скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'Бар дан у Кафану. :lol:

- - - - - - - - - -

Проки, чујем да си добио 12.000 на клаџи? :per: :lol:

nije 12 nego 13, samo je zaokružen tiket od 12 ali krezubi nisu sabirali ostale dobitke do još jedne iljadarke
to je neka penzionerska tombola za razbibrigu i ćevape

- - - - - - - - - -

Проки се прави блесав... Нинааааааа!
Уствари, зашто зовем Нину? Ја сам се прва пријавила у ФРЋ!!! :rtfm: :lol:

Bilo to jednom isto u novembru prošle godine, samo su mi tad zadržali obradu tiketa 24h ko da sam milione dobio...
Sad su bili munjeviti, znaju da ja to igram redovno... penzionerski gadjam jedan ili dva broja za siću,
pa onda tu i tamo kao pokušam po neki broj više, da samo znaš koliko se puta dešavalo da od 7 izadje 6
ko da sigram fudbal pa me jadn par zaeibe a ostali došli
pa onda aj kao da smanjim na 6 brojeva eto 5 a kad stavim 5 jel...

e onda sam stavljao sistem - izadje uvek broj manje od planiranog minimuma za sistem
ma zajebancija

- - - - - - - - - -

Ne mogu nam ništa. Ni ovi ovde ni oni tamo. :lol:

Za početak sam častio jednu Radu sa veliku čokoladu :D

- - - - - - - - - -

To je jedno kulturno ljupko žensko stvorenje koje je silom prilika zaposleno u kladži
Premalda za mene, samo mi eto drago da imamo lepe a kulturne devojke :D

nije 12 nego 13, samo je zaokružen tiket od 12 ali krezubi nisu sabirali ostale dobitke do još jedne iljadarke
to je neka penzionerska tombola za razbibrigu i ćevape

- - - - - - - - - -

Bilo to jednom isto u novembru prošle godine, samo su mi tad zadržali obradu tiketa 24h ko da sam milione dobio...
Sad su bili munjeviti, znaju da ja to igram redovno... penzionerski gadjam jedan ili dva broja za siću,
pa onda tu i tamo kao pokušam po neki broj više, da samo znaš koliko se puta dešavalo da od 7 izadje 6
ko da sigram fudbal pa me jadn par zaeibe a ostali došli
pa onda aj kao da smanjim na 6 brojeva eto 5 a kad stavim 5 jel...

e onda sam stavljao sistem - izadje uvek broj manje od planiranog minimuma za sistem
ma zajebancija

- - - - - - - - - -

Za početak sam častio jednu Radu sa veliku čokoladu :D

- - - - - - - - - -

To je jedno kulturno ljupko žensko stvorenje koje je silom prilika zaposleno u kladži
Premalda za mene, samo mi eto drago da imamo lepe a kulturne devojke :D

a zigurno ti je podarila ...osmeh.

i treba , cuvaj se ti , ovijeha , ovdje.

osta ces ti i brez gaca ...ako te doFate.

Bilo kako bilo, gorko iskustvo mi je reklo da pare odložim na sigurno, malo dadoh u kuću ostalo nek stoji...
Otkud ja znam sve je to elektronski, može se pokvari pa kako da dokažem koliki sam kredit imao?
Ovako je kod mene do daljnjeg pa ako bude super sigurica, kakva tekma iz Turske Super-Lig za koju sam majstor... jel...
Neće kladža nigde da pobegne niti da bankrotira...
u tudje ruke samo ona stvar raste... sirotinja sreći ne veruje...

tek, ne moram više da umoljavam Rifketa za onih 100$ a i Dart Vejder ostao čist...

- - - - - - - - - -

superpecat.jpg

- - - - - - - - - -

a zigurno ti je podarila ...osmeh.

i treba , cuvaj se ti , ovijeha , ovdje.

osta ces ti i brez gaca ...ako te doFate.

Crna Brada odustao od komentara?

pa dobro sad... neće mi promeni život... al kao imam štek :D

čudno... više se radujem za 500 dinara na fudbalu nego na brojevima...
a opet tu je onaj savet sa sajta William Hilla: morate poznavati igru koju igrate da bi ste mogli očekivati dobitak

Pa onda počnu da objašnjavaju oko fudbala...
Pre nego što kažete da je nešto nameštaljka odgovorite sebi za bar jedan meč sledeće:
- koja postava igrača igra i u kojoj formaciji pošto su neki timovi bolji sa odredjenim postavama ili formacijama
- šta znate o spemnosti ekipe te motivisanosti za taj meč, možda im ni ne trebaju bodovi?
i još mnogo toga i onda kažeš sebi - pa u pravu su ljudi...

što se ovih brojeva tiče, stvar je malo prostija ako nabadaš jedan ili dva broja, tri maksimalno
već od 4, ono kad kladža daje jači koeficijent moraš da upotrebiš kombinatoriku
10 od 20 brojeva znači sledeće: 10 parnih, 10 neparnih, 10 manjih i 10 većih, onda češći i redji za taj dan...
isto glavolomka... došlo kad sam najmanje očekivao...

ne to Labe dragi.covece..kakav salama i majonez..samo prsut , dobar sir, puter,eventualno kajmak -domaci proizvodi
p.s. moze i dobri cvarci...:lol:

ionako od cevapa nema nista kao i do sada:mrgreen:

Rekoh da će ove nedelje biti njesra od vremena... ali radim na pozivnicama:

Pozivnica1.jpg

:D

- - - - - - - - - -

turi ga ti...:rotf: ja to ne jedem

imam para, kupiću ti :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back