СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bome radila do malopre...

Radim i ja, malo radim, malo pogledam kakvih sve čuda ovde ima.

- - - - - - - - - -

To se zove slab karakter koji bira samo slabije od sebe ;)

Ja nemam nikakav strah,ne slusam nikog.

Ne vredi, tražio sam jače od sebe i nisam našao. :(

- - - - - - - - - -

ebte, dodje covek na forum da se malo opusti, kad tamo rifet sa svojim jasamalfamegasupernajboljidasa fazonima...:lol:

Pa zar da lažem, nisam ja kao ti, bre, Rorka. :sad2:

- - - - - - - - - -

Dosadniji je sa tim cak i od mene sa komunjarama.

Ali sam zato i lepši, pametninij, mudriji, bolji, uspešniji... jesam li napisao i da sam lepši?

Ja mislim da bi trebao da postavi svoju sliku,da dokaze svoje tvrdnje.Mi cemo da ocenimo.

Nemaš ti ni znanje, ni iskustvo da bilo šta oceniš. Možda poslednju epizodu Winx-a, ili Frozen, mada ni to dok ne savladaš stepenice.

- - - - - - - - - -

Nemoj sliku, to mu je posao, zna da ulepsa 1000 puta.

Mogu i tebe tako. :mrgreen:

ne znam vala, imam kucu u kragujevcu i uvek kad odem vidjam neke visok krsne...:D

Па то је из твоје жабље перспективе можда, али у суштини Србијанци су борбени Јурук-Хаи, док су они Херцеговци и Личани и ти остали они Саруманови ****.

Не знам да л' сам ти сад приближио материју?

šta su ti evropljani , odu u amerike i voze evropske skupe automobile .......ja da sam tamo ja bih recimo vozio Cadillac Eldorado Convertible .....to je pravi auto

pa sad , malko su se jamericka kola i popravila , mislim prave bolja auta.

inace , jedno vreme su bili tako losi , da se i nisu kupovali iako su davali velike popuste.

VOLVO , na drumovima u KANADI su se pokazali , kao najsigurnija u voznji i po zimskom vremenu.

i ima se tu i jedna druga strana , kada se pogleda statisticki , tko najvise kupuje volvo , mislim profesija.

Отприлике, али мораш и зубе да покажеш. Овако, као капетан Углук.

4DQmd1U.jpg

da li ste razmišljali o RUSKOM VOZILU?
jes da ne nude agresivnu reklamu, kabasti dizajn i besmislenu potrošnju
ali zato SIGURNO startuju po Čiči Zimi? :D

znate Amerikanska reklama je čudo - pomislio bi laik da je Harley Davidson čudo nad čudima
a jedino što valja u celom programu Harley Davidson-a to su oni privesci za ključeve, upaljači, stikeri, vudu lutkice...
Makina ne valja ništa, znaju čak i Amerikanci :D

i dan danas i ovde u TORONTU mozes videti i Ladu NIVU , pogon na sva 4 tocka ...

ali odavno , nema organizovanoga uvoza stim da mnogi RUSKI , USELJENICI , dovoze svoja kola...

nostalgija

ma i Ja bih da imam jednoga zutog FICU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back