- Poruka
 - 9.965

niks fersten bro...
wenn ihnen aufs deutsch leichter ist, ist mir auch recht

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niks fersten bro...

ali previse boja
Što se tiče lepih iskustava iz prošlosti, citiraću jednog od meni omiljenih novih ruskih pisaca, Dmitrija Gluhovskog: "Taj svet više ne postoji. Treba pljunuti na njegov grob i otići ne osvrćući se."
Ту не могу ништа да ти кажем, јер сам ја у то време живела у Србији, а у Србији сам заиста имала безбрижно детињство. Жао ми је због твог, али ни Марси ни ја нисмо криви због тога. Као што ни Марсију - ни ти ни ја нисмо криви што се распала његова СФРЈ.

Звучи превише либерално.
Sugar skull, lobanje od šećerne paste, vanile i kokosa koje se prave u Meksiku, za El Dia de los Muertos.
Im grünen Gras sitzt ein Has.wenn ihnen aufs deutsch leichter ist, ist mir auch recht![]()
Meni nije žao. Doprinelo da jako rano raskrstim sa nekim iluzijama. Nisam ni rekao da je Marsi kriv, samo gleda kroz pink sunglasses.
- - - - - - - - - -
Ne, nego korisno i praktično.
Ја и своја лоша искуства чувам, ако ни због чега другог - оно, да ми се не деси иста грешка.![]()
To je drugo. Never forgive, never forget.
wenn ihnen aufs deutsch leichter ist, ist mir auch recht![]()
eto ti sad, a ja mislila zivis u rusiji...![]()

Koliko ovde ljubavi na seoski nacin...

Zaboravi čim muwanje odma begu ki džavo od krsta, mada mi mnogi preporučili da menjam sliku.![]()
nego... demi kami?
setih se njegove priče o menjaži slajbara...
kao sve pošteni a ovamo kad dodje do džoranja ispade da one slajbe koje tebi trebaju vrede manje nego što nudiš...
znači zajebi me u širokom luku pa talon u ruke i naručuj...
ume i kami da ubode nekad... mislim ume često ali ume i da podjebava...
- - - - - - - - - -
poznavajući te NE MENJAJ NIŠTA
a ovima kojima smeta taj tvoj avatar da reknem da ga ljube jer ako ovaj promeni pa stavi nešto grdje...

Pa zasto me onda sekiras, Reeferu?
Zasto hocete da me napravite da sam nesto sto nisam a u tome ucestvujes i ti? Smatrala sam te ozbiljnim (u dusi), i povrh sale, ali stvarno sad nemam reci, a hvalila sam te cak.

Em je hendikepiran

Ками је краљ над краљевима и дивна особа.

Jedan od mojih profesora veštačke inteligencije napisajo je knjigu: "Multiji i monoi."
Tu objašnjava kako su pristaše globalizma u stvari pametniji od rodoljuba.
![]()
Ma nisam, ja imam kitu, a ti nemaš sise.![]()

Kami je deb'o i nikakav i pojma nema o politiki i mnogo ga gotivim.![]()
ma jok ja bih te po švabski smuwao, po ruski mazio,![]()
ko zna šta ti imaš... ni jedna nije preprićavala uz kafu
- - - - - - - - - -
da si ti onako debeo a da si na te krljave pauk-nogice... polomio bi ih...
jel izlaziš ti napolje kad duva vetar?
Ma sta ima,nema nista sem malo maste.
jos samo da odlucimo jesmo li na vi ili na ti...![]()
a jel, čija si ti mala? a?