sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.213
Ne mogu da verujem da se uopste vise i upustas sa njim u dijalog kad se uzme u obzir kakve je sve bljuvotine pisao za tebe i tvoju porodicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -
Pa ima i ono drugo, Dal znas da sa godinama , dolazi do takozvane bliskosti bracnih partnera...Pa se ponekad , kaze, narocito oni koji ih ne znaju , Da su ono kao brat i sestra...
Dal Ti je poznata ta izreka i zasto se i koristi.
.
Reefer je odvratna osoba, ali upravo to me i pali.
Moji učtivi udvarači su nekako dosadni.
Aurora, ne mogu da citiram. Nije refke maskota pdf-a pa gde on jos pise osim ovde. On je maskota kafane mada bi se pre mogao okarakterisati i kao strasilo kad se uzme u obzir koliko je ljudi pobeglo odavde glavom bez obzira zbog njega pa jos i clanovi njegovog klana
Ne mogu da verujem da se uopste vise i upustas sa njim u dijalog kad se uzme u obzir kakve je sve bljuvotine pisao za tebe i tvoju porodicu
pa bas zbog toga sto me njegova misljenja ne doticu i nije mi stalo do njih...u suprotnom bih bila uvredjena...
u pocetku jesam, ali sam ga u medjuvremenu provalila i shvatila da nije vredan toga...sad se samo zahebavam i sprdam...
Reefer je odvratna osoba, ali upravo to me i pali.
Moji učtivi udvarači su nekako dosadni.
Refke jel stvarno mislis da ikoga vise osim tebe ovde na ovoj temi zabole dal je neko u svabiji ili gde god,dal je skakao padobranom ili ne,kojeje naci6nalnosti neciji bracni partner,koje veroispovesti,dal neko pere necije guzice,klozete ili tanjire itd. Tebi bre samo zdranje i sranje u glavi
kako nisam veteran marsi? zar je u danasnje vreme 20 godina bracnog staza malo?![]()
ко се бије тај се воли![]()
Доктор за интернет.![]()
![]()
Pa ta izreka se koristi da se naglasi koji ti je odnos najblizi u zivotu, ko te najbolje poznaje i sa kim si najblizi, i da ljudi prekinu da se proseravaju sa izjavama o deci, jer ako ima nesto gore od trtljanja o braku, zenama i muzevima, onda su to trtljanja o deci.
Posebno su mi najgori ovi moji vrsnjaci i vrsnjakinje, oni bre ne znaju da pricaju o bilo cemu drugom. Ubijaju u pojam i zesce smaraju, zesce.
- - - - - - - - - -
Kada je osoba sama, izkazuje neke zelje i interesovanja , koje su za ozenjene i udate, ponekad iritirajuce i izkazuju i dozu ljubomore.tipa Lako je tebi?
A moze se i okarakterisati i kao zal za mladoscu , pa u razgovorima , se i uvek doticu i tema tipa: A kad ces ti uci u brak , i ono , E kada Ti budes imao svoju decu , tek ces da vidis?
Moja poenta je da, uz normalan razvoj u zivotu ( a pitanje je sta je to danas u vasem okruzenju je normalno) uz brak , menjaju se i sfere zivotnoga ciklusa , kao i objekti i filozofija zivota. Deca postaju njihova ZIVOTNA SFERA i najcesce problemi se izrazavaju bas po pitanju Deteta, zamerke na ponasanje, Ukazivanje, ponekad u sali ,izreceno nesto protiv deteta, a najvise po pitanju izgleda.
Ono sto za bracne ljude , pitanja su od vaznosti , tipa situacija u braku, odnos, Taste i Svekrva...kao i Dece i sve sto ide uz Decu, postaje za najblize a koji i nisu Udate/Ozenjeni, problem , kako se sada prilagoditi, takvom nacinu zivota ...i polako ali polako se i pocne izbegavati , takvo drustvo.
Kami, to je nazalost i normalmo u fazi licnosti da sa promenom svoga statusa imenja se i njihov fokus u zivotu.
Problem u takvim porodicama- brakovima, pocinje ,kada neko , pocinje da i sumnja u to sto cini i Zeli da se vrati _ Onom nacinu zivota pre braka?
A u vezi izraza , na koji sam naveo, je i naucno dokazano da Ljudi ,koji su godinama u Braku, preuzimaju , prihvataju , promene , kao sto je nacin i misljenja i ponasanja i odgovaranja i fizicki.
Kada je osoba sama, izkazuje neke zelje i interesovanja , koje su za ozenjene i udate, ponekad iritirajuce i izkazuju i dozu ljubomore.tipa Lako je tebi?
A moze se i okarakterisati i kao zal za mladoscu , pa u razgovorima , se i uvek doticu i tema tipa: A kad ces ti uci u brak , i ono , E kada Ti budes imao svoju decu , tek ces da vidis?
Moja poenta je da, uz normalan razvoj u zivotu ( a pitanje je sta je to danas u vasem okruzenju je normalno) uz brak , menjaju se i sfere zivotnoga ciklusa , kao i objekti i filozofija zivota. Deca postaju njihova ZIVOTNA SFERA i najcesce problemi se izrazavaju bas po pitanju Deteta, zamerke na ponasanje, Ukazivanje, ponekad u sali ,izreceno nesto protiv deteta, a najvise po pitanju izgleda.
Ono sto za bracne ljude , pitanja su od vaznosti , tipa situacija u braku, odnos, Taste i Svekrva...kao i Dece i sve sto ide uz Decu, postaje za najblize a koji i nisu Udate/Ozenjeni, problem , kako se sada prilagoditi, takvom nacinu zivota ...i polako ali polako se i pocne izbegavati , takvo drustvo.
Kami, to je nazalost i normalmo u fazi licnosti da sa promenom svoga statusa imenja se i njihov fokus u zivotu.
Problem u takvim porodicama- brakovima, pocinje ,kada neko , pocinje da i sumnja u to sto cini i Zeli da se vrati _ Onom nacinu zivota pre braka?
A u vezi izraza , na koji sam naveo, je i naucno dokazano da Ljudi ,koji su godinama u Braku, preuzimaju , prihvataju , promene , kao sto je nacin i misljenja i ponasanja i odgovaranja i fizicki.
Ками је зрео за женидбу.
Ками је зрео за женидбу.
A , mislis ?
mislis da je zreo za tako nesto.
I da , za tako nesto potrebno je i zemska.
E , najcesce je ta osoba koja i navede drugu osobu na Brak, anacini ...ma ima ih na ijladu , bre Sofka.
Ками, а какав одбрамбени механизам су деца? Од чега се бране ти што хоће да имају децу?![]()
Само да наиђе на једну која ће да му нареди.
Биће Ками добар муж.![]()
Necu da imam svoju decu, bezi bre, zar ti ja licim na toliko sebicnu osobu.
Neka oni menaju svoj status i vrednosti u zivotu, samo mene da ne smaraju svojim smarackim pricama. Ti si generalno u pravu, samo sto je odgovor na sve te kojima smeta sto nije vise kao ranije- Pa nisi ni treba da imas decu i ulazis u brak, ako tako razmisljas, moronu. Ali, ima to i svojih prednosti, jer su im sa druge strane, deca najidealniji izgovor i odbrambeni mehanizam.
Taj stav 'Lako cemo', to imaju skoro svi, prema skoro svima, to je uzasan stav ako hoces da budes blizak sa nekim, to je nerazumevanje, i sa takvim ne treba ni da se druzis, a kamoli pa da budes u braku.
- - - - - - - - - -
Volim samo sebe![]()
Ками, а какав одбрамбени механизам су деца? Од чега се бране ти што хоће да имају децу?
- - - - - - - - - -
Само да наиђе на једну која ће да му нареди.
Биће Ками добар муж.![]()
Добро, разјаснили смо да волиш само себе.
Сад знамо ко је себичан, а ко није.
Одох напоље да се сунчам.![]()
Ne zezajte kamija, oženiće se ili udati on kad mu dođe vreme. Samo da naiđe prava.