pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
cestitajte mi, sprljio sam procesor od 200 evra. Ono kad oces 15 % vise performansi i na kraju dobijes nula performanci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cestitajte mi, sprljio sam procesor od 200 evra. Ono kad oces 15 % vise performansi i na kraju dobijes nula performanci
Kupićeš bolji, jači i veći.cestitajte mi, sprljio sam procesor od 200 evra. Ono kad oces 15 % vise performansi i na kraju dobijes nula performanci

...cestitajte mi, sprljio sam procesor od 200 evra. Ono kad oces 15 % vise performansi i na kraju dobijes nula performanci

Može Tiksi da ti nabavi jeftiniji a brži, preko svojih Kineza od kojih kupuje mega giga mobilne za 150€.![]()

To je kao da pitaš šta će ti auto bolji od Yuga, ili hleb bolji od "save".![]()

To je kao da pitaš šta će ti auto bolji od Yuga, ili hleb bolji od "save".![]()

Pa jeste.
- - - - - - - - - -
Inace, glupljih stvari od ovih smartfonova nisam upoznao jos uvek.

AMD nudi zabavu za Bosance i Ciganecestitajte mi, sprljio sam procesor od 200 evra. Ono kad oces 15 % vise performansi i na kraju dobijes nula performanci
Slan'n'ca, mmmmmmm. A pršuta ne može da se meri sa dobrim pršutom, njaaamiii! Pa neki dobar zreliji sir, ili još bolje, sa plesnima, ili neki francuski smrdljivi...![]()
Glupi je Rifketov klon nalogSava i SaWa nisu isto.![]()
Zašto, pa mo'š da igraš one poker aparate na njima, a mo'š i da gledaš gole žene. Šta će ti više?
A ti si pa kao gledao gole žene?

од СаВе нема боље
само јако!
Jok brate Metaliko, nisam ja k'o iti, ja ne gledam, ja radim.![]()
A ovde sve biju ko neće da kupi dalmatinski pršut. Ima i kod tebe u okograda u marketu kod Brke?
Mogli su kami i rasejani da se kandiduju za predsednika Srbije..svi bi sa foruma glasali za njih![]()