- Poruka
- 114.907
Onda ja ne dolazim..nisam ribetina..nemam silikone, napucene usne i slicno, ne pijem , ne smrcem belo ..nisam ni za sta![]()
Ko zna za šta sve Prorok koristi onaj majonez
A možda konzumira podrigušu na goloj komšinici ko Yakuze u Japanu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ja ne dolazim..nisam ribetina..nemam silikone, napucene usne i slicno, ne pijem , ne smrcem belo ..nisam ni za sta![]()

Ja nisam iskljuciva ali veruj da u tu Ideju nisam usla niti imam zelju,a ni potrebu, pored Kalenic pijace i Vera
komunjarski pasoši su OUT
danas ŠENGEN RULES!
Nema ništa sto nema na drugom mestu. Vero je najbolji što se tiče izbora robe koja mene zanima.
Ko zna za šta sve Prorok koristi onaj majonez
A možda konzumira podrigušu na goloj komšinici ko Yakuze u Japanu![]()
postoje IDEA prodavnice sa seljanom takodje
pisao sam ranije...
stojim ja u redu... bio poslednji... kao i svuda... naviko sam...
taman da mi otkuca punu korpu a iza mene trudnjača
ova kasirka kaže - trudnjače imaju prednost
mene si našla jel?
- slušaj seko, nije joj termin a muž joj na terasi u gaće pije kafu i popunjava listić za kladžu
- ali trudnjača znate
- nisam ja pravio, nije me zvala dok joj bilo lepo, na zapadu ima kasa za bolesne i invalide a trudnoća nije bolest nego ZDRAVLJE
otkuca ti ona uz opasku iza ledja - "ima svakakvih"
moj odgovor - ima i nas sa zdravijim mozgom
e u tu IDEAu ne idem
Slazem se...neki dan naidjem na grcko ovcije kislo mleko u zemljanim posudicama..zna u Veru da bude toga s` vremena na vreme
Pokazaćeš mi kako se to radi, nisam baš tolko putovo

Moji prijatelji koji imaju engleske pasoše i obišli su CEO SVET su izabrali Španiju i PREZADOVOLJNI SU
A kriterijum om je visok!

Sada kada smo definisali za koga su kurtoni iz Ideje..nisam ljubomorna..naprotiv..u odredjenom trenutku diskretno cu se povuci i ostavicu vas same..![]()

Ovo su informacije iz prve ruke. Ne lično moje, ali moja sestra je posdiplomske završila u Španij (došla sa fakulteta iz Amerike), kumovi mi žive tamo od posle bombardovanja. Reč je o više gradova, a uvek su isto opisivali.
Ništa od toga, nema više u prodaji ojačanih, za analni seks (od kad su povukli Primeros sa tržišta), tako da ostaje...![]()
Ja od Španije volim Desigual, evo baš imam jednu lepu crvenu majicu njihovu na sebi.![]()
budjavi sirevi su delikates...sta je tebi Rasejani..
smrklo se kao da ce da padne kisa..odoh da izvedem kuce napolje ..cao ..caooo
i putujte ljudi..putovanja su ono sto vredi
Ništa od toga, nema više u prodaji ojačanih, za analni seks (od kad su povukli Primeros sa tržišta), tako da ostaje...
- - - - - - - - - -
Ja od Španije volim Desigual, evo baš imam jednu lepu crvenu majicu njihovu na sebi.![]()
putuju po svetu a jedu budjavo ccc...
- - - - - - - - - -
plus ih u kuću ne puštaju...
au brate ala si i ti putovao po svetu...
Imam ja torbu i pantalone
Desigual je baš šaren-ciganjski hipi kako ja volim!

Jok brate, ovo nema veze sa tim, već sam informisan. Znam čoveka koji je nekad uvozio Primeros, dok su još bili jedina fabrika kondoma u Evropi. Kad su ih kupili Nemci, sve je otišlo u...
- - - - - - - - - -
Ova majica je samo sa kružnom slikom na grudima, nije u tom tvom hipi fazonu.![]()
Mene kasirka u Španiji jurila po ulici da mi vrati kusur od trideset centi
A od vlasnice radnje u kojoj sam potrošila 50 evra sam dobila poklon koji košta 100

A znam
Muška strejt varijanta

I mene u Minkenu tako, kad sam kupovao u Conradu.
- - - - - - - - - -
Ma ne, nego ću neku mušku gej varijantu, rozle ili tako nešto pastelno?![]()

Jedino ako ćeš ti da mi ih obučeš?![]()
![]()

pošto je samsung S8?
Da napravimo mini orgiju-ti u roze gaćama i ja umeljana u majonez jedemo buđavi sir i podrigušu sa Proroka dok on sve vreme mantra rezultate Fljamurtari -Fenerbahče![]()

Meni stiglo na mejl:
It’s arrived!
The flagship
Samsung Galaxy S8/S8+
is already on eBay!
Cijena sitnica, od $800 - $1100
- - - - - - - - - -
Pazi kad zvuči zanimljivo?!![]()