СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Значи, ти си сад прогледао?

Не, ја сам увек располагао добрим информацијама.

И, не, не ради се о мањку информација, то не можеш рећи некоме ко је дупло или тродупло старији од тебе. То је већ некултурно.

Наравно да могу. Старији људи се јако често изолују и имају неке нереалне погледе засноване на старим искуствима која више не важе.

По тој логици мој чукундеда би био у праву што се плаши Јапанских Самураја.

- - - - - - - - - -

А ја, рецимо, не осећам корен нигде.
Ни у једном српском граду.
Без претеривања.
У једном сам рођена али сам из њега однешена као беба. У другом одрасла и живим али ни један део овог града ме не везује ни са чим посебно.

Разумем те. То је заправо јако позитивно, јер значи да си грађанка света.

Свугде би могла да испливаш и да се снађеш. То је супер особина.

И ја се, у основи, осећам као да сам се преселио у неки други српски град. Ништа посебно.

- - - - - - - - - -

to samo može reći ko nema pojma o njemu, uredu je tako ionako nam u domovini nije ni ostalo drugačije, ;)

Ја знам све о Камију, и могу рећи да је легенда.

Не, ја сам увек располагао добрим информацијама.

Наравно да могу. Старији људи се јако често изолују и имају неке нереалне погледе засноване на старим искуствима која више не важе.

По тој логици мој чукундеда би био у праву што се плаши Јапанских Самураја.

:lol: Благо теби. ;)

Jedan od mojih profesora veštačke inteligencije napisajo je knjigu: "Multiji i monoi."

Tu objašnjava kako su pristaše globalizma u stvari pametniji od rodoljuba.

p7sS_8DXUVc-6S-AP91le5ty-P4RB5k9sgufFhR6p-6U9qiH71kAQrXMIprDi3m6sf082vOa=w1920-h1080-no

То ''грађанка света'' ми звучи мондијалистички и молим те не употребљавај га у спрези са мном. :lol:

Мој проблем је ужасно немиран дух...да могу, стално бих била у покрету.
А опет, мој други проблем је што имам снажну потребу за сигурном луком.

Другим речима, ја сам у проблему. :lol:

То ''грађанка света'' ми звучи мондијалистички и молим те не употребљавај га у спрези са мном. :lol:

Napravi invaziju na ''sigurnu luku'' i završi pos'o već jednom.

Старији људи се јако често изолују и имају неке нереалне погледе засноване на старим искуствима која више не важе.

.

А историја почиње од тебе, једино ти имаш реалне погледе, засноване на најсвежијим искуствима те, стога, једини имаш праве информације... добро. :lol:

Нечим си незадовољна, Софке...

Не капирам ове дубокоумне народне умотворине.

У сваком случају, Ками је ретко занимљив човек.
BTW, ovde se hvališ kako si pročitao silne knjige i odgledao gomilu filmova a ne umeš da povežeš pojmove.Da nisi ti Kamijev klonj?

- - - - - - - - - -

Али немиран дух... :lol:
Za to nađi isterivača duhova.

А историја почиње од тебе, једино ти имаш реалне погледе, засноване на најсвежијим искуствима те, стога, једини имаш праве информације... добро. :lol:

Реалне информације никад не проистичу из личног искуства, него је потребно некад сагледавати ширу слику.

И управо се о томе и ради.

- - - - - - - - - -

BTW, ovde se hvališ kako si pročitao silne knjige i odgledao gomilu filmova a ne umeš da povežeš pojmove.Da nisi ti Kamijev klonj?

Да, у праву си.

Ја сам истовремено прочитао пуно књига, али сам и Ками.

Реалне информације никад не проистичу из личног искуства, него је потребно некад сагледавати ширу слику.

И управо се о томе и ради.

Види, кад већ говориш о тим старијим људима који, по теби, не могу да сагледају ширу слику - прво би требало да узмеш у обзир да се свет јако много променио у последњих 20-30 година, али ти то исуство немаш, па је зато илузорна свака твоја критика упућена њима на тај рачун. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back