Nekoliko letovanja i to je sve. Kad bi znao da nisi mogao svake godine da ideš baš kako želiš, osim ako nisi jednakiji od ostalih kolega u JNA... a da li je ima više, već sam pisao da je moj drug imao veći stan, više je puta bio u hotelima od mene, a otac mu bio profesor. Išao i komšija kojme je otac bio u policiji, isto su imali letovališta. Jesu imala neka preduzeća svoja letovališta, ali je pitanje kvaliteta takvih mesta.
Beneficije su imali određeni u JNA, isto kao svuda u toj Jugoslaviji. Morao si da budeš malo ravnopravniji d abi imao beneficije, a to dobro znaš, nego imaš selektivno pamćenje. Kao i za one bonove u vreme "Male Amerike".
Ni izviđači ni ferijalci nisu bili na moru tri meseca. Verujem da umeš da brojiš.
Radne akcije su obor za krezube i grbave budale koje ne cene svoje vreme i znanje. Zadovoljili su se lošom hranom i devojkama izbosne. Veoma niska cena.
e , koje si skole ti zavrsava , kak bre te nisu i naucili,
I CIVILNA LICA SU MOGLA , KORISTITI VOJNE OBJEKTE.
KUPARE , BASKE VODE, i mnoga druga mesta.
i dak skuzi i pogledaj za kamp PERNA i koje su cene bile.
i boravio sa porodicom od pocetka juna pa sve do 25 AUGUSTA.
ONO STO SE ZVALO LICNI DOHODAK JE I BIO DOVOLJAN ZA SVE TROSKOVE I PLACANJE plata lepse polovine i nije bilo potrebno da se trosi.
osim po povratku kroz Travnik, gde se teletina i to sveza da svezije ne moze bit , istranzirano i spremljeno i pravac za BGD.
i nijesam ti Ja kriv , sto si bio mamina i tatina maza i sto nijesi , znao , gde se i kako se moze letovati a da se i ne potrosi puno.
Cek , jel si mozda koristio da letujes preko Studentske organizacije , ihhh, koliko je bilo , akcija .
jel si mozda isao na ekskurzije...MARSOVAC , je bio organizator...istih.
SSSR, POLJSKA CESKOSLOVACKA BUDIMPESTA....SOLUN...
e pa jes bre bio u djungli novobeogradskoga , kada ama bas nista nis ni znao.
ili te mati drzala ispod suknji , gde njen mezimac da se pati , po nekim satorima i da ga komarci , pauci , zmije i ostala zgadija , pojede.