- Poruka
- 9.965
Ками је краљ над краљевима и дивна особа.
to samo može reći ko nema pojma o njemu, uredu je tako ionako nam u domovini nije ni ostalo drugačije,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ками је краљ над краљевима и дивна особа.
Значи, ти си сад прогледао?
И, не, не ради се о мањку информација, то не можеш рећи некоме ко је дупло или тродупло старији од тебе. То је већ некултурно.
А ја, рецимо, не осећам корен нигде.
Ни у једном српском граду.
Без претеривања.
У једном сам рођена али сам из њега однешена као беба. У другом одрасла и живим али ни један део овог града ме не везује ни са чим посебно.
to samo može reći ko nema pojma o njemu, uredu je tako ionako nam u domovini nije ni ostalo drugačije,![]()
Не, ја сам увек располагао добрим информацијама.
Наравно да могу. Старији људи се јако често изолују и имају неке нереалне погледе засноване на старим искуствима која више не важе.
По тој логици мој чукундеда би био у праву што се плаши Јапанских Самураја.
Благо теби. Благо теби.
![]()

Napravi invaziju na ''sigurnu luku'' i završi pos'o već jednom.То ''грађанка света'' ми звучи мондијалистички и молим те не употребљавај га у спрези са мном.
Мој проблем је ужасно немиран дух...да могу, стално бих била у покрету.
А опет, мој други проблем је што имам снажну потребу за сигурном луком.
Другим речима, ја сам у проблему.![]()
Старији људи се јако често изолују и имају неке нереалне погледе засноване на старим искуствима која више не важе.
.

Napravi invaziju na ''sigurnu luku'' i završi pos'o već jednom.

То ''грађанка света'' ми звучи мондијалистички и молим те не употребљавај га у спрези са мном.
Мој проблем је ужасно немиран дух...да могу, стално бих била у покрету.
А опет, мој други проблем је што имам снажну потребу за сигурном луком.
Другим речима, ја сам у проблему.![]()
BTW, ovde se hvališ kako si pročitao silne knjige i odgledao gomilu filmova a ne umeš da povežeš pojmove.Da nisi ti Kamijev klonj?Не капирам ове дубокоумне народне умотворине.
У сваком случају, Ками је ретко занимљив човек.
Za to nađi isterivača duhova.Али немиран дух...![]()
А историја почиње од тебе, једино ти имаш реалне погледе, засноване на најсвежијим искуствима те, стога, једини имаш праве информације... добро.![]()
BTW, ovde se hvališ kako si pročitao silne knjige i odgledao gomilu filmova a ne umeš da povežeš pojmove.Da nisi ti Kamijev klonj?
SSRNJ i komunistička partija su napravili titove pionire u tuđini.Реалне информације никад не проистичу из личног искуства, него је потребно некад сагледавати ширу слику.
И управо се о томе и ради.
Jedan od mojih profesora veštačke inteligencije napisajo je knjigu: "Multiji i monoi."
Tu objašnjava kako su pristaše globalizma u stvari pametniji od rodoljuba.
![]()

Kami je daleko stariji od mene, ja posedujem samo 25 godina.đesi kamičak![]()
Vidiš, i ja sam više puta pomislio da su Nosferatu,Kamičak i Jaguar jedna osoba.To je ista sorta LBGT inteligencije.đesi kamičak![]()
Нечим си незадовољна, Софке...

On je doktor, po sopstvenim rečima a ti si samo lekar.Видим овде пуно увређених тананих душица (речи професора Победоносцева. Он је такође мој клон).
Направимо паузу уз мало жабарске серенате.

-[/COLOR]
Za to nađi isterivača duhova.

Vidiš, i ja sam više puta pomislio da su Nosferatu,Kamičak i Jaguar jedna osoba.To je ista sorta LBGT inteligencije.
Kako će biti u tudžini nikako, još gore kada dodžeš u domovini, nezna se gde si veći stranac....jbt koje prokletstvo.
prokleta tudZina...Реалне информације никад не проистичу из личног искуства, него је потребно некад сагледавати ширу слику.
И управо се о томе и ради.

Vidiš, i ja sam više puta pomislio da su Nosferatu,Kamičak i Jaguar jedna osoba.To je ista sorta LBGT inteligencije.
Ti si imala priliku da biraš šta hoćeš da čitaš a šta ne.Ako nemaš filter na monitoru, stavi naočare za sunce.A mislis li da nas ovo interesuje?
Kad si vec poceo temu o tome sta koga zanima...