скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
имаш ону познату Стаљинову изјаву- ако је човек проблем, решиш се човека, решио си се проблема :lol: па је то Франко проширио и на реке и сличне појаве.

Reka i dalje postoji
A Franko je zaveo red-policija je i dalje zahebana ali zato možeš noću da se šetaš bez frke
Mojoj drugarici je neki Arapin oteo i-phone i prva tri momka koja su se tu zatekla su ga pojurila,savatala i vratila joj telefon!

Pošto sad mogu konačno da budem potrošačko društvo, lepo danas uzeh onu IDEA SUPER karticu...
odem na njihov sajt a ono partneri nude ekstra povoljnosti za nas iz potrošačkog društva
jedna apoteka tako daje kurtone povoljnije uz IDEA Super karticu :D

samo gledam šta ćemo sve uz ćevape... ništa ja ne prejudiciram...

Neeeeeee...

е па није први пут. Микеланђело је тако сликао у Сикстинској капели, па су после хтели да прекрече, ал се некако предомисле па досликају.. спорна места :lol:

Bila i videla a i znam iz Istorije umetnosti!
Detalj sa jedne freske u njoj se zove "goli grešnik":D

Pošto sad mogu konačno da budem potrošačko društvo, lepo danas uzeh onu IDEA SUPER karticu...
odem na njihov sajt a ono partneri nude ekstra povoljnosti za nas iz potrošačkog društva
jedna apoteka tako daje kurtone povoljnije uz IDEA Super karticu :D

samo gledam šta ćemo sve uz ćevape... ništa ja ne prejudiciram...

valjda uz cevape ide leba i lukac i hladno zajecarsko ....kurtone uz popust sacuvaj za komsinicu :mrgreen:

slušaj brale smučila mi se prigradska seljana po MAXI-ju, zajebavaju me za rodjene pare koje mi na nos izašle
Serem im se na moderno turbo poslovanje po dolasku ovde, gde li naučiše kako se trguje?
Sa glavom kroz prozor od voza pa ih udarila promaja?

a prodavnica u koju sam otišao - kulturna omladina iz Beograda

- - - - - - - - - -

valjda uz cevape ide leba i lukac i hladno zajecarsko ....kurtone uz popust sacuvaj za komsinicu :mrgreen:

pa nećeš samo ti da budeš na ćevapima, dolazi i Rifke moj dobar drugar
šta si ljubomorna za koga ja kupujem kurtone?
:D

Loš naord, loši ljudi. Užasni rasisti i naduvane face. Drzuženje je im je veoma čudno, teško da će iko da te uvede u svoju kuću. Tako je bar većina, naravno d auvek možeš da nađeš izuzetke.

Moja iskustva su dijametralno suprotna
Divni ljudi,topli,predusretljivi
I niko me nije popreko i podrugljivo gledao što sam Srpkinja

slušaj brale smučila mi se prigradska seljana po MAXI-ju, zajebavaju me za rodjene pare koje mi na nos izašle
Serem im se na moderno turbo poslovanje po dolasku ovde, gde li naučiše kako se trguje?

- - - - - - - - - -

pa nećeš samo ti da budeš na ćevapima, dolazi i Rifke moj dobar drugar
šta si ljubomorna za koga ja kupujem kurtone?

Šalim se, mada ja ne mogu očima da ih vidim. Nisam kročio nogom u hrvatsku od onih dešavanja a voleo bih kad ni oni ne bi ovde dolazili.
Ne posecujem ni tu prodavnicu.

живиш у Земуну? :mrgreen:

Loš naord, loši ljudi. Užasni rasisti i naduvane face. Drzuženje je im je veoma čudno, teško da će iko da te uvede u svoju kuću. Tako je bar većina, naravno d auvek možeš da nađeš izuzetke.

Koja stoka ne mogu verujem...
Dodješ iz Centra a oni da te ne puste u svoju kuću pa moraš da plaćaš prenoćište u hostelu?
Kakav pogan narod iebote... pokvari mi dan...

живиш у Земуну? :mrgreen:

ne ja nego oni...

traže poso pa na poslu gledaju šta radi Djordjević, Vasiljevićka, Stojanović, Djurdjevićka...
To im je preče od svega... kad ih pitaš šta se gde nalazi ko da si im majku opsovao...

a oće da uvale i bajato, zbog bizmisa... reko šef Stanoje dok je punio gepek

- - - - - - - - - -

Sada kada smo definisali za koga su kurtoni iz Ideje..nisam ljubomorna..naprotiv..u odredjenom trenutku diskretno cu se povuci i ostavicu vas same..:malav:

htedoh da kažem, dolaze i druge ribe
ma šta ribe?
ribetine

ne ja nego oni...

traže poso pa na poslu gledaju šta radi Djordjević, Vasiljevićka, Stojanović, Djurdjevićka...
To im je preče od svega... kad ih pitaš šta se gde nalazi ko da si im majku opsovao...

a oće da uvale i bajato, zbog bizmisa... reko šef Stanoje dok je punio gepek

- - - - - - - - - -

htedoh da kažem, dolaze i druge ribe
ma šta ribe?
ribetine

Onda ja ne dolazim..nisam ribetina..nemam silikone, napucene usne i slicno, ne pijem , ne smrcem belo ..nisam ni za sta :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back