Не.Личила си на шмизлицу.
- - - - - - - - - -
Значи, Нано, старији је од тебе 4 године.![]()
хахааа....морала сам да проверим шта то значи.
све јасам, ал све, само то нисам. није ми у нарави

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не.Личила си на шмизлицу.
- - - - - - - - - -
Значи, Нано, старији је од тебе 4 године.![]()
Sace zovemo milicu...da presudi..![]()
Valjda rifer zna koliko ima godina. A i ti si viđena kako šetaš kuče.![]()
To bar nije problem.Setam je svaki dan vise puta u karadjordjevom parku..
To bar nije problem.Setam je svaki dan vise puta u karadjordjevom parku..![]()
хахааа....морала сам да проверим шта то значи.
све јасам, ал све, само то нисам. није ми у нарави![]()
Ovako je bilo.
- Gle, evo je Nina.
Ja: Koja Nina?
- Mod s foruma
Ja: ...ne ****
- Da, bre.
Ja: ...
![]()
kako tebe nisu snimili?![]()
Ovako je bilo:
Ja: Vidi onu dvojicu kako blenu
-sns-ovci, sace ti pridju i uvale neku flajer sa vozdovom slikom
Ja:..ne ***** nisu toliki *******
![]()
Gde je Surka da je pitam, ona prati lik i delo... čujem izabrana neka snajka za našeg predstavnika za Evroviziju (to je ono sa Izraelom i Australijom), neka Vučić?
Gde je Surka da je pitam, ona prati lik i delo... čujem izabrana neka snajka za našeg predstavnika za Evroviziju (to je ono sa Izraelom i Australijom), neka Vučić?
Ја, Риферчићу, пратим само твој лик и дело...![]()
ја пратим тому и драгицу![]()
Ma neee, nismo se razumeli, ne u snovima, već na javi.![]()
да, да .. тако ти пратиш и Перин лик и дело па излажеш себе опасности по живот![]()
Ne znam jel misliš na tviter. Ja osim onih 30ak koje stvarno pratim, "pratim" još mnogo toga ali ja da im dižem rejting po broju pratilaca nemam nameru. Sačuvano u bukmarku 10ak udarnih budala, preko kojih možeš da čitaš šta hiljade budala lupa.
Mis'im dovoljan mi je npr.link precednika so voždovac da vidim još hiljade budala.
Da! pre nekoliko meseci, postavila sam ovde na forumu 2 skrinšota sa titer profila jedne od budala. Da ne preciziram o kojoj budali je reč, ali na strani te budale videh informaciju da je zapratio jednu budalu koja je za profil sliku imala qujac a pratila i pratili je gomila homosa. napravih skrinšot, stavih na političku karikaturu, post odatle nestao a meni trajno banovali nalog na tviteru.
Morala sam da otvorim nov
- - - - - - - - - -
missssim...
eto koliko ovo nije špijunski forum![]()
Ja sam tad, zarad tebe i otvorila nalog na tviteruЈа то не бих знала да поновим
А од онда, кад сам послала Раселу ону поруку, ушла још пар пута На Твитер (да бих утврдила да ми Расел није одговорио), и после баталила... сад више не знам ни да уђем тамо, а да не спомињем да сам заборавила и ник и лозинку
![]()
Ne znam jel misliš na tviter. Ja osim onih 30ak koje stvarno pratim, "pratim" još mnogo toga ali ja da im dižem rejting po broju pratilaca nemam nameru. Sačuvano u bukmarku 10ak udarnih budala, preko kojih možeš da čitaš šta hiljade budala lupa.
Mis'im dovoljan mi je npr.link precednika so voždovac da vidim još hiljade budala.
Da! pre nekoliko meseci, postavila sam ovde na forumu 2 skrinšota sa titer profila jedne od budala. Da ne preciziram o kojoj budali je reč, ali na strani te budale videh informaciju da je zapratio jednu budalu koja je za profil sliku imala qujac a pratila i pratili je gomila homosa. napravih skrinšot, stavih na političku karikaturu, post odatle nestao a meni trajno banovali nalog na tviteru.
Morala sam da otvorim nov
- - - - - - - - - -
missssim...
eto koliko ovo nije špijunski forum![]()
Marsi, pa znam odavno za bure govvana i med...mislila sam da imas neku drugu svetu tajnu..a i kao sto kazes, iz vise razloga nisam slucaj za tebe![]()