
Не ваља то.
O OS DA POPUSIS JEDNU...KUBANSKU cigaru.
- - - - - - - - - -
Brate, posle nam Marsijeva i Protokova "braća" rvati zapalili kuću. Iebalo ih bratsvo i jedinstvo baš.
e Jasa hrvaticama nijesam imao problem , ne znam zasto , i zbog cega , ali sam ....uziva
neg , sto ste bre , sve , dali svojim tajkunima.