HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 32.347
Ето забаве....Meni su na tom toboganu pukle gaće na sred dupeta bez ikakvih diverzija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ето забаве....Meni su na tom toboganu pukle gaće na sred dupeta bez ikakvih diverzija

jel to ono što si mi poslao?
Na žalost, psihopata nam ne manjka ni danas, naprotiv, pogoduje im klima.89-te mi je pas u parku zgazila zilet zaboden u kesten...posle smo nasli jos sedam takvih zileta...moglo je neko dete da stane mamu im bolesnu...jedva smo joj zauistavili krvarenje, do kosti joj se zario zilet kroz sapu
takve stvari se ne zaboravljajuGde se toga seti... Jes vala to bio trend među onovremenskim psihopatama... broji su nesrećnici završili na ušivanju...![]()
istinaNa žalost, psihopata nam ne manjka ni danas, naprotiv, pogoduje im klima.
jel to ono što si mi poslao?
to mora da mi je onaj ljubomorni Rifke izbajao![]()

meni nešto i nije bilo zabavnoЕто забаве....![]()

Ма, лепота је у оку посматрача- тог призора...meni nešto i nije bilo zabavno![]()

Jednom mi desilo dok sam negde putovala, kad smo stali da se odmorimo, gadan mi bio wc od te kafane pa sam otišla iza nje u mrakМа, лепота је у оку посматрача- тог призора...![]()

Сад си миран 14 секунди...seks....
cuj ovog tupsona, more i slana i voda na slatkovodnom jezeru![]()
ma bez'bre, to je daleko, ne moze da se pije pivo ondaИх, па нађи неко место осим лејка. Ево, ја ти нашао за сутра.
https://www.starticket.ch/en/ticket...mer-nights-open-air-20190719-1830-z7-pratteln

samo ti zezaj, ako me ubije ona zver, ti ces najvise da kukas za mnomСо понесеш од куће а море замислиш...
И чуо сам свакаквих изговора за неоправдане изостанке .. али ово са поршеом и крокодилом у језеру...нема даље. Маштовитоо нема шта хах

Jednom mi desilo dok sam negde putovala, kad smo stali da se odmorimo, gadan mi bio wc od te kafane pa sam otišla iza nje u mrak
I taman kad sam skinula gaće, zabelasa mi guizca od farova
I vidim 4 lika u kolima kako radosno skandiraju![]()

Није, нема армуника.
orkestar ace stepica.
Не знам еј... Твом бившем опасно добро иде кукњава од руке... кад оћеsamo ti zezaj, ako me ubije ona zver, ti ces najvise da kukas za mnom![]()

fenomenalno
Ономад, на фудбалу, са ортацима; оно, у балону; са нама један који вечито касни са туширањем, пирка сваку рупицу, истроши тону воде...
Ми остали изађемо раније, и наговоримо неке луде конобарице из кафића поред, да улете њих три, са све "кевом" која ту чисти;( једва дочекале!) док је сам, к'о од мајке, и да га шатро спопадну...
кад настаде пометња, јбт...
После минута- он гологуз трчи по терену и бежи, млати висуљак, а оне га јуре, и плачу од смеха...
И нико се не сети да сними, ко је се надао?
Он сиромах- обавио неку рекламу око мукице, па побеже у свлачионицу да се обуче...
Није ишао са нама неких годину дана...![]()

ma on jadan uvek hoce ali ne mozeНе знам еј... Твом бившем опасно добро иде кукњава од руке... кад оће
![]()

Тај ми после пола године био један од директора у фирми, срећа не и мог сектора, а знао је да је моје масло...fenomenalno![]()