СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ками је краљ над краљевима и дивна особа.

Јеси приметио да Ками никад не псује, не дивља и не пени?

Будале га засипају мржњом и поливају читавим океанима глупости, а не псује никад. И још се насмеје на свој рачун.

Ками има господске манире. То је човек за узор свима нама и треба да се трудимо да будемо као он.

Јеси приметио да Ками никад не псује, не дивља и не пени?

Будале га засипају мржњом и поливају читавим океанима глупости, а не псује никад. И још се насмеје на свој рачун.

Ками има господске манире. То је човек за узор свима нама и треба да се трудимо да будемо као он.

Srbi su klosari koji ne bi znali ni da prdnu da im nije Zapada.

A vi mozete da trubite i lupate gluposti do sutra ujutru.

Ma da naravno, ja bih ipak obojicu turio na glogov kolac, oprostite to samo radi sigurnosti jer kada se povampirite.....sačuvajbožesakloni. :mrgreen:

to znaci prema svecu i tropar....snickers, to je tako malo i sitno... :mrgreen:

article-2240895-1649A720000005DC-335_634x782.jpg

Ja sam Suzana Mančić za ovakve stvari.

Bezbrižno detinjstvo sam imao u kući, ali van nje, ne baš, jer sam rastao u Hrvatskoj, pa smo jako često morali da menjamo stakla na prozorima kuće, jer su jako često bili razbijani, jer je srpska kuća. Nisam smeo da kažem da su mi tata i mama Srbi. Kad smo išli u Beograd kod rodbine (koja je živela u stanu od 45 kvadrata koju im je dodeljen jer su im kuću od 300+ kvadrata kod Đerma oteli komunisti), nisam smeo u školi da kažem gde idem. Tako da ti se poserem ja na tu veštačku tvorevinu koju je napravila komunistička banda.
Ima negde u Vojvodini neka budala koja je na svom salašu proglasila "SFRJ". Lepo se preseliš tamo iz mrske kapitalističke Kanade i uživaš, Jednostavno, zar ne?

Svako ima nesto sto mu nije po volji.

ili misli da je tako bilo , neko ima drugacije misljenje.

Ostraseni pricama, pretnjama u kriznim momentima , uz Psiholoske igre plasirane kroz medije, dobilo se sto se dobilo.

izuzetno mi je drago da si ti sa uspehom prevazisao sve probleme iz svoga zivota i ides dalje, znajuci da je komunizam TJ LJUDI koji su ga i sprovodili , da su nucinili mnogo jada pojedincima.

НИје то до миграције, него неке људе који су укапирали неке ствари нервирају они који их још нису укапирили, а агресивно се држе својих ставова који су засновани на кривим информацијама.

Нпр. Ками није имигрант, а Марси јесте.

A kak si ti fin ,

sve dok ne dobijes cagu da si gradjanin Nemacke , bit ces to sto i jesi.

po svim saznanjima za tebe se moze reci da si EKONOMSKI IMIGRANT.

oni koji su isli i jos postali GRADJANI u stranim zemljama , moze se reci da su gradjani te zemlje sa poreklom iz te i te.

neko se i stidi , odakle je dosao , pokusava da se , uklopi u novu sredini i menjajuci , cak i svoj identitet - promena imena i prezimena...

drugi , cene , gde se nalaze ali i ne dozvoljavaju da budu gradjani drugoga reda i to legitimnim putem.

e sad , kako se ti ili neko drugi oseca...ipak je to do same licnosti i sto se kaze -licnosti ponasanja izkazuje i njegove slabosti kao i snagu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back