- Poruka
- 9.965
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rifketa,mlado meso zahteva da se zadovolji po svim tackama. A nisam sigurna da penzioneri ispunjavaju sve.
- - - - - - - - - -
To sto ti placas jer ne moze da ti se digne je druga stvar.

Opet si ispao glup u društvu, pitaj nekoga ko prati forum kad sam kupio MILC, pisali smo o tome.![]()
aham pisalo na Wikipedi-ji ko je bio najprvi kupac...
DefinitivnoНе капирам ове дубокоумне народне умотворине.
У сваком случају, Ками је ретко занимљив човек.
.

Ками је краљ над краљевима и дивна особа.
daš li se ti prevariti recimo za bonbonu, karamelu ili tako nešto slično,![]()
oh boze,mislila sam da ste izumrli sa dinosaurusima

oh boze,mislila sam da ste izumrli sa dinosaurusima

A ja reko da ti dam sifru da ne moras da mi menjas postove

ono nije tvoj post
- - - - - - - - - -
eh to su bila romantična vremena... dobiješ za jedan Snickers...![]()

Јеси приметио да Ками никад не псује, не дивља и не пени?
Будале га засипају мржњом и поливају читавим океанима глупости, а не псује никад. И још се насмеје на свој рачун.
Ками има господске манире. То је човек за узор свима нама и треба да се трудимо да будемо као он.
Srbi su klosari koji ne bi znali ni da prdnu da im nije Zapada.
A vi mozete da trubite i lupate gluposti do sutra ujutru.

Jel smem da te golicam?
to znaci prema svecu i tropar....snickers, to je tako malo i sitno...![]()

Bezbrižno detinjstvo sam imao u kući, ali van nje, ne baš, jer sam rastao u Hrvatskoj, pa smo jako često morali da menjamo stakla na prozorima kuće, jer su jako često bili razbijani, jer je srpska kuća. Nisam smeo da kažem da su mi tata i mama Srbi. Kad smo išli u Beograd kod rodbine (koja je živela u stanu od 45 kvadrata koju im je dodeljen jer su im kuću od 300+ kvadrata kod Đerma oteli komunisti), nisam smeo u školi da kažem gde idem. Tako da ti se poserem ja na tu veštačku tvorevinu koju je napravila komunistička banda.
Ima negde u Vojvodini neka budala koja je na svom salašu proglasila "SFRJ". Lepo se preseliš tamo iz mrske kapitalističke Kanade i uživaš, Jednostavno, zar ne?
Jedan moj prijatelj je imao Odnose samo 18 puta u životu.to kad je neko grub prema ženama
pa napiše ili kaže da su žene naivne, glupe, pokvarene, sebične, pakosne, samoljibive
ili je nejeb ili je gej
Jedan moj prijatelj je imao Odnose samo 18 puta u životu.
Ali interesantno je da je to bilo sa 18 različitih ženaka.
НИје то до миграције, него неке људе који су укапирали неке ствари нервирају они који их још нису укапирили, а агресивно се држе својих ставова који су засновани на кривим информацијама.
Нпр. Ками није имигрант, а Марси јесте.