sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.232
Ne mogu da verujem da se uopste vise i upustas sa njim u dijalog kad se uzme u obzir kakve je sve bljuvotine pisao za tebe i tvoju porodicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -
Pa ima i ono drugo, Dal znas da sa godinama , dolazi do takozvane bliskosti bracnih partnera...Pa se ponekad , kaze, narocito oni koji ih ne znaju , Da su ono kao brat i sestra...
Dal Ti je poznata ta izreka i zasto se i koristi.
.
Reefer je odvratna osoba, ali upravo to me i pali.
Moji učtivi udvarači su nekako dosadni.
Aurora, ne mogu da citiram. Nije refke maskota pdf-a pa gde on jos pise osim ovde. On je maskota kafane mada bi se pre mogao okarakterisati i kao strasilo kad se uzme u obzir koliko je ljudi pobeglo odavde glavom bez obzira zbog njega pa jos i clanovi njegovog klana

Ne mogu da verujem da se uopste vise i upustas sa njim u dijalog kad se uzme u obzir kakve je sve bljuvotine pisao za tebe i tvoju porodicu
pa bas zbog toga sto me njegova misljenja ne doticu i nije mi stalo do njih...u suprotnom bih bila uvredjena...
u pocetku jesam, ali sam ga u medjuvremenu provalila i shvatila da nije vredan toga...sad se samo zahebavam i sprdam...
Reefer je odvratna osoba, ali upravo to me i pali.
Moji učtivi udvarači su nekako dosadni.

Али сам, зато, сје6ала букмаркс...
са'ћу да изгубим још пар сати то да поправим 
Refke jel stvarno mislis da ikoga vise osim tebe ovde na ovoj temi zabole dal je neko u svabiji ili gde god,dal je skakao padobranom ili ne,kojeje naci6nalnosti neciji bracni partner,koje veroispovesti,dal neko pere necije guzice,klozete ili tanjire itd. Tebi bre samo zdranje i sranje u glavi
kako nisam veteran marsi? zar je u danasnje vreme 20 godina bracnog staza malo?![]()

ко се бије тај се воли![]()

Доктор за интернет.![]()
![]()

Pa ta izreka se koristi da se naglasi koji ti je odnos najblizi u zivotu, ko te najbolje poznaje i sa kim si najblizi, i da ljudi prekinu da se proseravaju sa izjavama o deci, jer ako ima nesto gore od trtljanja o braku, zenama i muzevima, onda su to trtljanja o deci.
Posebno su mi najgori ovi moji vrsnjaci i vrsnjakinje, oni bre ne znaju da pricaju o bilo cemu drugom. Ubijaju u pojam i zesce smaraju, zesce.
- - - - - - - - - -
Kada je osoba sama, izkazuje neke zelje i interesovanja , koje su za ozenjene i udate, ponekad iritirajuce i izkazuju i dozu ljubomore.tipa Lako je tebi?
A moze se i okarakterisati i kao zal za mladoscu , pa u razgovorima , se i uvek doticu i tema tipa: A kad ces ti uci u brak , i ono , E kada Ti budes imao svoju decu , tek ces da vidis?
Moja poenta je da, uz normalan razvoj u zivotu ( a pitanje je sta je to danas u vasem okruzenju je normalno) uz brak , menjaju se i sfere zivotnoga ciklusa , kao i objekti i filozofija zivota. Deca postaju njihova ZIVOTNA SFERA i najcesce problemi se izrazavaju bas po pitanju Deteta, zamerke na ponasanje, Ukazivanje, ponekad u sali ,izreceno nesto protiv deteta, a najvise po pitanju izgleda.
Ono sto za bracne ljude , pitanja su od vaznosti , tipa situacija u braku, odnos, Taste i Svekrva...kao i Dece i sve sto ide uz Decu, postaje za najblize a koji i nisu Udate/Ozenjeni, problem , kako se sada prilagoditi, takvom nacinu zivota ...i polako ali polako se i pocne izbegavati , takvo drustvo.
Kami, to je nazalost i normalmo u fazi licnosti da sa promenom svoga statusa imenja se i njihov fokus u zivotu.
Problem u takvim porodicama- brakovima, pocinje ,kada neko , pocinje da i sumnja u to sto cini i Zeli da se vrati _ Onom nacinu zivota pre braka?
A u vezi izraza , na koji sam naveo, je i naucno dokazano da Ljudi ,koji su godinama u Braku, preuzimaju , prihvataju , promene , kao sto je nacin i misljenja i ponasanja i odgovaranja i fizicki.

Kada je osoba sama, izkazuje neke zelje i interesovanja , koje su za ozenjene i udate, ponekad iritirajuce i izkazuju i dozu ljubomore.tipa Lako je tebi?
A moze se i okarakterisati i kao zal za mladoscu , pa u razgovorima , se i uvek doticu i tema tipa: A kad ces ti uci u brak , i ono , E kada Ti budes imao svoju decu , tek ces da vidis?
Moja poenta je da, uz normalan razvoj u zivotu ( a pitanje je sta je to danas u vasem okruzenju je normalno) uz brak , menjaju se i sfere zivotnoga ciklusa , kao i objekti i filozofija zivota. Deca postaju njihova ZIVOTNA SFERA i najcesce problemi se izrazavaju bas po pitanju Deteta, zamerke na ponasanje, Ukazivanje, ponekad u sali ,izreceno nesto protiv deteta, a najvise po pitanju izgleda.
Ono sto za bracne ljude , pitanja su od vaznosti , tipa situacija u braku, odnos, Taste i Svekrva...kao i Dece i sve sto ide uz Decu, postaje za najblize a koji i nisu Udate/Ozenjeni, problem , kako se sada prilagoditi, takvom nacinu zivota ...i polako ali polako se i pocne izbegavati , takvo drustvo.
Kami, to je nazalost i normalmo u fazi licnosti da sa promenom svoga statusa imenja se i njihov fokus u zivotu.
Problem u takvim porodicama- brakovima, pocinje ,kada neko , pocinje da i sumnja u to sto cini i Zeli da se vrati _ Onom nacinu zivota pre braka?
A u vezi izraza , na koji sam naveo, je i naucno dokazano da Ljudi ,koji su godinama u Braku, preuzimaju , prihvataju , promene , kao sto je nacin i misljenja i ponasanja i odgovaranja i fizicki.

Ками је зрео за женидбу.

Ками је зрео за женидбу.

A , mislis ?
mislis da je zreo za tako nesto.
I da , za tako nesto potrebno je i zemska.
E , najcesce je ta osoba koja i navede drugu osobu na Brak, anacini ...ma ima ih na ijladu , bre Sofka.
Ками, а какав одбрамбени механизам су деца? Од чега се бране ти што хоће да имају децу?![]()

Само да наиђе на једну која ће да му нареди.
Биће Ками добар муж.![]()

Necu da imam svoju decu, bezi bre, zar ti ja licim na toliko sebicnu osobu.
Neka oni menaju svoj status i vrednosti u zivotu, samo mene da ne smaraju svojim smarackim pricama. Ti si generalno u pravu, samo sto je odgovor na sve te kojima smeta sto nije vise kao ranije- Pa nisi ni treba da imas decu i ulazis u brak, ako tako razmisljas, moronu. Ali, ima to i svojih prednosti, jer su im sa druge strane, deca najidealniji izgovor i odbrambeni mehanizam.
Taj stav 'Lako cemo', to imaju skoro svi, prema skoro svima, to je uzasan stav ako hoces da budes blizak sa nekim, to je nerazumevanje, i sa takvim ne treba ni da se druzis, a kamoli pa da budes u braku.
- - - - - - - - - -
Volim samo sebe![]()

i shodno tome, tvoje ozenjeno drustvo prihvata realnost a i sfera njihovoga bivstvovanja se okrece ka njima najmilijima , a to su NJIHOVA DECA.Ками, а какав одбрамбени механизам су деца? Од чега се бране ти што хоће да имају децу?
- - - - - - - - - -
Само да наиђе на једну која ће да му нареди.
Биће Ками добар муж.![]()
Добро, разјаснили смо да волиш само себе.
Сад знамо ко је себичан, а ко није.
Одох напоље да се сунчам.![]()
Ne zezajte kamija, oženiće se ili udati on kad mu dođe vreme. Samo da naiđe prava.