скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači drug Marsovac se najed'o ribe i plodova mora, svaki put kad je bio na moru, znači 10-15 dana godišnje, pa se sad hvali. :hahaha:

i , nista ovi parizanski pioniri nis naucili.

ne , nikako nis mogli shvatiti da se moze bit na moru 3 meseca i uzivat...

a i u Beogradu se i jelo i pilo i islo u ...i moglo se ic , bilo ono , da svako je sebi i mogao priustit .

eto i ti si sebi priustio , pojest morskih plodova , jednom godisnje.

U poslednjih 10 tiketa nisam uhvatio ništa. :sad2:

72c12e0a647f42858bf6090d400cf3d3.png

mrtva trka ko je od vas dvojice veci hvalisavac...:zcepanje:

Cccc.

ajde , vako , u kojoj profesiji na balkanu se ima da se odsustvuje sa posla i da je bilo i placeno.

i eto , hajde da kazemo da u OREBICU je bio VOJNI KAMP zvan PERNA i da u sklopu , toga kampa su i bili paviljoni.

za vojna lica , manja cena za civilna lica , veca cena.

i , jos nesto , kada marsovac , napise nesto , mozes to lijepo stavit da je ISTINA koju veoma lako i mogu dokazat.

Рифкица је у свеми нај!

pa jes sto jes , Ja nisam u svojoj kuci u BEOGRADU , koja je izgradjena od nasih plata , ugradio ni jednu zlatnu ni slavinu , a bogumi , po najmanje za zlatni WC.

mi , tadasnje komunjare , i mislim na one prave , nismo to i cenili ali , zato i u nase , tj moje vreme , imali smo te skorojevice koji su se palili , da imaju najskuplji regal i kupovali knjige na metar i stavljali one cipkice na TV i tak ...

- - - - - - - - - -

miele uredjaji i kucna pomocnica su nista spram pozlacenog kupatila...:D

cuj , ma sve je pravo zlato , kuku , pa nemoj ga degradirat.

pozlaceno , joooj , pa gde ce ti dusaaaaa

- - - - - - - - - -

U poslednjih 10 tiketa nisam uhvatio ništa. :sad2:

72c12e0a647f42858bf6090d400cf3d3.png

pa zato su ONI tebe doFatili

dado ti njima neke krune i molim te cuti , da ne bude da ti traze PRAVU ZLATNU KRUNU

A kako znaš i za... ono? :eek:

- - - - - - - - - -

E pose*em se u pozlaćeno kupatilo. :mrgreen:

pa serres svakodnevno, tvoje je...:p

- - - - - - - - - -

Cccc.

ajde , vako , u kojoj profesiji na balkanu se ima da se odsustvuje sa posla i da je bilo i placeno.

i eto , hajde da kazemo da u OREBICU je bio VOJNI KAMP zvan PERNA i da u sklopu , toga kampa su i bili paviljoni.

za vojna lica , manja cena za civilna lica , veca cena.

i , jos nesto , kada marsovac , napise nesto , mozes to lijepo stavit da je ISTINA koju veoma lako i mogu dokazat.

ne znam, nesum skoluvala... niti sam letovala po tim vasim opatijama...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

pa jes sto jes , Ja nisam u svojoj kuci u BEOGRADU , koja je izgradjena od nasih plata , ugradio ni jednu zlatnu ni slavinu , a bogumi , po najmanje za zlatni WC.

mi , tadasnje komunjare , i mislim na one prave , nismo to i cenili ali , zato i u nase , tj moje vreme , imali smo te skorojevice koji su se palili , da imaju najskuplji regal i kupovali knjige na metar i stavljali one cipkice na TV i tak ...

- - - - - - - - - -

cuj , ma sve je pravo zlato , kuku , pa nemoj ga degradirat.

pozlaceno , joooj , pa gde ce ti dusaaaaa

- - - - - - - - - -

pa zato su ONI tebe doFatili

dado ti njima neke krune i molim te cuti , da ne bude da ti traze PRAVU ZLATNU KRUNU

kako si (vas) ih lepo opisao...:mrgreen:

i , nista ovi parizanski pioniri nis naucili.

ne , nikako nis mogli shvatiti da se moze bit na moru 3 meseca i uzivat...

a i u Beogradu se i jelo i pilo i islo u ...i moglo se ic , bilo ono , da svako je sebi i mogao priustit .

eto i ti si sebi priustio , pojest morskih plodova , jednom godisnje.

I gde si i kako letovao 3 meseca, objasni nam taj uspeh Titinih pionira. :lol:

- - - - - - - - - -

Интуиција.

To se ne računa, ništa bez dokaza. :rtfm:

pa serres svakodnevno, tvoje je...:p

- - - - - - - - - -

ne znam, nesum skoluvala... niti sam letovala po tim vasim opatijama...:mrgreen:

ondak , cuti i ajde u cosak i sledeci put , pitaj tvoje profesore.

E a kak je nam bilo sa decom na Brezovici , joj kak je to bil rusvaj ...sas zemskijama.

a tek , kak mi je bilo , provodit po 21 dan ili te Poljska -Zakopane ili te , tadasnja Ceskoslovackai mali karpati.

A Dinar , ej bre dinar vredio i a tek DM , joj na crno se menjalo.

za STO DM , promenjeno na Crnom , kupovali smo KOMPLET ELANOVIH SKIJA, sa Salomon Vezama i Cipele.

a marsovac , prilikom izlaska iz nase zemlje u Deklaraciji , pise da svako od clanova ima Skije , komplet.

E bese to , lepa vremena, delili smo i sirili nonice .......

ah , da tamo je marsovac slavio Svetoga Savu , kada niko i nije smeo da slavi , upsss, slavih RODJENDAN starijega SINA.

- - - - - - - - - -

I gde si i kako letovao 3 meseca, objasni nam taj uspeh Titinih pionira. :lol:

- - - - - - - - - -

To se ne računa, ništa bez dokaza. :rtfm:

Hajde , postavi sebi pitanje u kojoj profesiji u kojoj grani , radnik , moze biti odsutan od Juna meseca pa do kraja Avgusta.

Ako i uspes da skontas , sledeci put po dolasku u MOJ BEOFRAD, Vi tj Ti dosljak ,dobit ces i pivu , u kafani Korcagin.

Den_Haag.jpg

Razigrao mi se Club Brugge, rekoh ajd da budem mangup... ne isplati se manguparanje... :D
"mala mi kvota" daće Briž Klub od jedan do dva gola u prvom... DALI 4 :dash:

- - - - - - - - - -

da je Rifke dao 100$ na prvi tiket sad bi imali 1100$, al neće... oće sirotinja siguricu, pečat, da ga neko opet ne zajebe...
na štetu rodjen, Tito ga zajebo što je iz Bosanskog Pizdinjca stigao u Beograd
Da je ostao tamo sad bi jeo zdravije, tu ga Tita zajebo...
Sad ni meni ne veruje :(

Nije to pitanje, već gde si bio i kako si plaćao letovanje od tri meseca.
Dinar nikad nije vredeo, osim par meseci u vreme Ante, kad je lažno naduvan.

el su vam vrane pojele i ono malko spoznaje i razumevanja,

jel ti CACA koristio beneficije dade o posebnim cenama za vojna lica , jel si i koristio .

a jel moze tvoj komunisticki -rano kapitalisticki mozak da skuzi , trosio se dinar , PLATA ISLA A MNOGO DOBRA , PA JOS PUTA DVA.

dal si mozda cuo sa BRAKO PRIKOLICE i kako su one izgledale.

ej , pored deteteta , vodili smo i macka , tj MACORA sa nama.

e , cuj ti znalca , joj kak mu je krivo sto je dinar , postao opet kredibilan i primljen u bankama jevrope.

e sad , da ti kazem , vako , JUGOSLAVIJA 80 TIH GODINA je bila , kako su nas nazivali MALA AMERIKA.

Den_Haag.jpg

Razigrao mi se Club Brugge, rekoh ajd da budem mangup... ne isplati se manguparanje... :D
"mala mi kvota" daće Briž Klub od jedan do dva gola u prvom... DALI 4 :dash:

- - - - - - - - - -

da je Rifke dao 100$ na prvi tiket sad bi imali 1100$, al neće... oće sirotinja siguricu, pečat, da ga neko opet ne zajebe...
na štetu rodjen, Tito ga zajebo što je iz Bosanskog Pizdinjca stigao u Beograd
Da je ostao tamo sad bi jeo zdravije, tu ga Tita zajebo...
Sad ni meni ne veruje :(

ma nije Tito njega zahebo ,

sam se spotakao

e i onda krivi komuniste za to ,mesto da ide i CACI da ljubi ruku , sto mu je omogucio da postane VELJIKI KAPITALJIST, cinom skolovanja, cistih gaca i dorucaka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back