27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
vec sam se izrazio ovde da da
ali meni svasta smeta i nepravilnosti u radu vlade, skupstine, pokrajine, bgd, pa cak i pojedinih opstina
nbgd, rakovica, zvezdara.. ko ce svega da se seti,
sad moze da mi smeta samo (zlo)upotreba nesrecne istorijske licnosti za necije politicke ciljeve
ako se dobro secam taj vas je osudjen kao ratni zlocinac, jel ne? tako da mu dodjete kao jataci i mreza jataka. pripazite da vas ne pohapse slovenacki eu specijalci sa maskama i drvenim palicama kao na palama.
ali meni svasta smeta i nepravilnosti u radu vlade, skupstine, pokrajine, bgd, pa cak i pojedinih opstina
nbgd, rakovica, zvezdara.. ko ce svega da se seti,
sad moze da mi smeta samo (zlo)upotreba nesrecne istorijske licnosti za necije politicke ciljeve
ako se dobro secam taj vas je osudjen kao ratni zlocinac, jel ne? tako da mu dodjete kao jataci i mreza jataka. pripazite da vas ne pohapse slovenacki eu specijalci sa maskama i drvenim palicama kao na palama.

tkacio:

Ali stoji da njihova politička uverenja poprilično smetaju realnom osvetljavanju istorijskih figura. A prilično dobro i razumno si objasnila svoj, a bogami i moj, stav o Nedićevoj saradnji sa okupatorom. Da ga nisu skleptali crveni posle rata prošao bi kao Peten, sramotna uloga mu ne bi izmakla.