СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
marsovac, nemoj da dajes savete o braku kad ni tvoj nije potrajao...:lol:

A dal ti znas , po statistici nasoj , ne zapadnoj , kada se brak i bracna zajednica raskida.:per:

E ako znas, tada bi , mogla moj brak klasifikovati u onu , najstarijom,najduzom, mislim na razvod.:roll:

A drugo i najvaznije, barem u nasoj bransi kazu da , i moras imati i Licno iskustvo, da bi mogao shvatiti relacije odnosa( ne samo knjiski) da bi i bio i uspesan u i svom radu tj sa klijentima.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

јел могуће :eek:

промакла ми је та ситница :lol:

баравече свима

A sta je to tebi draga likice promaklo,:roll:

da sam srecno razveden ili da nemam prava raditi sa ljudima koji imaju probleme u braku:whistling:

- - - - - - - - - -

немој да слушаш ове баксузе, видиш да немају појма по питању брака ;)

A , hoces li nam dati Ti definiciju braka, Sta je to?

- - - - - - - - - -

bolje da slusa nas veterane...:zcepanje:

Ti veteran, joj, pa tek si bre u , da kazemo u prvoj treci svoga braka.

I ti veteran. Hahahaha

- - - - - - - - - -

само оне којима је брак годио;)
или годи и даље :lol:

Ahhh, da To mi je poznato, narocito kada pocnu da pricaju ali samo , tu neki mali problemi..sa:

- - - - - - - - - -

pa da ne gode ne bi trajali...

Pa ima i ono drugo, Dal znas da sa godinama , dolazi do takozvane bliskosti bracnih partnera...Pa se ponekad , kaze, narocito oni koji ih ne znaju , Da su ono kao brat i sestra...

Dal Ti je poznata ta izreka i zasto se i koristi.

- - - - - - - - - -

ма трају и такви, чисто да марси има посла :lol:

нема марсија, свете савете ;)

U svakom braku se ima i dobroga i losega, problem nastaje ,kada se smanjuje moc korespodencije i razgovora i slusanja.

Ја то не бих знала да поновим :lol:
А од онда, кад сам послала Раселу ону поруку, ушла још пар пута На Твитер (да бих утврдила да ми Расел није одговорио :lol:), и после баталила... сад више не знам ни да уђем тамо, а да не спомињем да сам заборавила и ник и лозинку :hahaha:

:rotf:

Сурка ти си суви геније.

A dal ti znas , po statistici nasoj , ne zapadnoj , kada se brak i bracna zajednica raskida.:per:

E ako znas, tada bi , mogla moj brak klasifikovati u onu , najstarijom,najduzom, mislim na razvod.:roll:

A drugo i najvaznije, barem u nasoj bransi kazu da , i moras imati i Licno iskustvo, da bi mogao shvatiti relacije odnosa( ne samo knjiski) da bi i bio i uspesan u i svom radu tj sa klijentima.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

A sta je to tebi draga likice promaklo,:roll:

da sam srecno razveden ili da nemam prava raditi sa ljudima koji imaju probleme u braku:whistling:

- - - - - - - - - -

A , hoces li nam dati Ti definiciju braka, Sta je to?

- - - - - - - - - -

Ti veteran, joj, pa tek si bre u , da kazemo u prvoj treci svoga braka.

I ti veteran. Hahahaha

- - - - - - - - - -

Ahhh, da To mi je poznato, narocito kada pocnu da pricaju ali samo , tu neki mali problemi..sa:

- - - - - - - - - -

Pa ima i ono drugo, Dal znas da sa godinama , dolazi do takozvane bliskosti bracnih partnera...Pa se ponekad , kaze, narocito oni koji ih ne znaju , Da su ono kao brat i sestra...

Dal Ti je poznata ta izreka i zasto se i koristi.

- - - - - - - - - -

U svakom braku se ima i dobroga i losega, problem nastaje ,kada se smanjuje moc korespodencije i razgovora i slusanja.

kako nisam veteran marsi? zar je u danasnje vreme 20 godina bracnog staza malo? :lol:

Ko zna koliko godina bračnog staža imaš i da li ga uopšte imaš, tebi niko ne može da veruje jer si... ma znaš. :lol:

nemam muza, imam dete koje mi je napravio siptar i zivim od socijale...;) to bi ti i tvoja topciderska druzina najvise voleli jer ste...ma znas...

- - - - - - - - - -

o godinama ti pričam...:rtfm:
o iskustvu sa ženama smo naistom nivou...ti si počeo da se osvrćeš za njima kasnije...:hahaha:

kakvo njegovo iskustvo...smuvao klinku dve decenije mladju od njega, i to na novac...jako mi umece...:p

o godinama ti pričam...:rtfm:
o iskustvu sa ženama smo naistom nivou...ti si počeo da se osvrćeš za njima kasnije...:hahaha:

Jao labe, pa nije sramota biti nevin u tim godinama, hajde, pa razumem ja tebe... valjda. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

nemam muza, imam dete koje mi je napravio siptar i zivim od socijale...;) to bi ti i tvoja topciderska druzina najvise voleli jer ste...ma znas...

- - - - - - - - - -

kakvo njegovo iskustvo...smuvao klinku dve decenije mladju od njega, i to na novac...jako mi umece...:p

Rorka, pa što se sad duriš kad si uhvaćena u nizu laži? Ti si to izabrala, sad snosi posledice. Jbg, niko ti ne veruje, previše si SF pisala o sebi.
Hajmo opet vadi prstiće na videlo, pa počni da sabiraš i oduzimaš. :rotf:

Jao labe, pa nije sramota biti nevin u tim godinama, hajde, pa razumem ja tebe... valjda. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Rorka, pa što se sad duriš kad si uhvaćena u nizu laži? Ti si to izabrala, sad snosi posledice. Jbg, niko ti ne veruje, previše si SF pisala o sebi.
Hajmo opet vadi prstiće na videlo, pa počni da sabiraš i oduzimaš. :rotf:

dobro baba...ti si ionako maskota ovog pdf-a pa te niko ne uzima za ozbiljno, cak ni tvoja topciderska druzba...:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back