СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto,misli da lazemo.

Mislim ,za tebe ne znam ali ja?! :ljutka

Pa sad , znas , nesigurni u sebe i svoje mogucnosti , gledajuci , ono sto drugi cini sa zadovoljstvom i joste i ima mogucnosti ,onoga tipa

Vreme, LOVU i ostalo, tada se , nazalost desi i u pozgu u procesnom delu , opazanja i sumnja.

SVE je to tak normalno

inace , ponekada se takvo stanje, naziva ZAVIDNOST.

neg , mala , os malko doc do TORONTA....

ako os da qaras dukljanku onog trena kad joj pridjes u budvi cela duklja ima info da je droca ako si iz bg naravno.
Tamo ribe idu na ******* pre braka zabradjene skroz, samo otkriju pichku il guzcu ako su liberalke.

a bilo je i ono , jel A STO CES TI BOLAN SA MOJOM , jel os da je zenis a , , bolan

a u BEOGRADU , JOJ STO SU BILE CEDNE , uhhh po nekoliko puta na dan

Eto,misli da lazemo.

Mislim ,za tebe ne znam ali ja?! :ljutka

Pa sad , znas , nesigurni u sebe i svoje mogucnosti , gledajuci , ono sto drugi cini sa zadovoljstvom i joste i ima mogucnosti ,onoga tipa

Vreme, LOVU i ostalo, tada se , nazalost desi i u pozgu u procesnom delu , opazanja i sumnja.

SVE je to tak normalno

inace , ponekada se takvo stanje, naziva ZAVIDNOST.

neg , mala , os malko doc do TORONTA....

ne mogu,daleko :lol:

Dosadniji je sa tim cak i od mene sa komunjarama.

ti si opravdan

komunjare su te doooobro shebjale psihu i to do bola...mislim na mesto u DALMACIJI - bol na BRACU.

- - - - - - - - - -

ma, godine i spoljasnji izgled su jos i najmanje bitni kad je pravi frajer u pitanju...mlada si jos, ima vremena naucices...:mrgreen:

uci se ona uci , i kako ce naucit

uvijek sa drugim ...profesorom i tak ce naucitiiiiiii

tetkice kazu da je ona zena od stila

Је л'?

Нисам је загледала, не делимо назоре па ми није ни интересантна.:lol:
Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Ovna su - Johan Sebastijan Bah, Oto fon Bizmark, Emil Zola, Leonardo da Vinči, Josif Pančić...

Ето, све геније го генија. Сад су ми неке ствари јасније.

krsni smo mi licani :lol:

ajdeeee

ih dok sam JA u prvo vreme , ono goooooodima ranije u mracnom vremenu , startovao na ..iz vasega kraja , bilo je uvek odgovor.:hahaha:

bjezz VRAG te odneo i uvijek je bilo i pokazatelj sa rukama u pravcu njenih...jelte.:hahaha:

sklanjo se ,ja , sklanjo dok nijesam skonto , sta taj pokret rukom znaci.:whistling:

VRAG , TO JE BILA ONA I NJENE.... su bile , ulaz ka ...vragu.:rumenko:

A jel i ti koristis tu uzrecicu ; Bez Vrag Te Odneo:whistling:

pa da..."teoretski ljubav lepo zvuci, malkice je drukcije u praksi..." :mrgreen:

E sto si takva , pa Ti dobro znas Sta rec znaci , nekom i sada ce da pati i imati kompleksa....Ej TEORIJA I PRAKSA

Teorija 4 plus

Praksa minus 1

- - - - - - - - - -

znaci da si strukat...

pa ne moj viseeeee.

sad ce da goooogla i da trazi ...sta to znaci.

Radim i ja, malo radim, malo pogledam kakvih sve čuda ovde ima.

- - - - - - - - - -

Ne vredi, tražio sam jače od sebe i nisam našao. :(

- - - - - - - - - -

Pa zar da lažem, nisam ja kao ti, bre, Rorka. :sad2:

- - - - - - - - - -

Ali sam zato i lepši, pametninij, mudriji, bolji, uspešniji... jesam li napisao i da sam lepši?

cini mi se da nisi napisao ...

ili Ja nisam to igje video

Је л'?

Нисам је загледала, не делимо назоре па ми није ни интересантна.:lol:
Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Ovna su - Johan Sebastijan Bah, Oto fon Bizmark, Emil Zola, Leonardo da Vinči, Josif Pančić...

Ето, све геније го генија. Сад су ми неке ствари јасније.

Viktorija Bekam je meni jako lepa, ali je anoreksicna i premrsava, treba da se ugoji 15 kila.

hot hot hot

viggo-mortensen.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back