pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
cestitajte mi, sprljio sam procesor od 200 evra. Ono kad oces 15 % vise performansi i na kraju dobijes nula performanci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cestitajte mi, sprljio sam procesor od 200 evra. Ono kad oces 15 % vise performansi i na kraju dobijes nula performanci
Kupićeš bolji, jači i veći.cestitajte mi, sprljio sam procesor od 200 evra. Ono kad oces 15 % vise performansi i na kraju dobijes nula performanci

...
 ...cestitajte mi, sprljio sam procesor od 200 evra. Ono kad oces 15 % vise performansi i na kraju dobijes nula performanci

Može Tiksi da ti nabavi jeftiniji a brži, preko svojih Kineza od kojih kupuje mega giga mobilne za 150€.

To je kao da pitaš šta će ti auto bolji od Yuga, ili hleb bolji od "save".

To je kao da pitaš šta će ti auto bolji od Yuga, ili hleb bolji od "save".

Pa jeste.
- - - - - - - - - -
Inace, glupljih stvari od ovih smartfonova nisam upoznao jos uvek.

AMD nudi zabavu za Bosance i Ciganecestitajte mi, sprljio sam procesor od 200 evra. Ono kad oces 15 % vise performansi i na kraju dobijes nula performanci
Slan'n'ca, mmmmmmm. A pršuta ne može da se meri sa dobrim pršutom, njaaamiii! Pa neki dobar zreliji sir, ili još bolje, sa plesnima, ili neki francuski smrdljivi...
Glupi je Rifketov klon nalogSava i SaWa nisu isto.
Zašto, pa mo'š da igraš one poker aparate na njima, a mo'š i da gledaš gole žene. Šta će ti više?
A ti si pa kao gledao gole žene?

од СаВе нема боље
само јако!
Jok brate Metaliko, nisam ja k'o iti, ja ne gledam, ja radim.

A ovde sve biju ko neće da kupi dalmatinski pršut. Ima i kod tebe u okograda u marketu kod Brke?
Mogli su kami i rasejani da se kandiduju za predsednika Srbije..svi bi sa foruma glasali za njih