Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево и мене код вас. па да вас поздравим.
milkakp2.jpg

Ja nisam gledao ne dokazanije osobe od tebe ne da si sludjena malo je re'i . Ti nesto znas , pa ti POJMA NEMAS . Blejs kojekave glupotinje , ne znam zasto raspravljam sa tobom . Idi nadji neki djeciji forum , za svoj umni uzrast .:bye::bye::bye::bye:
Ti još uvek živiš u nekoj iluziji da sam ja ovde uopšte i raspravljala s tobom. Ja raspravljati odista mogu samo s onima koji pokažu bar osnovni stepen razumevanja stvari, ili sposobnost da makar pročitaju postove drugih kako treba. A pošto si ti daleko ispod tog nivoa, ja te tretiram onako kako takvi jedino zaslužuju - za podsmeh, i usputno podyebavanje, i to ne lično, nego kao paradigmu iskrivljenog stanja svesti dela ovog naroda.

Samo pitam. Prosto si se pojavila i pravo u kafanče. ali nije bitno...

a ne gresish..prvo sam svuda vijorila i bila u onoj kafani obrisana casa a posto preferiram politiku..zar nije logicno da se preselim tu..pri tom sam imala neuspeo pokusaj otvaranja kafane razvrata i bluda na lj i s...ali mi privatan biznis nikada nije isao od ruke hihihihi
eto mali istorijat
zadovoljna?

Знам, штета. Дођи у кафану овог пдф-а. Кафа је 20 динџи, а пелинковац 40.:ok:

Videću. Puno se tu burazeru raspravlja o politici. :D Te levičari, te desničari, te liberali, globalisti, evropejci, ko zna kakvog sveta tu sve nema, voli možda neko i da se pobije, nije to kao u onoj našoj staroj lučkoj krčmi. Tamo su bili samo pirati i njihove kurtizane, fini svet...:(

Koliko god on dobrih strana ima - kolaboracionista je!

Šta je kompromis?

Poštujte ga za dobra dela i ne rehabilitujte ga! U knjizi učite svoju decu kako je on spasio 500.000 ljudi i pružio im utočište, i ostavite ga kao osuđenog!

Kako je moralo biti, tako je moralo. :rtfm:

Ako ga rehabilituju, onda su budale. :thumbdown:
.
Pa, to je to, samo ovi novokomponovani Srbi, nadripatrioti, imaju, kako sam već rekla. neku svoju "realnost". A još gore od toga, nisu u stanju da razluče NIJANSE u stvarima, koje su vrlo bitne.

I ništa od toga nije bitno. Bitno je što nema slike legalnog premijera u egzilu u Londonu, a ima kolaboracioniste. Nedostaju slike: Dušana Simovića, Slobodana Jovanovića, Miloša Trifunovića, Božidara Purića, Ivana Šubašića i Draga Marušića..
Pa i to, s tim što ja, premda je on bio zvanično predsednik vlade, Simovića nikad i nigde ne bih pominjala, sem kao negativan lik, da li reći tu tešku reč - izdajnik, jedan od dvojice najodgovornijih što smo rat i okupaciju sebi navukli na vrat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back