СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ту не могу ништа да ти кажем, јер сам ја у то време живела у Србији, а у Србији сам заиста имала безбрижно детињство. Жао ми је због твог, али ни Марси ни ја нисмо криви због тога. Као што ни Марсију - ни ти ни ја нисмо криви што се распала његова СФРЈ.

Meni nije žao. Doprinelo da jako rano raskrstim sa nekim iluzijama. Nisam ni rekao da je Marsi kriv, samo gleda kroz pink sunglasses.:lol:

- - - - - - - - - -

Звучи превише либерално.

Ne, nego korisno i praktično.

Meni nije žao. Doprinelo da jako rano raskrstim sa nekim iluzijama. Nisam ni rekao da je Marsi kriv, samo gleda kroz pink sunglasses.:lol:

- - - - - - - - - -

Ne, nego korisno i praktično.

Ја и своја лоша искуства чувам, ако ни због чега другог - оно, да ми се не деси иста грешка. ;)

nego... demi kami?
setih se njegove priče o menjaži slajbara...
kao sve pošteni a ovamo kad dodje do džoranja ispade da one slajbe koje tebi trebaju vrede manje nego što nudiš...
znači zajebi me u širokom luku pa talon u ruke i naručuj...
ume i kami da ubode nekad... mislim ume često ali ume i da podjebava...

- - - - - - - - - -

Zaboravi čim muwanje odma begu ki džavo od krsta, mada mi mnogi preporučili da menjam sliku. :mrgreen:

poznavajući te NE MENJAJ NIŠTA
a ovima kojima smeta taj tvoj avatar da reknem da ga ljube jer ako ovaj promeni pa stavi nešto grdje...

nego... demi kami?
setih se njegove priče o menjaži slajbara...
kao sve pošteni a ovamo kad dodje do džoranja ispade da one slajbe koje tebi trebaju vrede manje nego što nudiš...
znači zajebi me u širokom luku pa talon u ruke i naručuj...
ume i kami da ubode nekad... mislim ume često ali ume i da podjebava...

- - - - - - - - - -

poznavajući te NE MENJAJ NIŠTA
a ovima kojima smeta taj tvoj avatar da reknem da ga ljube jer ako ovaj promeni pa stavi nešto grdje...

nemenjam ništa neznam praviti selfi, kami samo što nije, snjime treba biti dobar jer na njega se lepe dame ki gvno na mušice. :mrgreen:

Pa zasto me onda sekiras, Reeferu?

Zasto hocete da me napravite da sam nesto sto nisam a u tome ucestvujes i ti? Smatrala sam te ozbiljnim (u dusi), i povrh sale, ali stvarno sad nemam reci, a hvalila sam te cak.

Hvali me i dalje, ali prvo moraš da razumeš da prema tebi nikad, ali nikad, nisšta loše nisam napisao. Samo šale i zezanje. :cmok:

- - - - - - - - - -

Em je hendikepiran

Ma nisam, ja imam kitu, a ti nemaš sise. :mrgreen:

Ками је краљ над краљевима и дивна особа.

Kami je deb'o i nikakav i pojma nema o politiki i mnogo ga gotivim. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Jedan od mojih profesora veštačke inteligencije napisajo je knjigu: "Multiji i monoi."

Tu objašnjava kako su pristaše globalizma u stvari pametniji od rodoljuba.

p7sS_8DXUVc-6S-AP91le5ty-P4RB5k9sgufFhR6p-6U9qiH71kAQrXMIprDi3m6sf082vOa=w1920-h1080-no

Šteta što oni u koje veruješ i moliš im se, ne misle tako, već bi pobili neistomišljenike i vezali sve žene i stavili u štale.

Ma nisam, ja imam kitu, a ti nemaš sise. :mrgreen:

ko zna šta ti imaš... ni jedna nije preprićavala uz kafu :kafa:

- - - - - - - - - -

Kami je deb'o i nikakav i pojma nema o politiki i mnogo ga gotivim. :mrgreen:

da si ti onako debeo a da si na te krljave pauk-nogice... polomio bi ih...

jel izlaziš ti napolje kad duva vetar?

Ma sta ima,nema nista sem malo maste.

ti si pošteno rekla nemam i molim lepo, ima razni muškarci...
a on?
opisa ga tako, savski most mu nije do pola al moli Boga da ni jedna ne zatraži... dokaz...

- - - - - - - - - -

jos samo da odlucimo jesmo li na vi ili na ti...:D

da predjemo mi sa vas na tebe?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back