- Poruka
- 62.443
e moj Kami, vidi se da si jos mlad i nezreo.
Kada budes naleteo na osobu ( koja ce ti od Dana -napraviti Noc i jos ces i verovati da je Dan-Noc ) tek tada ce se i tvoje misljenje prema deci i potomcima promeniti.
moje iskustvo u radu sa....pokazuje , da Takve osobe i Budu itekako privrzeni Svojoj porodici i veoma Dobri Ocevi svojoj Deci.
Tako , stani malo i videt ces ...sta ce biti.
Svaka osoba , sa godinama , zelela ili ne , se menja ,kako po pogledu Psiholoskoga sazrevanja, tako i pod uticajem okoline....i shodno tome, tvoje ozenjeno drustvo prihvata realnost a i sfera njihovoga bivstvovanja se okrece ka njima najmilijima , a to su NJIHOVA DECA.
A sto se tice Ljubavi,prema sebi, to bi se pre moglo i reci "Da imas samosvest o sebi".
Hebiga , pa nisi ti Narcisodan tip.
- - - - - - - - - -
A da , opet taj prokleti Balkanski epitet, Da mu naredjuje ili da Je Slusa .....
I pretvaraju posle Brak u ratnu Zonu...
I eto posla za mene..
Ali , nema para u toj zemlji Serbiji.
Ma ne razumes ti, naravno da su osobe kao ja fenomenalne za bliske osobe, zato sto mi najbolje razumemo sta je to bliskost i sta je to sustina.
Problem je, bas zato sto to znamo, ne pristajemo na trule kompromise, kao vecina ljudi, mnogo smo komplikovani, i ultra je tesko da se sve poklopi. A necu da slusam generalna sranja, koja vaze za vecinu ljudi. Mene zabole sta vazi kod vecine ljudi, meni su ljudi kreteni koji pojma nemaju, i to sto vazi za vecinu, mene ne interesuje.