..ta mante se vishe lona..laksha varijanta je izgubiti kljuch od mrachne prostorije u koju ste lukavo namamili zhrtvu shtrudlama i sokitjem..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..ta mante se vishe lona..laksha varijanta je izgubiti kljuch od mrachne prostorije u koju ste lukavo namamili zhrtvu shtrudlama i sokitjem..
..do lona se dolazi sluchajnim prolivanjem vruce kafe..ebote za jednu munku si prilichno neinvetivna..

a sto bre vrucu da se mali opece..mukica...

mali se ne odnosi na velicinu...znam da vi muskarci stalno nesto tripujete..vrucu da bi ih skino..bre..
vidimda ministri slabo rade, pa rekoh da im dam neku povisicu u obliku bone, ali cu morati sacekati jos malo... ih kako ce da rade kada budu adekvatno nagradjivani za svoj posao....
Ademe pa radimo....kuvam kafu...vrucu

i zashto je bezkorisnickogimena KA a ja ministar i ja ocu da budem ministar/KA

Pih, izdeliste fotelje, a mene niko da pomene
Nikad nisam prisutna kad se najvažnije stvari dešavaju.....tkacio: grrrr...

Hvala.Sve to stoji, ali mislim da se uvek opredeljujem za ovakvo misljenje koje je iznela Milunka Savic, nekako kao da prepisujemo postove jedno od drugog...Ovaj deo koji cu citirati ispod bi mirne duse potpisao...

Hvala.
A jesi li primetio koliko je, prosto neverovatno nizak nivo sposobnosti logičkog razmišljanja, a izgleda već i samog čitanja onog što se ovde piše, ovih novokomponovanih Srba i nadripatriota: "Ako postaviš Nedića u REALNE istorijsko-političke okvire, odmah si komunac". Ali, kažem ja, nikakvo čudo, svih ovih godina i decenija sluđeni su im mozgovi. Njima je i inače osećaj za realnost prilično poremećen.
Neverovatno mi je da pravi patriota, deklarisani nacionalista, u ime nekih cudnih ciljeva moze imalo podrzavati nekog ko je pocinio stravicne zlocine nad pripadnicima njegovog naroda. Danas mi neki covek kaze da su ustase pocinile svoje zlocine legitimno jer su se borile protiv komunizma, najvece bolesti covecanstva, pazi i to je srpski nacionalista...
a ti kao ministarka za pravilnu ishranu ostalih, a???![]()

Naprotiv ...Adem je ministar za integracije?

Naprotiv ...![]()
Hvala.
A jesi li primetio koliko je, prosto neverovatno nizak nivo sposobnosti logičkog razmišljanja, a izgleda već i samog čitanja onog što se ovde piše, ovih novokomponovanih Srba i nadripatriota: "Ako postaviš Nedića u REALNE istorijsko-političke okvire, odmah si komunac". Ali, kažem ja, nikakvo čudo, svih ovih godina i decenija sluđeni su im mozgovi. Njima je i inače osećaj za realnost prilično poremećen.
Kakva je ovo vlada iz senke?!?!?!?
Šta je bre ovo?!?!?
Da ste se svi odmah javili Miti jer je on ovde premijer a ja vicepremijer kako ne bi smo na vas slali policiju zbog antiforumskog delovanja..................

podrzavati nekog ko je pocinio stravicne zlocine nad pripadnicima njegovog naroda