СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde je Surka da je pitam, ona prati lik i delo... čujem izabrana neka snajka za našeg predstavnika za Evroviziju (to je ono sa Izraelom i Australijom :hahaha: ), neka Vučić?

нисам га гледала од прошлогодишнје поплаве:lol: сад га нисам могла избећи.
па солидно се он опи.ио, ако је то нова, само да зна да како се то употребљава ;)

Ја, Риферчићу, пратим само твој лик и дело... :lol::mrgreen:

да, да .. тако ти пратиш и Перин лик и дело па излажеш себе опасности по живот :lol:

- - - - - - - - - -

:lol:

ја пратим тому и драгицу :zcepanje::rotf::rotf:

на твитеру? :lol:

Ma neee, nismo se razumeli, ne u snovima, već na javi. :cmok:

Ма, и у сновима и на јави... то ТИ ниси нешто разумео :lol:

- - - - - - - - - -

Ел' то кад назовеш Фејс? :lol:

- - - - - - - - - -

да, да .. тако ти пратиш и Перин лик и дело па излажеш себе опасности по живот :lol:

:tajna: :lol:

Ne znam jel misliš na tviter. Ja osim onih 30ak koje stvarno pratim, "pratim" još mnogo toga ali ja da im dižem rejting po broju pratilaca nemam nameru. Sačuvano u bukmarku 10ak udarnih budala, preko kojih možeš da čitaš šta hiljade budala lupa.
Mis'im dovoljan mi je npr.link precednika so voždovac da vidim još hiljade budala.
Da! pre nekoliko meseci, postavila sam ovde na forumu 2 skrinšota sa titer profila jedne od budala. Da ne preciziram o kojoj budali je reč, ali na strani te budale videh informaciju da je zapratio jednu budalu koja je za profil sliku imala qujac a pratila i pratili je gomila homosa. napravih skrinšot, stavih na političku karikaturu, post odatle nestao a meni trajno banovali nalog na tviteru.
Morala sam da otvorim nov

- - - - - - - - - -

missssim...
eto koliko ovo nije špijunski forum :roll:

Ne znam jel misliš na tviter. Ja osim onih 30ak koje stvarno pratim, "pratim" još mnogo toga ali ja da im dižem rejting po broju pratilaca nemam nameru. Sačuvano u bukmarku 10ak udarnih budala, preko kojih možeš da čitaš šta hiljade budala lupa.
Mis'im dovoljan mi je npr.link precednika so voždovac da vidim još hiljade budala.
Da! pre nekoliko meseci, postavila sam ovde na forumu 2 skrinšota sa titer profila jedne od budala. Da ne preciziram o kojoj budali je reč, ali na strani te budale videh informaciju da je zapratio jednu budalu koja je za profil sliku imala qujac a pratila i pratili je gomila homosa. napravih skrinšot, stavih na političku karikaturu, post odatle nestao a meni trajno banovali nalog na tviteru.

- - - - - - - - - -

missssim...

Ја то не бих знала да поновим :lol:
А од онда, кад сам послала Раселу ону поруку, ушла још пар пута На Твитер (да бих утврдила да ми Расел није одговорио :lol:), и после баталила... сад више не знам ни да уђем тамо, а да не спомињем да сам заборавила и ник и лозинку :hahaha:

Ја то не бих знала да поновим :lol:
А од онда, кад сам послала Раселу ону поруку, ушла још пар пута На Твитер (да бих утврдила да ми Расел није одговорио :lol:), и после баталила... сад више не знам ни да уђем тамо, а да не спомињем да сам заборавила и ник и лозинку :hahaha:
Ja sam tad, zarad tebe i otvorila nalog na tviteru
Znaš da si kukala ovde. :lol: Kad to beše? 2011,2012?
Pustila njemu poruku "da se stidi što nije odgovorio mojoj sestri na poruku" i to je to.
Samo čitam vesti (uglavnom vezano za sport)

- - - - - - - - - -

missssim...

суничи бре, зезам се па таман сам полудела :lol:
данас их одгледах у пакету ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back