СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e moj Kami, vidi se da si jos mlad i nezreo.;)

Kada budes naleteo na osobu ( koja ce ti od Dana -napraviti Noc i jos ces i verovati da je Dan-Noc ) tek tada ce se i tvoje misljenje prema deci i potomcima promeniti.:ok:

moje iskustvo u radu sa....pokazuje , da Takve osobe i Budu itekako privrzeni Svojoj porodici i veoma Dobri Ocevi svojoj Deci.:rtfm:

Tako , stani malo i videt ces ...sta ce biti.

Svaka osoba , sa godinama , zelela ili ne , se menja ,kako po pogledu Psiholoskoga sazrevanja, tako i pod uticajem okoline....:whistling: i shodno tome, tvoje ozenjeno drustvo prihvata realnost a i sfera njihovoga bivstvovanja se okrece ka njima najmilijima , a to su NJIHOVA DECA.

A sto se tice Ljubavi,prema sebi, to bi se pre moglo i reci "Da imas samosvest o sebi".

Hebiga , pa nisi ti Narcisodan tip.

- - - - - - - - - -

A da , opet taj prokleti Balkanski epitet, Da mu naredjuje ili da Je Slusa .....

I pretvaraju posle Brak u ratnu Zonu...

I eto posla za mene..

Ali , nema para u toj zemlji Serbiji.

Ma ne razumes ti, naravno da su osobe kao ja fenomenalne za bliske osobe, zato sto mi najbolje razumemo sta je to bliskost i sta je to sustina.

Problem je, bas zato sto to znamo, ne pristajemo na trule kompromise, kao vecina ljudi, mnogo smo komplikovani, i ultra je tesko da se sve poklopi. A necu da slusam generalna sranja, koja vaze za vecinu ljudi. Mene zabole sta vazi kod vecine ljudi, meni su ljudi kreteni koji pojma nemaju, i to sto vazi za vecinu, mene ne interesuje.

Ma ne razumes ti, naravno da su osobe kao ja fenomenalne za bliske osobe, zato sto mi najbolje razumemo sta je to bliskost i sta je to sustina.

Problem je, bas zato sto to znamo, ne pristajemo na trule kompromise, kao vecina ljudi, mnogo smo komplikovani, i ultra je tesko da se sve poklopi. A necu da slusam generalna sranja, koja vaze za vecinu ljudi. Mene zabole sta vazi kod vecine ljudi, meni su ljudi kreteni koji pojma nemaju, i to sto vazi za vecinu, mene ne interesuje.

A onda bi najbolje bilo , kada Znas , sta si i ko si , da pokusas i da promenis SREDINU, jer , po onome sto i vidim tj Sta sam Video , prosle Zime i Prosloga Leta...za takve kao sto si ti...

BGD je za tebe Selendra i potrebno Ti je nesto drugo, e a sta je to, To ces Ti , i doznati i to kroz licnoga Iskustva.

Kami, bez kompromisa nema ni veze.

Jedno je kompromis, drugo je truli kompromis.

A dal znas da se bas iz truloga ( vocva) dobija , veoma dobra rakija...Ali i za to treba neka ranioja iskustva ne samo teoretska vec i prakticna, tako je i u zivotu.

Promene su neumitne, Ljudi kao i pojedinci se moraju prilagodjavati, jer ako se to ne radi....kaze se . Pregazilo ga je vreme.

kami, nekada smo u nasem Beogradu i imali mesta gde smo i "filozofirali" i o zivotu i bili smo , za neke druge POSEBNI- tj Otkaceni, tako da ne znam , sta se danas i gde u beogradu moze biti i jedinstvaena Individua a opet u sklopu Drustva i njihovoga identiteta.

I nemoj zaboraviti , a na to si vec i sam ukazao, da se drustvo polako rasipa ( ozenilo i udalo) a mladji koji pristizu, pa i nije kao sto je nekada bilo i ...nisu ti dorasli i

Ima tu Kami, mnogo nepoznanica da bi se moglo i ukazati sta je ,najbolje za tebe.

U nase vreme se i govorilo , skim si i takav si,ako ides u kafane, nacices kafansku a ako hoces da pronadjes nesto sto je tebi ravno ....Knjiznica ili po nase , Biblioteka, tj , mesta i umetnosti i Kulture.

Jedno je kompromis, drugo je truli kompromis.

To je tačno, ali je kompromis osnova dobre veze.

- - - - - - - - - -

Ehhhh, sada mi je krivo sto i Ja nisam u bloku i da sednem i popijem kafu i da gledam Savu....

Hajde , de ,popi i jednu za mene. da me zelja mine.

A jel' za tebe i da gledam omladinke? :mrgreen:

A dal znas da se bas iz truloga ( vocva) dobija , veoma dobra rakija...Ali i za to treba neka ranioja iskustva ne samo teoretska vec i prakticna, tako je i u zivotu.

Promene su neumitne, Ljudi kao i pojedinci se moraju prilagodjavati, jer ako se to ne radi....kaze se . Pregazilo ga je vreme.

kami, nekada smo u nasem Beogradu i imali mesta gde smo i "filozofirali" i o zivotu i bili smo , za neke druge POSEBNI- tj Otkaceni, tako da ne znam , sta se danas i gde u beogradu moze biti i jedinstvaena Individua a opet u sklopu Drustva i njihovoga identiteta.

I nemoj zaboraviti , a na to si vec i sam ukazao, da se drustvo polako rasipa ( ozenilo i udalo) a mladji koji pristizu, pa i nije kao sto je nekada bilo i ...nisu ti dorasli i

Ima tu Kami, mnogo nepoznanica da bi se moglo i ukazati sta je ,najbolje za tebe.

U nase vreme se i govorilo , skim si i takav si,ako ides u kafane, nacices kafansku a ako hoces da pronadjes nesto sto je tebi ravno ....Knjiznica ili po nase , Biblioteka, tj , mesta i umetnosti i Kulture.

Ma kakve Biblioteke i knjizare Marsi, tamo sve uplasene smaracice.

Ma kakve Biblioteke i knjizare Marsi, tamo sve uplasene smaracice.

E pa sad, , evo cetvrt veka da nisam dole....

Tako da danas i ne znam sta je za vas tamo najbolje.

Kazem sta je bilo u nase vreme i uz nase priblizna godista, kao i nasa interesovanja.

Iako si i malko stariji od njih i iskusniji, pa i teme ce biti malko teze naci....

nego , da ti i kazem , prvo dooooobro pogledaj te mlade ,,,, i vidi , dal te neka od njih privlaci , osetis i neki fluid privlacnosti, to bi ti i bio dobar , pokazatelj za kasnije ...

- - - - - - - - - -

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku marsijaner. :mrgreen:

E sad, dal je ovo maslo ili mil.ce ili zabice ili nine...Ali ...
:eek:
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Reefer

Čekam te citate. Budi svesna posledica onoga što napišeš.

Refke ti stalno smaraš i za sve tražiš i čekaš neke dokaze, tralala...
Tvoja ovčarka je pobrisala brdo poruka iz v(n)aših prepirki. Obrisaće i ovu, ali -zabole me. Ona se kao moderator pa onda super moderator pa član pa moderator pa član pa opet moderator uključila u celu hajku ali ona izgleda nema hrabrosti da udari i na druge ili ona zapravo nije "patriota" koliki si ti "patriota" i ne dotiču je toliko poruke vezane za ljude koji su otišli odavde trbuhom za kruhom.

kakve posledice? jel ćeš da me hapsiš?
Vidiš koliko pojma nemaš, zato sam ti i napisao. Nije reč o tim lažima, već lažima na temi o vakcinama. Zašto se javljaš kad nemaš pojma o čemu je reč? Mogla si prvo da pitaš, rado ću postaviti te citate, ali tebi i nije bitno šta se zaista dešava, već da probaš nešto da napišeš protiv mene, kao to da samo na ždranje i sranje mislim. Koja gomila promašaja.
Čemu sve to?
Kad su se u kafani zadnji put vodile rasprave o vakcinama? Ja pričam da ti ovde -u kafani s***eš,smaraš i podhebavaš non stop a sad ispade da je zbog njih. Pa seri na toj temi, ovde dođeš ako imaš da napišeš nešto interesantno

Е Сунчи, да искористим док си ту, и пошто имаш већи 'стаж' на Твитеру. Елем, како се користи Твитер? :lol:

Шта им значи оно твит и ретвит, и можеш ли тамо да пошаљеш неку личну поруку или се све објављује? :roll:

Refke ti stalno smaraš i za sve tražiš i čekaš neke dokaze, tralala...
Tvoja ovčarka je pobrisala brdo poruka iz v(n)aših prepirki. Obrisaće i ovu, ali -zabole me. Ona se kao moderator pa onda super moderator pa član pa moderator pa član pa opet moderator uključila u celu hajku ali ona izgleda nema hrabrosti da udari i na druge ili ona zapravo nije "patriota" koliki si ti "patriota" i ne dotiču je toliko poruke vezane za ljude koji su otišli odavde trbuhom za kruhom.

kakve posledice? jel ćeš da me hapsiš?

Kad su se u kafani zadnji put vodile rasprave o vakcinama? Ja pričam da ti ovde -u kafani s***eš,smaraš i podhebavaš non stop a sad ispade da je zbog njih. Pa seri na toj temi, ovde dođeš ako imaš da napišeš nešto interesantno

Dvaest Cevapa-molicu i kajmak a i ljuti Ajvar, jel to moze Sun-cice , za mene.:roll:

Luk, onima koji vole da puste po koju Suzu.:ok:

Е Сунчи, да искористим док си ту, и пошто имаш већи 'стаж' на Твитеру. Елем, како се користи Твитер? :lol:

Шта им значи оно твит и ретвит, и можеш ли тамо да пошаљеш неку личну поруку или се све објављује? :roll:

Štos je što imaš ograničen broj slova, pa moraš da smisliš nešto koncizno.

Опа Сурка! :lol:

- - - - - - - - - -

Твит= пост

ретвит= одговор на нечији твит

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back