Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala. :)
Ali, kažem ja, nikakvo čudo, svih ovih godina i decenija sluđeni su im mozgovi. Njima je i inače osećaj za realnost prilično poremećen

.

Нема ни једна озбиљне речи коју нисте на најгори начин ИЗЛИЗАЛИ...

Тренутно је у Србији та ваша "РЕАЛНОСТ" највећа могућа ИДЕОЛОШКА ФИКЦИЈА равна заразној болести и слична оној некадашњој "СВЕТЛА БУДУЋНОСТ"...

Na koga mislis, na druga Krcuna?

Zdravo. :)
Ma ne nisi me razumeo, pričao sam o nekom čoveku koji me je na Istoriji zapanjio, pazi smatra ustaše legitimnim kao političkim borcima protiv komunizma bez obzira što su na najzverskije načine pobili sedamsto do osamsto hiljada Srba. On opravdava te zločine samo zato što je protivnik neke ideologije, zanemaruje žrtve našeg naroda zbog toga. :(

Својом мимикријом и претварањем заиста почињете да засмејавате околину.
Ti, i takvi kao ti, novokomponovani patrioti, s "držtelopovskim" kompleksom, odavno već ništa drugo sem što zasmejavaju ni ne rade, jer uzimati vas za ozbiljno je sasvim besmisleno, razumni argumenti do vas odavno ne dopiru. :mrgreen:

Ti, i takvi kao ti, novokomponovani patrioti, s "držtelopovskim" kompleksom, odavno već ništa drugo sem što zasmejavaju ni ne rade, jer uzimati vas za ozbiljno je sasvim besmisleno, razumni argumenti do vas odavno ne dopiru. :mrgreen:

Meni se čini da si pod realnošću podrazumevala sposobnost sagledavanja događaja i likova iz prošlosti, nije mi jasno zašto taj čovek govori o nekoj budućnosti, da ne rizikujem da i ja ispadnem vidovit rekao bi da je tu reč o nečijem tumačenju istorijskih ličnosti, da se radi o takvoj realnosti...

Исувише смо дуго на овом пдф и доста знамо једни о другима. Да ли ја сада тебе треба да потсећам шта си писала у вези комуњара или можеш и сама да се сетиш.
Тако да је твоја вајна "жута опција" ОБИЧАН КОМУНИСТИЧКИ КИЧ у сваком погледу од интелектуалног па до професионалног и оног основног људског и моралног... али сада у оквиру новог играња комедије "Покондирена тиква"...

Meni se čini da si pod realnošću podrazumevala sposobnost sagledavanja događaja i likova iz prošlosti, nije mi jasno zašto taj čovek govori o nekoj budućnosti, da ne rizikujem da i ja ispadnem vidovit rekao bi da je tu reč o nečijem tumačenju istorijskih ličnosti, da se radi o takvoj realnosti...
Ma, to je sve povezano, oni su izgubili osećaj realnosti za - SVE, i prošlost, i sadašnjost, a tek za budućnost... Vidi se i iz ovog najnovijeg mu posta iznad.

Не видим зашто би ми сметала.
Све је то део наше прошлости, а неки би на силу да је мењају, не схватајући да је континуитет од изузетног
значаја, како за појединце, тако и за државе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back