скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam iskljuciva ali veruj da u tu Ideju nisam usla niti imam zelju,a ni potrebu, pored Kalenic pijace i Vera

postoje IDEA prodavnice sa seljanom takodje

pisao sam ranije...
stojim ja u redu... bio poslednji... kao i svuda... naviko sam...
taman da mi otkuca punu korpu a iza mene trudnjača
ova kasirka kaže - trudnjače imaju prednost

mene si našla jel?

- slušaj seko, nije joj termin a muž joj na terasi u gaće pije kafu i popunjava listić za kladžu
- ali trudnjača znate
- nisam ja pravio, nije me zvala dok joj bilo lepo, na zapadu ima kasa za bolesne i invalide a trudnoća nije bolest nego ZDRAVLJE

otkuca ti ona uz opasku iza ledja - "ima svakakvih"
moj odgovor - ima i nas sa zdravijim mozgom

e u tu IDEAu ne idem

postoje IDEA prodavnice sa seljanom takodje

pisao sam ranije...
stojim ja u redu... bio poslednji... kao i svuda... naviko sam...
taman da mi otkuca punu korpu a iza mene trudnjača
ova kasirka kaže - trudnjače imaju prednost

mene si našla jel?

- slušaj seko, nije joj termin a muž joj na terasi u gaće pije kafu i popunjava listić za kladžu
- ali trudnjača znate
- nisam ja pravio, nije me zvala dok joj bilo lepo, na zapadu ima kasa za bolesne i invalide a trudnoća nije bolest nego ZDRAVLJE

otkuca ti ona uz opasku iza ledja - "ima svakakvih"
moj odgovor - ima i nas sa zdravijim mozgom

e u tu IDEAu ne idem

koliko o njima razmisljam i pogresim...nije Ideja vec Idea.. u pravu si..

Moji prijatelji koji imaju engleske pasoše i obišli su CEO SVET su izabrali Španiju i PREZADOVOLJNI SU
A kriterijum om je visok!

Ovo su informacije iz prve ruke. Ne lično moje, ali moja sestra je posdiplomske završila u Španij (došla sa fakulteta iz Amerike), kumovi mi žive tamo od posle bombardovanja. Reč je o više gradova, a uvek su isto opisivali.

Sada kada smo definisali za koga su kurtoni iz Ideje..nisam ljubomorna..naprotiv..u odredjenom trenutku diskretno cu se povuci i ostavicu vas same..:malav:

Ništa od toga, nema više u prodaji ojačanih, za analni seks (od kad su povukli Primeros sa tržišta), tako da ostaje... :per:

- - - - - - - - - -

Ja od Španije volim Desigual, evo baš imam jednu lepu crvenu majicu njihovu na sebi. :cool:

Ništa od toga, nema više u prodaji ojačanih, za analni seks (od kad su povukli Primeros sa tržišta), tako da ostaje... :per:

au brate ala si i ti putovao po svetu...

- - - - - - - - - -
Ja od Španije volim Desigual, evo baš imam jednu lepu crvenu majicu njihovu na sebi. :cool:

a ja od Španije volim najviše kad Real Madrid na svom terenu pobedi uz kombinaciju 1&3+ OLE!

budjavi sirevi su delikates...sta je tebi Rasejani..:lol:

smrklo se kao da ce da padne kisa..odoh da izvedem kuce napolje ..cao ..caooo

i putujte ljudi..putovanja su ono sto vredi

Naravno!
Od detinjstva ih jedem i varijante istih imaju i Španci - keso asul, Italijani - gorgonzolu, Francuzi -rokfor i Bri, Holanđani, Nemci
Ne znam što se tolika dreka digla oko tih sireva
Jedino ako ih je onaj Mitar Mirić koristio da ponižava ljude i glumi zbog njih "nobles" pa ih je ljudima ogadio
Savet- pustite Mitra
Jedite sireve!
Divni su!

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Imam ja torbu i pantalone
Desigual je baš šaren-ciganjski hipi kako ja volim!

au brate ala si i ti putovao po svetu...

Jok brate, ovo nema veze sa tim, već sam informisan. Znam čoveka koji je nekad uvozio Primeros, dok su još bili jedina fabrika kondoma u Evropi. Kad su ih kupili Nemci, sve je otišlo u...

- - - - - - - - - -

Imam ja torbu i pantalone
Desigual je baš šaren-ciganjski hipi kako ja volim!

Ova majica je samo sa kružnom slikom na grudima, nije u tom tvom hipi fazonu. :tongue2:

Mene kasirka u Španiji jurila po ulici da mi vrati kusur od trideset centi
A od vlasnice radnje u kojoj sam potrošila 50 evra sam dobila poklon koji košta 100

I mene u Minkenu tako, kad sam kupovao u Conradu. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

A znam
Muška strejt varijanta

Ma ne, nego ću neku mušku gej varijantu, rozle ili tako nešto pastelno? :mrgreen:

Moja žena ima 3 njihove torbe, novčanik, rukavice i kapu i još neke majice i suknje, šta li. Baš ih voli.

pošto je samsung S8?

Meni stiglo na mejl:
It’s arrived!
The flagship
Samsung Galaxy S8/S8+
is already on eBay!

Cijena sitnica, od $800 - $1100

- - - - - - - - - -

Da napravimo mini orgiju-ti u roze gaćama i ja umeljana u majonez jedemo buđavi sir i podrigušu sa Proroka dok on sve vreme mantra rezultate Fljamurtari -Fenerbahče:zcepanje:

Pazi kad zvuči zanimljivo?! :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back