- Poruka
- 62.443
Ja sam odrao jednog Rusa, pa mi pretio da ce me Putin jbati, posto sam mu psovao Putina stalno dok smo igrali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako me vec vuces za jezik, gumica mi je uvek predstavljala problem, previse je thick. Ne gumica.
hot hot hot
![]()
I šta kaže tvoj proktolog, jer imaš rak ?Eto vis , kako sam te navuko ..i to sa ove daljine..
Znaci ti sa jezikom se dobro sluzis i koristio si Gumicu...
Dobro
Како сам сморена....сад бих рађе оптрчала 50 кругова око Аде, по пљуску, него радила ово што морам.![]()
meni je on hot paaa otprilike, kao santa leda
meni je on hot paaa otprilike, kao santa leda
ne mogu,daleko![]()
A tek sto je ono iscekivanje pa ,ocekivanje ,pa ...se zaskoci...
I ima se ovde i Velikiiii Toranj.
A i blizu je da se ljudi i medj njima i zemske na nagarinim vodopadima , i mnogo vole da vicu od zadovoljstva i jos da cijucu.
nije bre to leskovci, pirgovci i tak neka mesta
eto, recimo dosla mi je poseta iz dalekeeee .
pa JA je vodio...da oseti ...sta znaci ...
![]()
Је л'?
Заједно сте одрастали?![]()
Ja rodjena na dan kada I Pushkin, Velasquez, Hacaturian itd![]()
Ja sam odrao jednog Rusa, pa mi pretio da ce me Putin jbati, posto sam mu psovao Putina stalno dok smo igrali.
hot hot hot
![]()
I šta kaže tvoj proktolog, jer imaš rak ?
Anđo, jesi li gledala "Eastern promises" sa Vigom? To mi je njegova najbolja uloga, sjajan film. Ima i motora. Da, i najbolja scena tuče, verovatno najrealnije u filmskoj industriji.
A šta kažeš na ovog pomatorog manekena po imenu Tyson Ballou
![]()
ima ''zensku'' lepotu, ali u odnosu na onog Andjinog je ziva vatra
Sreća pa ljudi imaju različit ukus.
nije da mu ne izbija nego ti to ne vidis![]()
Anđo, jesi li gledala "Eastern promises" sa Vigom? To mi je njegova najbolja uloga, sjajan film. Ima i motora. Da, i najbolja scena tuče, verovatno najrealnije u filmskoj industriji.