Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve to stoji, ali mislim da se uvek opredeljujem za ovakvo misljenje koje je iznela Milunka Savic, nekako kao da prepisujemo postove jedno od drugog...Ovaj deo koji cu citirati ispod bi mirne duse potpisao...
Hvala. :)
A jesi li primetio koliko je, prosto neverovatno nizak nivo sposobnosti logičkog razmišljanja, a izgleda već i samog čitanja onog što se ovde piše, ovih novokomponovanih Srba i nadripatriota: "Ako postaviš Nedića u REALNE istorijsko-političke okvire, odmah si komunac". Ali, kažem ja, nikakvo čudo, svih ovih godina i decenija sluđeni su im mozgovi. Njima je i inače osećaj za realnost prilično poremećen.

• Podržavam
Reactions: Reg
A jesi li primetio koliko je, prosto neverovatno nizak nivo sposobnosti logičkog razmišljanja, a izgleda već i samog čitanja onog što se ovde piše, ovih novokomponovanih Srba i nadripatriota: "Ako postaviš Nedića u REALNE istorijsko-političke okvire, odmah si komunac". Ali, kažem ja, nikakvo čudo, svih ovih godina i decenija sluđeni su im mozgovi. Njima je i inače osećaj za realnost prilično poremećen.

Milunka ne znam kog si pola, ali ako tako nastavis zaprosicu te...:D
Da, upravo to primecujem. :ok: Neverovatno mi je da pravi patriota, deklarisani nacionalista, u ime nekih cudnih ciljeva moze imalo podrzavati nekog ko je pocinio stravicne zlocine nad pripadnicima njegovog naroda. Danas mi neki covek kaze da su ustase pocinile svoje zlocine legitimno jer su se borile protiv komunizma, najvece bolesti covecanstva, pazi i to je srpski nacionalista...
Uzasni su ti ljudi, ne shvatam takvu iscasenu logiku...Volim svoju naciju, a podrzavam one koji su se o nju ogresili, stvarno cudno, najblaze receno...:(

Својом мимикријом и претварањем заиста почињете да засмејавате околину.

Kakva je ovo vlada iz senke?!?!?!?

Šta je bre ovo?!?!?

Da ste se svi odmah javili Miti jer je on ovde premijer a ja vicepremijer kako ne bi smo na vas slali policiju zbog antiforumskog delovanja..................

Ахаха.......... добијаш поЈен, чим ми се кербер склони са бомбона...

п.с. Тренутно сам у Њујрку "на консултацијама" па ћемо о полицији чим се врнем...:mrgreen:

Veseli neki ljudi...:D
Ja se već duže vreme divim vidovitim ljudima na forumu koji bolje sagledavaju nečije stavove od te ličnosti koja ih iznosi kao svoje vlastite, ta veština raspoznavanja mimikrije me zapanjuje, fasciniran sam tim natprirodnim moćima, ej koja bi se lova tu namlatila, korisno bi bilo iskoristiti tu vidovitost, šteta je to traćiti na forumska naklapanja...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back