скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Валенсија је постојбина паеље. још један разлог да се оде тамо :lol:

Zanimljivo je da su osim Španaca među stanovništvom najzastupljeniji peruanski Indiosi
Slikala sam neku njihovu proslavu -valja imendan-pred nekom crkvom-gde su u dvorištu kuvali razne vrste paelja u posebnim posudama na otvorenoj vatri
Ljubazni ljudi su nas odma ponudili
Nemam ovde slike na žalost
Kuriozitet je i skrenuta reka Turija-50-tih se izlila i napravila gadnu poplavu
Tada su joj skrenuli tok a od korita napravili fantastičan park sa fontanama, paviljonima,dečijim igralištima i neverovatnim biljkama

Rekoh da će ove nedelje biti njesra od vremena... ali radim na pozivnicama:

Pozivnica1.jpg

:D

imam para, kupiću ti :D

ova zadnja recenica je tako romanticna...:rotf:

Zanimljivo je da su osim Španaca među stanovništvom najzastupljeniji peruanski Indiosi
Slikala sam neku njihovu proslavu -valja imendan-pred nekom crkvom-gde su u dvorištu kuvali razne vrste paelja u posebnim posudama na otvorenoj vatri
Tada su joj skrenuli tok a od korita napravili fantastičan park sa fontanama, paviljonima,dečijim igralištima i neverovatnim biljkama

nije važno šta je povod važno je da su vas ponudili odnosno da se Srbadija znatiželjno približila šerpama

čini mi se da su katolici u pitanju... ali kad je besplatno...

Spanija je jos jedna od nekoliko evropskih drzava u kojoj nisam bila a imam ogromnu zelju da odem i u planu mi je
a peruanci su posebna prica..o njima i Peru bih mogla da pricam tri dana

Spanija je jos jedna od nekoliko evropskih drzava u kojoj nisam bila a imam ogromnu zelju da odem i u planu mi je
a peruanci su posebna prica..o njima i Peru bih mogla da pricam tri dana

ja sam bio u Rusiji a planiram za Tursku od ostalih evropskih država... :D
Da skoknemo do Tisućara i obidemo Karlowe Wari... i još neke slovenske države... Poljsku, Slovačku, Ukrajinu...
Sa ostalima bih se popičkarao još na prelazu.... pichka im materina oni nas da napadaju... nek zarade pošteno...

а ко не би ;)

мислим да је за Валенсију било и директних летова из Београда. ако нису укинули у међувремену.

Bilo i to džaba al sad nisam sigurna
Ove godine sam išla preko Barse
Imaju novu avio kompaniju Vueling koja ima baš povoljne karte za Barselonu-a onda se luksuznim busom gde svako ima tablet i net za 4 sata stigne do Valensije
Taman malo da se prošeta i po Barsi
Inače sam na Sagrada Familiji PRVI PUT VIDELA raspeće gde je Isus go golcat!
Pokušala sam da slikam al mi nije uspelo

имаш ону познату Стаљинову изјаву- ако је човек проблем, решиш се човека, решио си се проблема :lol: па је то Франко проширио и на реке и сличне појаве.

имаш ону познату Стаљинову изјаву- ако је човек проблем, решиш се човека, решио си се проблема :lol: па је то Франко проширио и на реке и сличне појаве.

Sada su mu Rusi zahvalni a i Franko je napravio najlepšu himnu na svetu, jes da je ne pevaju ali je melodija ekstra :D

ja sam bio u Rusiji a planiram za Tursku od ostalih evropskih država... :D
Da skoknemo do Tisućara i obidemo Karlowe Wari... i još neke slovenske države... Poljsku, Slovačku, Ukrajinu...
Sa ostalima bih se popičkarao još na prelazu.... pichka im materina oni nas da napadaju... nek zarade pošteno...

Da, baš je Turska u Evropi. :mrgreen:

nije važno šta je povod važno je da su vas ponudili odnosno da se Srbadija znatiželjno približila šerpama

čini mi se da su katolici u pitanju... ali kad je besplatno...

Doneo mi i komšija Manolo (katalonac) njegovu paelju
Mada nisam bila toliko oduševljena
A nisam ja piljila u njihove paelje nego sam samo prolazila tuda i naravno da su katolici - pa šta onda

Да...заправо на излазу ка Фонтани...три аутомобила, један се испревртао, сав уништен, шоферка се распрсла...још гледам што дивља хитна ка Земунској болници кад оно...

Naši vozači su najčešće nepismena i bahata stoka. Na žalost to moram da napišem, jer jeste tako. Na tom kružnom toku reko ko poštuje saobraćajna pravila. Cenim da mi se 9 od 10 puta desi da me neka budala iseče iz centralnog kruga (unutrašnje trake) kad krene da se isključuje na desno, pa preseče tri trake i to bez migavca. Tu treba voziti izuzetno oprezno, jer je takav veliki kružni tog enigma za naše vozače.

Bilo i to džaba al sad nisam sigurna
Ove godine sam išla preko Barse
Imaju novu avio kompaniju Vueling koja ima baš povoljne karte za Barselonu-a onda se luksuznim busom gde svako ima tablet i net za 4 sata stigne do Valensije
Taman malo da se prošeta i po Barsi
Inače sam na Sagrada Familiji PRVI PUT VIDELA raspeće gde je Isus go golcat!
Pokušala sam da slikam al mi nije uspelo

е па није први пут. Микеланђело је тако сликао у Сикстинској капели, па су после хтели да прекрече, ал се некако предомисле па досликају.. спорна места :lol:

Pošto sad mogu konačno da budem potrošačko društvo, lepo danas uzeh onu IDEA SUPER karticu...
odem na njihov sajt a ono partneri nude ekstra povoljnosti za nas iz potrošačkog društva
jedna apoteka tako daje kurtone povoljnije uz IDEA Super karticu :D

samo gledam šta ćemo sve uz ćevape... ništa ja ne prejudiciram...

Nećeš valjda da ih puniš vodom i bacaš na komšije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back