СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dzejms Din je bio pocetak svih tih buntovnika i autsajdera koji su se razvili sa razvitkom pop kulture.

Do tada kroz istoriju su za pojam muzevnosti bili prikazivani samo oni klasicni frajeri.

Mada, mozda je to bio i Orfej, kao pandan Apolonu koji je bio klasican frajer, jos u staroj Grckoj.

Ali definitivno kroz pop kulturu to se rasirilo kroz mase.

Poslednja izmena:
Nismo, ali mi je svejedno bio odličan drug.

Да је остао жив, био би најбољи друг Соње Бисерко. Тебе би одувао у великом стилу. :lol:

- - - - - - - - - -

Slazem se i za Dzeka Nikolsona.

Uporedi to sa npr. Dastin Hofmanom, koji moze da glumi svasta, ili sa Meril Strip...

Zato ja nikad ne mogu da kazem da je Pacino najbolji glumac od tih poznatih holivudskih.

Мерил Стрип је моја омиљена.

- - - - - - - - - -

Mislim da Krajišnici i Ličani spadaju u Wildmen of Dunland kategoriju.

А Личани нису Крајишници? :lol:

Ja se zgrozim kada Dukljani pocnu sa onim njihovim- 'A ti si od Bulatovica sa te i te cuke!!!'.

Samo me neki bol presece u stomaku kada ih cujem da to pricaju.

Mislim cak i kontekst im ne razumem, da li to pricaju kao neku foru, ili ponos, ili oba istovremeno? :dontunderstand:

Ја нисам имала појма колико се они разликују менталитетом од регијице до регијице земљице им Црне Горице. :lol:

Тако је и са Крајишницима. Велика је разлика између нпр. Далматинаца и Личана. Ужасно велика. Вредносни систем скроз другачији. А исто поднебље.

Dzejms Din je bio pocetak svih tih buntovnika i autsajdera koji su se razvili sa razvitkom pop kulture.

Do tada kroz istoriju su za pojam muzevnosti bili prikazivani samo oni klasicni frajeri.

Mada, mozda je to bio i Orfej, kao pandan Apolonu koji je bio klasican frajer, jos u staroj Grckoj.

Ali definitivno kroz pop kulturu to se rasirilo kroz mase.

какав бунтовник, Џемс Дин је био обична курветина, крш од карактера.

Mislim, mit o njemu.

I Spartanci su bili Edipovci i zese korumpirano drustvo, a mit o Sparti je ono sto je ostalo i uticalo na svet.

\Mitovi su jako mocna stvar.

мит је могао да се створи само зато што је умро на време. иначе био је тежак шљам. и осредњи глумац.

какав бунтовник, Џемс Дин је био обична курветина, крш од карактера.

Баш зато што је био курветина.

С једне стране си имао моралне громаде, господу и племиће, као што су Чарлтон Хестон, Оливије, Брандо, Гери Купер, Кери Грант или поштене биртијаше и емотивце, као што је Хемфри Богарт.

А са женске стране даме и госпође, Лилијен Гиш, Бети Дејвис, Марлену, Грету Гарбо и сл.

Иначе, они су скоро сви били бисексуални алкохоличари, али су то радили са стилом.

Е онда су се појавиле две курвице које су се поносиле својим курванлуком- Џејмс Дин и Мерлинка.

То је било другачије од улађене господе и дама који шмрчу кокс после тројке у своја четити зида.

Баш зато што је био курветина.

С једне стране си имао моралне громаде, господу и племиће, као што су Чарлтон Хестон, Оливије, Брандо, Гери Купер, Кери Грант или поштене биртијаше и емотивце, као што је Хемфри Богарт.

А са женске стране даме и госпође, Лилијен Гиш, Бети Дејвис, Марлену, Грету Гарбо и сл.

Иначе, они су скоро сви били бисексуални алкохоличари, али су то радили са стилом.

Е онда су се појавиле две курвице које су се поносиле својим курванлуком- Џејмс Дин и Мерлинка.

То је било другачије од улађене господе и дама који шмрчу кокс после тројке у своја четити зида.

да, у праву си. међутим, жене не би требало да се ложе на *****. то је замена улога.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back