СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni Pacino igra jednu te istu ulogu celog svog zivota.

Па добро, и Џек Николсон је увек Џек Николсон, и осећаш да му секира није далеко од руке.

Да не говорим о омиљеном глумцу напаћених Србаља, Паји Вујисићу.

Па добро, и Џек Николсон је увек Џек Николсон, и осећаш да му секира није далеко од руке.

Да не говорим о омиљеном глумцу напаћених Србаља, Паји Вујисићу.

Slazem se i za Dzeka Nikolsona.

Uporedi to sa npr. Dastin Hofmanom, koji moze da glumi svasta, ili sa Meril Strip...

Zato ja nikad ne mogu da kazem da je Pacino najbolji glumac od tih poznatih holivudskih.

Па то је из твоје жабље перспективе можда, али у суштини Србијанци су борбени Јурук-Хаи, док су они Херцеговци и Личани и ти остали они Саруманови ****.

Не знам да л' сам ти сад приближио материју?

jesi...zahvaljujuci juruk-hai-ima i orcima...:D

Знаш ко је за мене изненађујуће добар глумац широког спектра? Бред Пит. Ирски Циганин боксер у "Snatch", психички болесник у "12 Monkeys", погружени детектив у "Seven"... убедљив, потпуно другачији наступи, манеризми, све.

Паћино није у том рангу, а за мене није ни де Ниро.

A šta kažeš na ovog pomatorog manekena po imenu Tyson Ballou

Tyson-Ballou-22.jpg

ne svidza mi se...suvise podseca na one tvoje pustinjske kozoebce...

Знаш ко је за мене изненађујуће добар глумац широког спектра? Бред Пит. Ирски Циганин боксер у "Snatch", психички болесник у "12 Monkeys", погружени детектив у "Seven"... убедљив, потпуно другачији наступи, манеризми, све.

Паћино није у том рангу, а за мене није ни де Ниро.

Od te srednje generacije, ja volim Edvarda Nortona, i mislim da on zasluzuje Oskara.

Али Кроу је увек претећи физички присутан, не памтим га у некој суптилној улози.

Увек имаш утисак да би се једва уздржава да те не лупи преко носа.

South Parkovci su ga fenomenalno opisali :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Je li ovo Kirk Daglas?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back